Dodaj do ulubionych

Stylówa trenera

16.06.24, 23:07
Świat się ponoć rozpływa, że Probierz taki elegancki. Na pudlu pan ekspert modowy twierdzi, że garnitur leżał doskonale.

Tu jest pan trener:

https://bi.im-g.pl/im/67/a0/1d/z31064935IHG,Michal-Probierz--z-lewej--podczas-meczu-Polska---H.jpg
https://ocdn.eu/sport-images-transforms/1/a3Hk9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy9kZGJiZTYxOGVlZjBhYmYzZWJkMTg1MjcxNWU0Nzk1My5qcGeTlQPNBfHNAe_NCtHNBhWVAs0DsADCw5MJpjNlMTRiYwbeAAKhMAahMQE/michal-probierz.avif

Naprawdę tak wygląda elegancki doskonale leżący garnitur? Ja tu widzę za wąskie, poskręcane rękawy, ciągnące się szwy, całość się jakoś dziwnie układa. Widziałam go zdecydowanie lepiej ubranego.

A szanowne emamy jak uważają: stylówa na tak czy na nie? I dlaczego?
Obserwuj wątek
    • kornelka37 Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:09
      Lepszy Nawałka 😁
    • valhallala Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:10
      Mnie się podoba, elegancko wyglada. Na tym zdjęciu faktycznie jakoś dziwnie te rękawy się układają
    • towarzyszka_leila Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:12
      Zestroił się jak stróż w Boże Ciało
    • abacab.82 Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:16
      Podsumowując, i tak wygląda lepiej niż twój chłop, czego by nie ubrał. 🤣
      • galaxyhitchhiker Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:19
        >czego by nie ubrał.

Oj biedaku, chciałeś dosrać, a poszło po nogach smile
        • abacab.82 Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:26
          Uuuć, zabolało 😁
          • lajtova Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:29
            Marek co jak co ale ty nie powinieneś zabierać głosu.
          • galaxyhitchhiker Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:50
            Uuuć, jak boli przy wydalaniu, to trzeba do proktologa.
            • lajtova Re: Stylówa trenera 17.06.24, 00:15
              Napisz do mnie. lajtova@gmail.com
              Co ci podeślę ale w środę jak wrócę.
    • figa_z_makiem99 Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:22
      Jest bardzo dobrze ubrany, gestykuluje i jest w ruchu, więc normalne, że ubranie układa się różnie, inaczej niż na nieruchomym manekinie.
      • galaxyhitchhiker Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:34
        Nie no, pewnie, że inaczej, ale IMO coś jest nie tak. Tu masz gestykulującego Guardiolę, jakoś ta marynarka została mu na ramionach.

https://i2-prod.irishmirror.ie/incoming/article5562268.ece/ALTERNATES/s615/Bayern-Munich-v-FC-Porto.jpg

A tu Ranieri:

https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2015/08/15/19/ranieri-getty.jpg

Może to kwestia koloru, na jasnym bardziej te marszczenia widać...
        • hanusinamama Re: Stylówa trenera 18.06.24, 22:47
          Serio? NIe widzisz ze podciągnął rękawy marynarki? Moze tak robi jak się denerwuje...
    • angazetka Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:23
      Mam niejasne podejrzenie, że żaden garnitur nie jest stworzony do tego, by biegać w nim przy boisku i żywiołowo gestykulować.
      Probierz wygląda elegancko, jak człowiek pamięta Smudę w dresie z bazaru, to nie marudzi na ciągnące się szwy, czymkolwiek są.
      • galaxyhitchhiker Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:43
        >Mam niejasne podejrzenie, że żaden garnitur nie jest stworzony do tego, by biegać w nim przy boisku i żywiołowo gestykulować.

No nie jest, dlatego chłopaki dość często zrzucają marynary i biegają w samych koszulach (plus spodnie, oczywiście smile). Ale można pokombinować z fasonem i materiałem, tak, żeby wyglądało to nieco lepiej.

> Probierz wygląda elegancko, jak człowiek pamięta Smudę w dresie z bazaru, to nie marudzi na ciągnące się szwy, czymkolwiek są.

No ale już człowiek, który naoglądał się innych trenerów ze świetnymi stylówami ma trochę inny punkt odniesienia smile A Probierz potrafi, ale dzisiaj mnie nie zachwycił.
        • angazetka Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:47
          Jak oglądam mecze od 1998, tak stylówki trenerów są mi zasadniczo dość obojętne, nie porównuję ich przesadnie. Dziś mnie ucieszyło, że trener wyglada szykownie, zwłaszcza że mam do niego słabość po tym, co zrobił w Jagiellonii.
        • hanusinamama Re: Stylówa trenera 18.06.24, 22:47
          Tu wygląda bardzo dobrze. On podciągnął rękawy co widać. Czepiasz się bez sensu
    • borsuczyca.klusek Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:27
      Co do trenerów poprzeczka jest dość nisko postawiona. Jak nie zjada glutów i nie drapie się po jaja na wizji już jest klasa 😀
    • mgla_jedwabna Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:32
      Rękawy faktycznie ciut za wąskie. Poza tym trudno powiedzieć, bo garnitur nie jest ubraniem stworzonym z myślą o trenerach na boisku i specyfiką ich zachowania: podbieganie tu i tam, wymachiwanie rękami, ogólnie - wyraziste i gwałtowne niekiedy gesty. To tak, jak obserwować kobietę w garsonce wspinającą się po skałach i mówić, że spódnica krzywo leży.

Subiektywnie - stylówka trenera mi się podoba 😀
    • pursuedbyabear Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:33
      W ruchu jest, nie pozuje do zdjęć.
      Fajnie wygląda. W ogóle polska firma robi mu outfity.
      • eva_evka Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:36
        Wiadomo jaka?
        • galaxyhitchhiker Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:46
          Lancerto. Nie tylko ubiera, ale koleś ma nawet swoją własną linię garniturów.
    • al_sahra Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:39
      Takie coś znalazłam:

mrvintage.pl/2024/06/o-tym-jak-ubralem-selekcjonera-polskiej-reprezentacji-na-euro-2024.html
      • galaxyhitchhiker Re: Stylówa trenera 16.06.24, 23:48
        O, dzięki!

Facet powinien trzymać się granatów i szarości, wygląda w nich o wiele lepiej niż w tym miodobeżowielbłądzie. A na mecz zdjąć marynarę, i będzie po problemie smile
    • laluga Re: Stylówa trenera 17.06.24, 12:16
      Jak stróż w Boże Ciało. Nie, że źle bo fajnie ale nie na boisko. Chociaż tą kamizelkę mógł sobie darować. Cos jak z tą sukienką na pogrzeb.
      • hanusinamama Re: Stylówa trenera 18.06.24, 22:48
        Pani pierwszy raz mecz widziała?
    • renia266 Re: Stylówa trenera 18.06.24, 20:55
      Mi się stylówa podoba. I cała sesja zdjęciowa w 3 kolorach garnituru. Akurat w tej sferze wstydu nie ma, brawo za klasyczne rzemieślnicze krawiectwo i szycie na miarę. Ogólnie słuszne pochwały.
    • kobietazpolnocy Re: Stylówa trenera 18.06.24, 21:47
      Podoba mi się. Nawet jak nie jest idealnie.
    • swinka-morska Re: Stylówa trenera 18.06.24, 22:26
      Coś mi w tym nie pasuje...
      Kamizelki chyba za ciasne, wygląda jak szynka w siatce.
      Ogólnie taki męski ałtfit to odpowiednik damskiego za dużego nastarania się.
      • senin1 Re: Stylówa trenera 18.06.24, 22:44
        >Coś mi w tym nie pasuje...

Mnie nie pasuja glownie spodnie (na pierwszym zdjeciu). Za waskie w lydkach. nogluby byc i 2 cm szersz, bo tak to robia sie z tego t prawie bryczesy. Za to wszystko z ostatniego linku super
    • taje Re: Stylówa trenera 18.06.24, 22:40
      Nie podoba mi się. Garnitur źle leży, jest za ciasny. Kolor też nieciekawy.
    • tanebo001 Re: Stylówa trenera 18.06.24, 22:47
      I dlatego slim powinien być zakazany!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka