black_magic_women 30.04.24, 17:57 Co enatka doradziłaby tej kobiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: Wlosing na maj 30.04.24, 18:03 Mnie zachwyca, podobnie jak ta. Sama niestety mam takie cienkie, falowane włosy (por Diane Kruger), które z zalinkowanymi łączy tylko chęć do zbijania się i plątania Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Wlosing na maj 30.04.24, 22:31 Miewam takie ostatnie, tylko nie tak geste ale tez mi sie tak ukladaja od gory. Nie umiem jednak wydobyc skretu Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Wlosing na maj 30.04.24, 22:44 Jakaś instagramerka, wyświetliła mi się dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Wlosing na maj 01.05.24, 09:04 Aktualna instagramerka??? Pierwsze foto wygląda jak z katalogu reklamowego z NRD z lat 80… Wiecie, tego, co się oglądało z wypiekami na twarzy, bo można tam było zamówić ciuchy, zabawki, różne rzeczy do domu, zabawki, kostiumy na balik, ZABAWKI… I nigdy się nie zamawiało, bo to nie był polski katalog, ale wnosił powiew takiego wielkiego świata… Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Wlosing na maj 30.04.24, 19:04 mnie tez zachwyca. srodkowa fotka niesamowicie seksowana ... Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Wlosing na maj 30.04.24, 22:08 Na razie może nosić, młodość i figura oraz uroda modelki na jeden niechlujny element pozwalają, a nawet go nobilitują. Parę lat, zmarszczek i kilogramów więcej - obciąć te kudły. Odpowiedz Link Zgłoś
katiemorag Re: Wlosing na maj 30.04.24, 22:50 Też mi się wyświetliła i z miejsca mi się spodobała. Piękne włosy, piękna uroda, piękny makijaż. Taki daleki od współczesnych kanonów. Jest po prostu inna i intrygująca. Ma coś niepokojącego w urodzie. Co sprawia, że się ją zapamiętuje. Wlosy ma cuuudowne. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Wlosing na maj 30.04.24, 23:43 katiemorag napisała: > Też mi się wyświetliła i z miejsca mi się spodobała. ❤️🥰 Odpowiedz Link Zgłoś