Dodaj do ulubionych

Wątek z podziekowaniami

22.06.24, 21:37
Dziewczynom, które wypowiedziały się w moim wątku garnkowym DZIĘKUJĘ. Bez Was nie zdecydowałabym się i szukałam nudnego ecru / beżu.

Garnki są przewspaniale, a kolor CUDO.
Lubią się z moimi włoskimi patelniami, z sprzętami, porcelaną. Jeżu kolczasty, jak one wszystko wspanale dopełniają.
Kolor przepiękny, ekran przekłamuje na niekorzyść. W rzeczywistości jest przepiękną, lekką świeżością wpadającą w chłodną oliwkę. Na zdjęciu ciemny smęt, dlatego długo się wzbraniałam.
Bałam się, że będą zbyt lekkie lub zbyt ciężkie (użytkowałam garnki riess, wiem, co znaczy ciężki garnek); są doskonałe.
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: Wątek z podziekowaniami 22.06.24, 22:02
      do odwaznych swiat nalezy! niech ci dlugo sluza

użytkowałam garnki riess, wiem, co znaczy ciężki garnek 🤣🤣🤣 LC nie uzywalas tongue_out
    • b.bujak Re: Wątek z podziekowaniami 22.06.24, 23:02
      czy te garnki są wyprodukowane w Polsce?
      • mysiulek08 Re: Wątek z podziekowaniami 23.06.24, 00:05
        producent - silesia rybnik
        • b.bujak Re: Wątek z podziekowaniami 23.06.24, 12:37
          mysiulek08 napisała:

> producent - silesia rybnik
          >

w czasach licznych upadłości niektóre firmy przenoszą produkcję do innego kraju, ale nadal sprzedają pod uznanym przez klientów logo czy nazwą;
          jakis czas temu chciałam kupić garnek Olkusza i się nieco zgubiłam w tym, co mi googiel nawypisywał, już nie byłam pewna czy jakaś firma rzeczywiście jeszcze robi emaliowane garnki w Polsce

więc jesli jest "made in Poland" to lece po gary do Rybnika smile
          • b.bujak Re: Wątek z podziekowaniami 03.07.24, 18:04
            wykopuję ten wątek, a właściwie moją odnogę smile
            FB podrzucił mi jakiś post reklamowy garnków Emalii Olkusz i zadałam podobne, jak tu pytanie - czy są produkowane w Polsce;
            odpowiedź:
            nasze produkty tworzone są w Polsce, przez najlepszych polskich projektantów. Cały proces produkcji opiera się na autorskim, oryginalnym designie i dbałości o szczegóły. Dążymy do przywrócenia dawnego blasku Emalii Olkusz, poprzez zapewnienie Państwu łatwej dostępności wszystkich kolekcji w najwyższej możliwej jakości. Właśnie z tego powodu nasze produkty wytwarzane są w najlepszych fabrykach emalierskich na świecie.
            • taje Re: Wątek z podziekowaniami 03.07.24, 18:09
              To w końcu w fabrykach emalierskich Polsce czy na świecie?
              • b.bujak Re: Wątek z podziekowaniami 03.07.24, 18:19
                to jest specjalnie napisane tak, żeby osoby czytające szybko i pobieżnie zrozumiały co innego, niż jest napisane wink
                przede wszystkim - wbrew pozorom - tworzyć i wytwarzać to zupełnie inne procesy wink
    • kotejka Re: Wątek z podziekowaniami 22.06.24, 23:15
      pamietam, glosowalam za zielonym big_grin
      gratuluję zakupu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka