boogiecat Re: Podryw na spotted 31.08.24, 12:33 Nieeeee no, dajcie spokoj. Alexis zyje w swoim swiecie i jej sie najzwyczajniej nudzi wiec wymysla takie tematy. Wg mnie moznaby pogadac. Jakies tlo w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Podryw na spotted 31.08.24, 12:36 No, Jola kotka paczka też była że Szczecina podobno Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 13:51 Jest więcej forumek ze Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Podryw na spotted 31.08.24, 19:46 Nie była ze Szczecina. Co najwyżej kiedyś przejazdem. Odpowiedz Link Zgłoś
demono2004 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 11:51 Nie mam takich rozkmin a w mojej miejscowosci takie posty i ich twórcy, są niemiłosiernie obśmiewani. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 12:00 Spotted zweryfikowało twoją atrakcyjność. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 14:52 Forum zweryfikowało intelekt już dawno 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
goscini1234 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 16:35 W wątku o kombinezonie kilka znanych na forum chamskich, (zazdrosnych?) bab jechało po Tobie, teraz robisz to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 17:57 Krytykowanie infantylnego wpisu to nie to samo co jechanie po cudzym wyglądzie. Nigdy nie komentowałam jej zdjęć w przykry sposób Odpowiedz Link Zgłoś
goscini1234 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:10 Oczywiście, oczywiście...to coś zupełnie innego nie krytykujesz zdjęć, tylko intelekt to wolno masz wyćwiczone ciało, fajne cycki, pewnie te osoby z twojego wpisu skręcało z zawiści, bo nie widzę innego powodu aż takiego ataku jaki się tam wylał, to miej klasę i uśmiechnij się nad dylematami Alexis, przecież to jest śmieszne, ale w taki pozytywny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:27 Nie widzę tu niczego pozytywnie zabawnego, raczej przeraża mnie, że dorosła kobieta może w taki sposób myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:34 Jak widać może, ludzie są różni. Mój tato twierdzi, że zawsze byłam oryginalna w swoim toku myślenia 😉 Natomiast powiedziałam mu o tej sytuacji na spotted i przyznał mi rację. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:47 Ładnie to ujął 🙄 To doprawdy oryginalny tok myślenia zakładający że jak kobiety nie szuka nikt na spotted to znaczy, że nikomu się nie spodobała. Każda inna mieszkanka tej okolicy ma na spotted swój wątek i tylko Ty nie? Jeśli tak jest to faktycznie dziwne. Jeśli zdecydowana większość nie ma, to co dziwnego w tym, że Ty też Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:53 Że nie wpadła komuś w oko, tak konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:55 Nie, że nie wpadła w oko nikomu używającemu spotted Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Podryw na spotted 31.08.24, 19:51 grruu2.0 napisała: > Nie widzę tu niczego pozytywnie zabawnego, raczej przeraża mnie, że dorosła kob > ieta może w taki sposób myśleć Ja się z kolei naprawdę dziwię, że ty jeszcze w żadnym wątku (oczywiście wątkuzupełnieoczyminnym) nie biadoliłaś, że cię nikt nigdy w całym życiu nie opisał na spotted. No bo nie opisał, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 20:30 Ha, se spotted ja mam historie. Było o mechanikach. Napisałam niepochlebna opinie, że gość nie daje faktur, nie uznaje gwarancji i nie naprawia dobrze. No i w ramach odzewu najpierw w komentarzach a potem na prv zaatakował mnie jakiś gówniarz, synek szanownego pana mechanika. Prześledził cala moja aktywność na spotted i wyzywał mnie wyzwiskami nawiązującymi do innych wątków na spotted 😅 Zablokowałam po odpisaniu mu jak nieprofesjonalne i żenujące jest jego zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 20:31 Zapewne nie, tak jak większości ludzi. A dlaczego miałabym biadolić? I dlaczego w ogóle miałabym siedzieć na grupach typu spotted? Mamy grupę osiedlową i w zupełności mi wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Podryw na spotted 01.09.24, 07:55 A dlaczego miałabym biadolić? Może dlatego, że często, regularnie i konsekwentnie w większości wątków, łącznie z tym, przypominasz całemu forum (absolutnie nie biadolisz, nie), że całe życie nie miałaś - z braku lepszego słowa nazwijmy to - brania. Po czym dodajesz, że przeraża cię "taki" sposób myślenia u dorosłej kobiety. Z was dwóch to jednak ona jest ta dorosła, bo się idiotycznie nie kryguje. Odpowiedz Link Zgłoś
midge_m Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:28 m_incubo napisała: > A dlaczego miałabym biadolić? > > Może dlatego, że często, regularnie i konsekwentnie w większości wątków, łączni > e z tym, przypominasz całemu forum (absolutnie nie biadolisz, nie), że całe życ > ie nie miałaś - z braku lepszego słowa nazwijmy to - brania. > To jest chyba jednak krygowanie się i kokietowanie bo kobieta, która nie miała brania w życiu, nie zakładałaby takiego wątku jak ten. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:35 W którym miejscu tego wątku o tym piszę? Poza tym nie chodzi o to, że ona pisze o braku powodzenia. W przeciwieństwie do Ciebie potrafię zrozumieć, że to może być dla kogoś smutne, bolesne czy trudne. Chodzi o to, że bazuje na jakichś idiotycznych grupach na Facebooku, które są używane przez niewielką liczbę osób w skali całego miasta i wyciąga z tego dziwaczne wnioski o braku powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Podryw na spotted 01.09.24, 07:18 Oczywiście. Co prawda opisano moją parasolkę, jest naprawdę bardzo charakterystyczna (przyznaję, że bardziej niż ja) i zawsze zwraca uwagę. No ale ostatecznie to JA trzymałam tę parasolkę. Może autorka też powinna chodzić z parasolką? Zwłaszcza przy mocnym słońcu. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Podryw na spotted 01.09.24, 07:21 Teraz to pragnę zobaczyć tę parasolkę Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 07:50 Nie będę ryzykować z parasolką, zwłaszcza że polecono mi ją na emamie 😅 Jednak większość ludzi kradnie rzeczy, miałaś po prostu szczęście że Twoją ktoś zwrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Podryw na spotted 01.09.24, 08:01 To racja, ale parasolka naprawdę jest charakterystyczna. Zostawiłam ją na placu zabaw/w parku będąc na urlopie nad morzem i oczywiście nie wierzyłam, że odzyskam. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Podryw na spotted 31.08.24, 20:24 Tej dorosłej kobiecie tatuś kupuje choinki. Odpowiedz Link Zgłoś
ta_jedna_karen Re: Podryw na spotted 01.09.24, 02:41 Dokładnie, gościni! Alexis jest zabawna w zupełnie nieszkodliwy pozytywny sposób, a matrony tak oburzone, że oddechu nie mogą zaczerpnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Podryw na spotted 01.09.24, 07:00 ta_jedna_karen napisała: > Dokładnie, gościni! Alexis jest zabawna w zupełnie nieszkodliwy pozytywny sposó > b, a matrony tak oburzone, że oddechu nie mogą zaczerpnąć. Zapomniałaś dodać, że #zazdrościmy chamskiemu trollowi. A jest mniej więcej taka zabawna, jak Duda, Gratuluję humoru. Na polskich kabaretach musisz wyć z uciechy. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 07:52 Chamski troll? A ty kim niby jesteś? Agresywne panie proszę o niewchodzenie w moje wątki. Jest to cecha, która autentycznie mnie brzydzi. Zazdrośnico. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.z.kosmosu Re: Podryw na spotted 01.09.24, 08:22 alexis1121 napisał(a): > Chamski troll? A ty kim niby jesteś? Agresywne panie proszę o niewchodzenie w m > oje wątki. Jest to cecha, która autentycznie mnie brzydzi. Zazdrośnico. Łohoho, tak, wszyscy ci zazdrościmy 🤣🤣🤣 Tak, jesteś chamskim trollem. Od dawna przeginasz pałę sprawdzając, kto jeszcze będzie tak głupi i łyknie kreację bezmózgiej podstarzałej kokietki. Kilka osób łyka i uważa za słodkie, ale jakoś zawsze to te najgłupsze nicki 🤷 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 08:28 To ciekawe co piszesz i na pewno warte przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:37 My thoughts exactly. Też myślę że to troll. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_one_and_only Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:43 kot.z.kosmosu napisała: > alexis1121 napisał(a): > > > Chamski troll? A ty kim niby jesteś? Agresywne panie proszę o niewchodzen > ie w m > > oje wątki. Jest to cecha, która autentycznie mnie brzydzi. Zazdrośnico. > > Łohoho, tak, wszyscy ci zazdrościmy 🤣🤣🤣 > > Tak, jesteś chamskim trollem. Od dawna przeginasz pałę sprawdzając, kto jeszcze > będzie tak głupi i łyknie kreację bezmózgiej podstarzałej kokietki. > Kilka osób łyka i uważa za słodkie, ale jakoś zawsze to te najgłupsze nicki 🤷 No i co z tego? Jak głupie to się łapią. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Podryw na spotted 01.09.24, 08:39 O ile owszem, zgadzam się, że Alexis to taka kreowana słodka dzidzia-piernik, o tyle "chamska"? Jakoś chamstwa od niej nie kojarzę... W przeciwieństwie do wielu stałych uczestniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:35 Jest koszmarnie chamska i nowobogacka, być może to kreacja forumowa, ale jeśli tak, to ta część kreacji idzie jej wyjątkowo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:42 Z tym nowobogacka mogę się zgodzić. Chamstwo? Bo ja wiem? Znacznie bardziej chamskie i ordynarne się trafiają i jakoś nikt ich nie punktuje. Ale możliwe też, że jakieś chamstwo Alexis po prostu przegapiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:54 Aż sprawdziłam co oznacza słowo „nowobogacka”. Taki opis raczej nie dotyczy mnie, pomijając jak na podstawie zdjęć czy wpisów można wysnuć takie przypuszczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Podryw na spotted 01.09.24, 08:31 ta_jedna_karen napisała: > Dokładnie, gościni! Alexis jest zabawna w zupełnie nieszkodliwy pozytywny sposó > b, a matrony tak oburzone, że oddechu nie mogą zaczerpnąć. Grruu to aż zabrakło tchu w piersi, musi sobie je bardziej powiekszyc Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 08:46 Bo to jest ta forumowa hipokryzja. Jak ona kogoś obraża to jest dobrze, ale jak ją, to jest święcie oburzona. A biustu a la Dolly Parton nie da się zazdrościć. No sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:38 A kogo ja obrażam? Pisanie, że ktoś zachowuje się infantylnie i wyciąga dziwaczne wnioski jest obrażaniem? Nie piszę nic o jej wyglądzie, rodzinie. Odnksze się do zachowania nie do osoby Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:40 "Intelekt" to zachowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:50 Napisałam tylko że kwestia spotted tu opisana nie mówi nic o jej wyglądzie tylko o intelekcie i sposobie myślenia, który jest dziwaczny. Przy czym nie użyłam ani jednego obraźliwego określenia Odpowiedz Link Zgłoś
anka_one_and_only Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:53 Jak ja napiszę o tobie, że nie jesteś najostrzejszą kredką w piórniku to też nie użyję żadnego obraźliwego określenia. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:56 Oczywiście. I to jest różnica między krytycznym stwierdzeniem a obraźliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:02 Znaczy, że mówisz grzecznie komuś, że jest idiota. Ciesze sie, ze w końcu może zrozumiesz , że to jest zupełnie to samo, tylko zawoalowanej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:18 Jesteś idiotą nie mówi nic o osobie tak nazwanej z tym nie da się nawet polemizować. Jak powiem, że ktoś wyciąga nielogiczne wnioski to może mi udowodnić że się mylę i pokazać logikę Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 11:19 Aha. Jasne. Tylko, że nie tak brzmią Twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_one_and_only Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:07 Masz Zespół Aspergera? Sczerze pytam, bo jeszcze się nie spotkałam z taką postawą, że grzeczne powiedzenie komuś, że jest głupi, jest OK. Nie jest. Ale jak ktoś bierze takie wyrażenia dosłownie, to trudno, najwyżej sobie temperówkę kupi, teraz takie robią, że krzywdy sobie nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
is-laura Re: Podryw na spotted 02.09.24, 19:37 grruu2.0 napisała: > Oczywiście. I to jest różnica między krytycznym stwierdzeniem a obraźliwym. A to jest twój krytyczny wpis czy obraźliwy niewinna lelijo? Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 19:41 To jest pytanie a nie stwierdzenie. Pytam po prostu, czy jej zdaniem jak dwudziestolatki są głupie, a ma syna w tym wieku, to jego to też dotyczy. Ale jak się okazało, tylko kobietki są głupiutkie. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 21:51 Teraz udajesz głupią? Ktoś się jeszcze na to nabiera. Wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 22:10 Prosty ciąg myślowy: 1. Uważasz że dwudziestolatki są głupie 2. Masz syna w tym wieku Byłam ciekawa, jak to łączysz Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 22:16 Nie zrozumiałaś od początku, że chodzi o kobiety i porównanie tych 20+ i tych 40+. O mężczyznach nie pisałam, ale ty musiałaś przysrac personalnie, bo zawsze tak robisz a potem udajesz, że ty nie. A potem zacytuj…zacytuj. W sumie jak cię dłużej poczytam to zmienię chyba zdanie co do kobiet i te 40+ wyjdą na prowadzenie w swojej głupocie. Jak to się mówiło „ ryczące czterdziestki”. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 22:25 Dlatego dalej dopytalam czy jeśli głupotą jest wynikiem płci a nie wieku, czy Ty jesteś głupia bo jesteś kobietą. Kwestia konsekwencji w poglądach Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 06.09.24, 05:47 Ja jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę, że baby to jednak głupie som 😆 Ciągle czegoś nie ogarniasz, więc jakby sama jesteś dowodem…. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 21:50 To jest forumowa dziewica po przejściach. Ona nigdy i nikogo nie obraża. Tylką ja wszyscy obrażają…. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:59 Ojej gruu, ty już lepiej krytykuj wyglądy niż intelekty, z serca doradzam, bez użycia obraźliwego określenia ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:00 Aha jasne. Tak sobie myśl. Ale nadal to hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
geez_louise Re: Podryw na spotted 31.08.24, 13:02 Mylą Ci się okresy w życiu. Okres bycia gorącą laską na którą wszyscy lecą już minął, teraz jest okres bycia wredną babą która wszystkich wk.rwia. Trzeba wszystkie fazy przechodzić powoli i dokładnie, nacieszyć się nimi, to potem nie ma czego żałować. Jak przegapiłaś romansowanie i flirtowanie do 40, to teraz chociaż naciesz się byciem postrachem okolicy. Szkoda marnować energię premenopauzy Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 13:53 😂 dobre i trafiłaś w punkt z byciem wredną babą w tym okresie wiekowym. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Podryw na spotted 31.08.24, 16:33 Luiza najlepiej ze wszystkich zrozumialas carpe sriem 😀👏 Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Podryw na spotted 31.08.24, 16:25 Jesteś atrakcyjna, rzucasz się w oczy i boją się zagadać do takiego sexy MILF-a. Mam nadzieję, że pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:23 W to akurat nie wierzę. Facet zrobi wszystko kiedy kobieta wpadnie mu w oko. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:33 I naprawdę myślisz, że dwudziestolatkowie że spotted lecą na czterdziestolatki? Oprzytomniej. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:39 Nieeee, myślałam że takie anonse zostawiają osoby w każdym wieku. Po komentarzach widziałam jednak, że piszą w większości osoby młode, bo mają inne słownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: Podryw na spotted 01.09.24, 00:03 Nie kumasz sarkazmu, prawda?... Odpowiedz Link Zgłoś
goscini1234 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 16:32 Jesteś bardzo atrakcyjna i ładna. Po co Ci ten podryw ze spotted ? Nie masz męża lub partnera, żeby się Tobą zachwycał, nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:21 Może wyjaśnię. Mi nie chodzi o podryw, tak po prostu zatytułowałam wątek. Wcześniej nie wiedziałam, że jest taka grupa i o co w niej chodzi, ale czytając wpisy zwyczajnie się zdziwiłam że wśród wszystkich, których kobieta oczarowała gdzieś na mieście nie ma mnie 🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:35 Kobieto, jesteś dla nich za stara. Niewidzialna. Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantkaaa Re: Podryw na spotted 01.09.24, 02:11 Kobieto, jesteś dla nich za stara. Niewidzialna. Zaraz, zaraz. Mam 46 lat i zdecydowanie nie jestem niewidzialna dla dwudziestolatków. Nigdy nie uważałam się za wyjątek, powinnam? Odpowiedz Link Zgłoś
ta_jedna_karen Re: Podryw na spotted 01.09.24, 02:43 beneficia napisała: > Kobieto, jesteś dla nich za stara. > Niewidzialna. Powiedziało żałosne, zazdrosne indywiduum… Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:20 Myślę, że onieśmielasz urodą. Wyjdź na rower, na jogging, noś siatę z zakupami, musisz dać jakiś powód do zagajenia rozmowy, możesz wypuścić torbę z rąk z ziemniakami czy jabłkami przed kandydatem do konwersacji, no pomóż szczęściu. Nie czekaj na jakiegoś przypadkowego wzdychacza, bo może on pisze na innej grupie, zapoluj choćby przed windą (jeśli masz tam kogoś na oku). Do pięknej sukienki załóż mniej modne a bardziej seksowne obuwie. Ładnie Ci w tej sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:31 Nie nie nie. Nie wierzę w teorię onieśmielania. To musiała wymyślić jakaś kobieta, która chciała zracjonalizować swoje niepowodzenia. Poza tym mi nie chodzi o podryw, tylko raczej o moje zdziwienie kiedy weszłam na tę grupę, a tam żadnej wzmianki o mnie, typu „widziałem cię w inter marche”, albo „blondynka w zielonym samochodzie jeżdżąca po pogodnie”. Ale dziękuję za rady ❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:40 A te rady dajesz mężatce ( podobno szczęśliwej) w celu czego? Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:55 A skąd ma wiedzieć, że jestem mężatką? Mi chodzi tylko i wyłącznie o to, że myślałam że jestem większą gwiazdą 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
dekoderka Re: Podryw na spotted 31.08.24, 21:31 Zdjęcie przy windzie, ale windziarza brak. Po placówkę to trzeba do Egiptu albo Kenii. Pogadaj z forumową nimfomanką. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 21:45 Jesteś gwiazdą. Faceci to dzisiaj parówy. Musisz cofnąć się do czasów Reta Buttlera ( czy jak mu było) Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 21:49 Tylko że Scarlett miała 22 lata 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 21:58 Myślę że Alexis duchowo tyle ma. A wygląda świetnie. W ogóle 39 lat to boski wiek. Kobieta jest już dojrzała, ale przy dzisiejszej pielęgnacji wygląda lepiej niż niejedna 22-latka 100 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 22:17 Alexis twierdzi, że liczy się tylko młodość, więc duchowo to ma raczej jakieś 60... Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Podryw na spotted 01.09.24, 00:41 Bez przesady, 39-latka jest już dojrzała i nie ma sensu porównywać do 22-latki. To są inne zalety po prostu, dwudziestka ma młodość, świeżość i jeszcze taki dziewczęcy urok. Kobieta koło 40 może być seksowna i zadbana, ale to już nie wiek, w którym zwróci na siebie uwagę młodzieńców i będą wzdychać na spotted. Jak ktoś tu w wątku napisał, pomieszały się etapy. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 08:54 22 łatki to teraz w większości wyglądają żałośnie i niekobieco, więc Alexis ma o wiele większe szanse niż one. I wygląda bardziej dziewczęco niż większość młodych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:55 Szanse na co? To już idzie trochę za daleko, wmawianie na siłę, że 40-latka to nowa 20 itd. Po co, pytam?Każdy etap życia ma swoje zalety i chyba lepiej pogodzić się z dojrzałością (też w kontekście dojrzałego wyglądu) niż desperacko szukać potwierdzenia, że jest się atrakcyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 13:41 A po co w ogóle ta rywalizacja? To jest jakaś gra o sumie zerowej i żeby jedna kobieta była atrakcyjna drugą trzeba uznać za nieatrakcyjną? Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Podryw na spotted 02.09.24, 12:10 grruu2.0 napisała: > A po co w ogóle ta rywalizacja? To jest jakaś gra o sumie zerowej i żeby jedna > kobieta była atrakcyjna drugą trzeba uznać za nieatrakcyjną? Żeby uznać coś za duże musi istnieć coś małego. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 12:55 Jest zbiór rzeczy dużych a nie jedna tylko na całym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
152kk Re: Podryw na spotted 02.09.24, 10:15 Ha ha ha i ha Znając twoje wcześniejsze wątki jestem skłonna uwierzyć, że wierzysz w swoją atrakcyjność większą, niż dwudziestolatek🤣 Ludzki mózg ma niestety nieograniczoną zdolność do samooszukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 11:23 Wierzę w atrakcyjność mojego umysłu. Nie jestem targetem panów, którzy chcą tylko ładna buzię i wielkie balony. Dwudziestolatki są po prostu głupiutkie. Ale każdemu według potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 11:26 Nie są. To znaczy niektóre są i z nich wyrastają durne stare baby. A inne są inteligentne tylko po prostu nie mają jeszcze doświadczenia życiowego Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 11:32 Tiaaaa. Jaaasssnnne. Gąski głupiutkie w większości. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 15:41 On nie jest dziewczyną. Ale skoro tak personalnie wyjeżdżasz, to twoje córki na pewno mądre nie będą, bo nie mają po kim. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 15:44 To Ty piszesz, że dwudziestolatki są głupiutkie. Więc albo: to kwestia wieku i synuś taki sam głupi to kwestia płci i jesteś głupiutka A moje córki są mądre i znam wiele mądrych kobiet w różnym wieku. Tych młodych też. Widocznie takie środowisko Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 15:52 Dziewczęta głupiutkie. Latają za chłopakami jak dzikie. Pstro w głowie mają. I owszem są mądre i ambitne dziewczyny, ale w mniejszości. Do mojego syna nie podskoczysz, ani twoje córki też, bo sądząc z tego jak żyjesz i co piszesz mądre na pewno nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 16:05 Czyli kwestia płci, rozumiem. To w takim razie syn mądry bo chłopak, a mamusia głupiutka. Szok, że takie mizoginki istnieją. Ja do Twojego syna nie zamierzam podskakiwać, nawet nie wiem, co to znaczy, to jakiś slang z Twojego slumsu? Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 16:28 Zawsze wszystko jest kwestią płci, wieku i proporcji. W szkole obserwuje co wyprawiają młode dziewczęta. Fakt mają maks 19 lat, ale wlos się na głowie jeży czasami. Chłopcy na ich tle wydaja się rozsądniejsi. Kiedyś było odwrotnie. Znak czasów zapewne. Slang? Interesująca interpretacja. Domyśl się skoro nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 16:33 Czyli jednak kwestia środowiska... Znam podskoczyć do kogoś w znaczeniu zaczepić do bójki, ale nie mam pojęcia dlaczego ja albo moje małe dzieci miałybyśmy się bić z Twoim synem. To pewnie język tego środowiska gdzie są głupie kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 22:02 Oj zabolało widzę. Powtórz polskie przysłowia to może ci się rozjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 22:11 Gdyby kózka nie skakała, toby nóżki nie złamała? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Podryw na spotted 02.09.24, 16:42 fogito napisała: > Dziewczęta głupiutkie. Latają za chłopakami jak dzikie. Pstro w głowie mają. I > owszem są mądre i ambitne dziewczyny, ale w mniejszości. Do mojego syna nie pod > skoczysz, ani twoje córki też, bo sądząc z tego jak żyjesz i co piszesz mądre > na pewno nie będą. Szok. Fogito czy Ty nie powinnaś poczytać trochę takiego licealnego czasopisma Cogito? 🙂 Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 22:03 Może dziewczęta powinny poczytać cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
eriu Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:34 Zdjęcia kobiet z Galicji sprzed 100 lat. Kobiety wtedy żyły 40-45 lat. Wyglądały jak babuleńki i były wcale nierzadko były bezzębne mając 30 lat albo i wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:35 claudel6 napisała: > Myślę że Alexis duchowo tyle ma. A wygląda świetnie. W ogóle 39 lat to boski wi > ek. Kobieta jest już dojrzała, ale przy dzisiejszej pielęgnacji wygląda lepiej > niż niejedna 22-latka 100 lat temu. Jeśli to jest ta Alexis od śpioszków to chyba magicznie czas się dla niej zatrzymał. Kojarzę, że czterdziestkę już miała. Jakiś czas temu. Chyba, że to inna Alexis, tamta w każdym wątku wstawiała swoje zdjęcia, bez względu na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Podryw na spotted 31.08.24, 22:51 Rett nie spojrzałby na kobietę w takiej kiecce. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 11:56 taki-sobie-nick napisała: > Rett nie spojrzałby na kobietę w takiej kiecce. Rett nie mógłby oczu oderwać od dowolnej kobiety, ubranej w kieckę Alexis, po latach oglądania pan w dziesięciu halkach pod spódnicą wielkości boiska do koszykówki. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Podryw na spotted 31.08.24, 18:39 Nie mam takich rozkmin, ale czemu nie spytasz tam, gdzie cie nie zauwazaja ? np "nie mylam okna, ale odkurzalam, czy o/do mnie piszesz" Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 21:01 Nie licz na to, że facet podejdzie do Ciebie w realu - w dzisiejszych czasach to się chyba już nie zdarza. Wszystko przeniosło się do netu. I kwestia pokoleniowa też. Faceci teraz boją się zaczepiać kobiety, żeby nie być posądzonym o zboczenie i stalking. Ostatnio słuchałam podcastu, w którym seksuolog mówił, że przychodzi do niego dużo młodych facetów będących w związkach, którzy cierpią na brak seksu...bo boją się go proponować swoim partnerkom! Żeby nie wyjść na nachalnych i narzucających się. Coś poszło moim zdaniem nie tak, ale nie licz na to, że jakiś facet uderzy do Ciebie na stacji benzynowej. Faceci się boją. No i wygładasz jak modelka, większość pewnie myśli "za wysokie progi". Na Spotted sama mówisz, że są młodzi ludzie, a te posty to z gatunku: szukam swojej połówki. Zaloz konto na apce, napisz że szukasz wrażeń i zobaczysz, że napisze do Ciebie każdy przedział wiekowy. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 21:03 I oczywiście wiem, że te post to tylko prowokacja i chodziło o wrzucenie nowego szałowego zdjęcia 🙂. Ile Ty masz wzrostu? 175? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 21:21 claudel6 napisała: > Nie licz na to, że facet podejdzie do Ciebie w realu - w dzisiejszych czasach t > o się chyba już nie zdarza. Faceci się boją. Chciałybyście. Kiedyś nie podrywało się każdej. Po prostu zanikła sztuka flirtu. Kiedyś kobiety dawały sygnały niewerbalne że są zainteresowane. A teraz udają zimne (...). Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 21:29 Alexis akurat nie jest każda. I akurat myślę że to taki typ, co ciągle wysyła sygnały niewerbalne. Mogę się założyć że ona w tej sukni wyprowadza psa 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 21:36 Dla facetów to nie jest żaden sygnał. Chyba że są krawcami... Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 21:41 Nie, ubranie daje bardzo wyraźny sygnał (choć z tą sukienką to trochę była ironia). W ogóle ubranie to jest komunikat. Inaczej nie byłoby legendarnego wątku o lyzwiarce. Ale - jak ona tak łaknie uwagi, to wysyła sygnały również nie ubraniem, nawet nieświadomie Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 21:48 Przecież to kobiety twierdzą że ubranie nie jest sygnałem. Słyszałaś o haśle "sukienka była za krótka"??? Żeby nie było - nie pochwalam przestępstw seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 21:50 Jest sygnałem, nie jest automatyczną zgodą na seks. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 22:02 Tanebo nie możesz być tak głupi, chyba się droczysz. Oczywiście, że ubranie jest komunikatem. Tylko żadne seksowne ubranie nie jest komunikatem: zgwalc mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 21:40 Jeśli w tej sukni wyprowadza psa to wysyła niewerbalny sygnał: mnie się nie dotyka, na mnie się tylko patrzy, żeby przypadkiem nie pobrudzić Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Podryw na spotted 31.08.24, 22:04 Nie przesadzasz..? rozumiem slodzenie, patrzac na nasze koleczka adoracji, to bylo ich juz sporo ale..to sie robi niestrawne. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 22:18 No ja te wasze kółka adoracji mam centralnie gdzieś, a to jest bardzo zabawny wątek. No i oczywiście: zazdrościsz! Na pewno zawiść Cię zżera! 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Podryw na spotted 31.08.24, 22:42 W sumie tak, to trochę bananowa dziewczynka, rozpieszczona przez rodzicow i roznych eksow, wiec w sumie to tego zazdroszcze, mnie niestety nikt niczego nie zasponsorowal. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 22:57 Co ty pleciesz? Miałam jednego chłopaka w liceum, jednego na studiach, a potem męża. Rzeczywiście miał mnie kto rozpieszczać 😅 Nikt mi niczego nie sponsoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_one_and_only Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:26 Simply_z pewnie nie miała ani tyle. Ona nikogo nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:01 grruu2.0 napisała: > Jeśli w tej sukni wyprowadza psa to wysyła niewerbalny sygnał: mnie się nie dot > yka, na mnie się tylko patrzy, żeby przypadkiem nie pobrudzić W co byłaś ubrana w trakcie orgii na podłodze wspolnej sali w schronisku? Nie chciałabym przez przypadek wysłać podobnego sygnalu Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 18:50 Jak to orgii? Przecież ja biadolę, że nie mam powodzenia, więc jakim cudem znalazłabym kilku chętnych w jednym miejscu 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 22:07 Oj, z psem wychodzę na luzie, generalnie w ogóle się nie stroję. Ale też nie przypominam kloszarda . Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Podryw na spotted 31.08.24, 22:24 No przecież żaden dwudziesto ileś latek nie będzie zaczepiał nawet wyjątkowo pięknej i atrakcyjnej fizycznie kobiety w tym wieku, bo czuje, że go na nią nie stać. Jako poderwanej dziewczyny. Jakaś rzucona w przelocie uwaga może się zdarzyć, bo to niezobowiązujące, ale prowokować kontakt? To dla tych, którzy mają w planie wykorzystywać i być wykorzystywanym. Bo dla wizji romantycznego życiowego rodzinnego związku, to raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 23:26 tanebo001 napisał: > . Kiedyś kobiety dawały sygnały niewerbalne że są zainteresowane. Nadal dają. Tym, którymi same są zainteresowane. >A teraz udają zimne (...). Czytaj wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 22:03 Ciekawe że właśnie słuchałem feministycznego podkastu i usłyszałem to youtu.be/s2FdBM_g5oE?t=2208 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 22:06 Nie szukam męża, ja wiem że nikt nie siedzi w mojej głowie, ale ja szczerze napisałam ten post, nie jest to prowokacja i jak trafiłam na spotted to naprawdę po chwili pomyślałam- dlaczego nikt o mnie nie pisze. Byłam zdziwiona, zadumana, aż tu stworzyłam post. Z resztą się zgadzam i nie chciałabym być zaczepiona przez faceta na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 22:20 Zadumana. To jest naprawdę słodkie 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
waleria_bb Re: Podryw na spotted 01.09.24, 00:46 Nie jest to grupa dla Ciebie, nie ten wiek i tyle. Jesteś zadbana, wystrojona i zwracasz uwagę, ale to jakbyś weszła do klubu dla studenciaków i dziwiła się, czemu nikt nie zagaduje. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 08:57 No nie wiem. Zdarzyło mi się na egzaminie z angielskiego, że inny zdający w przerwie zaproponował mi seks w łazience. On miał około 20 paru lat a ja 40 kilka wtedy. Nie odstraszyło go nawet to, że mam dziecko i męża. Może to ta arogancja dodała mu odwagi. Ja się po prostu trochę obśmiałam z pomysłu. Ale rozstaliśmy się w zgodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:14 I nie uwierało cię to uprzedmiotowienie? Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:04 Rozśmieszyło wręcz. Facet twierdził, że wyjeżdża do Australii więc co nam szkodzi taki spontan. I to są właśnie młodzi mężczyźni. Arogancja i przeświadczenie o własnej zajebistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:04 Prawda? Jakby zaprosił do hotelu to może bym się skusiła. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:05 Na pewno. W końcu takie wysokie szczupłe blondynki jak ja i Alexis nie mogą się nikomu podobać. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_one_and_only Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:27 O tym, że byłaś od niego 20 lat starsza już forum zapomniało, więc można szyć. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 11:21 No byłam. Mniej więcej, ale na pewno z 15. Przecież napisałam o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:22 A Ty byłaś zdającą czy egzaminatorką? Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Podryw na spotted 01.09.24, 11:22 Może pan z frakcji, że seks odstresowuje Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 16:33 Pewnie tak. On był w dużym stresie, bo wynik egzaminu decydował o dalszych jego losach. Odpowiedz Link Zgłoś
152kk Re: Podryw na spotted 02.09.24, 10:21 Aha, no skoro to była walka o życie, to nie dziwi, że chciał w ostatnim dniu życia uprawiać seks z kimkolwiek kto był pod ręką (cieszył się pewnie, że nie szczekasz)🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 11:25 Dalsze losy oznaczają dla ciebie życie lub śmierć. Ciekawe. A ta wstawka o psie to miała mnie niby obrazić. Nie wiem co łykasz, ale może przestań, bo ci nie służy. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Podryw na spotted 31.08.24, 22:21 Pomijając fakt, że to troll, osoba na zdjęciu wygląda mało zachęcająco. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 08:57 Bo jest szczupła i wygląda ślicznie w sukience? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Podryw na spotted 01.09.24, 21:27 Nie wygląda ślicznie w tej sukience ani w tych butach. Szczupłość nie ma nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 23:23 Hahaha no jak ona ślicznie nie wygląda, to ja dziękuję za rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Podryw na spotted 02.09.24, 22:11 Ach, zapomniałam, że rozmawiam z główną besserwisserką forum. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Podryw na spotted 02.09.24, 22:12 Nie wygląda. Ta kiecka nie pasuje jej do biustu, a buty wydłużają optycznie stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Podryw na spotted 02.09.24, 22:20 Niestety bym nie chciała, no ale skoro lepiej ode mnie wiesz co myślę (w dodatku przez internet), to EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 21:30 Bo robi wrażenie wystrojonej, nastaranej i perfekcyjnej, taka do oglądania i podziwiania nie do interakcji Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 01.09.24, 23:24 Robi wrażenie naturalnej, wiotkiej i z gracją. I byle goovniarz do takiej nie podskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 07:20 Poniekąd zazdroszczę kobietom przekonanym, że jak nikt im nie okazuje zainteresowania to dlatego, że są zbyt cudowne. Tak jak ludziom przekonanym, że są bezrobotni z powodu wybitnego talentu i za wysokich kwalifikacji. To podejście na pewno sprawia, że życie jest przyjemniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 07:23 Tak to sobie tłumacz. Uroda kobiety może jak najbardziej onieśmielać mężczyzn. Dlatego niektóre kobiety są adorowane z daleka a niektóre pełnią rolę kumpelek. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 07:29 Oczywiście, tak jak intelekt niektórych onieśmiela pracodawców. Na szczęście można chorować bezobjawowo to można też podobać się bezobjawowo Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 07:39 Wprowadziłabym jednak rozróżnienie między jabłkami a pomarańczami. Czas zaakceptować fakty… 😛 Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 07:41 A jakie są fakty? Na razie jedyny przytoczony jest taki, że nikt nie szuka Alexis na spotted Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 07:49 Fakty są widoczne na zdjęciu/zdjeciach. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 07:50 Przecież nikt nie polemizuje z tym, że Alexis jest szczupłą blondynką. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 08:31 Mam nadzieję. Dodaj, że jest śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 08:35 Nie wiem, nie widziałam jej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 11:26 Uroda to nie tylko twarz. Chociaż i tę prawie w całości pokazała swego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 11:27 Ale nie widząc twarzy trudno powiedzieć, czy jest śliczna. Ja tego zdjęcia nie widziałam to się nie wypowiadam l Odpowiedz Link Zgłoś
fogito Re: Podryw na spotted 02.09.24, 11:32 Ależ na pewno widziałaś. Ciągle tu siedzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Podryw na spotted 31.08.24, 23:30 >jestem atrakcyjna, rzucam się w oczy. Tak. W stylu "wara" albo "nie stać cię, możesz sobie tylko popatrzeć". Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 07:56 Przecież mężczyzna patrząc na kobietę nie roztrząsa ile kosztowały jej ciuchy. Pomijając, że mam na sobie tanią sukienkę z Zary. Wszystkim dziękuję za wpisy, przespałam się z tematem i uspokoiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:13 Wyprowadzę cię z błędu - roztrząsamy. Jeśli myślimy o kobiecie w innym kontekście niż kopulacji tu i teraz to jej styl życia rzuca cień na nasze stosunki. Innym autem podjedziesz do Julki ubranej w Zarze, a innym do Juli ubranej w Pradzie. A różnica między Ferrari a Peugotem jest znacząca. Nie wszystkich stać na Ferrari. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 09:56 No ok, mój mąż nie zwracał na to uwagi za to od razu na pierwszej randce skomplementował moje dłonie i paznokcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:10 My mężczyźni baaaardzo często kompletujemy fryzury, obuwie albo inne części ciała kobiety bo uważamy że komplementy wprost typu "ale jesteś ładna" albo "ale droga kiecka" byłyby uznane przez kobietę za płytkie. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 12:00 alexis1121 napisał(a): > Przecież mężczyzna patrząc na kobietę nie roztrząsa ile kosztowały jej ciuchy. > Pomijając, że mam na sobie tanią sukienkę z Zary. > Czy ja gdziekolwiek napisałam o cenie sukienki? No, ale skoro wolisz opierać się na bajaniach "my, mężczyźni" by tabebo, to droga wolna 😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:34 Nie chce mi się czytać całego wątku i nie wiem czy już ktoś nie zapytał autorki... Ale po ci to? Czemu chcesz, mając męża (czy tam partnera) żeby jakiś obcy facet cię szukał na spotted? Tzn, rozumiem, że może było by to ciekawe przeczytać taką wiadomość o sobie i może nawet miłe (nie w celu zmiany męża na nowy model). Ale bardziej chodzi mi o ten żal, oczekiwanie że chodzisz, chodzisz i nic. Nigdy niczego takiego nie oczekiwałam. Jak zdarzało się, że ktoś mnie zaczepiał (dawno ) to odpowiadałam miło/ grzecznie spławiałam. Ale nie chodziłam i nie myślałam- kiedy ja? czemu nikt o mnie się nie dowiaduje? Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:40 heca7 napisała: > ... Ale po ci to? Lustereczko, powiedz przecie... Ale wątek przecież najwyraźniej dla jaj, Alexis się nudzi i podpuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 10:52 Sama nie wiem, nie potrafię tego wytłumaczyć, po prostu zdziwił mnie brak wzmianki o mnie i tyle 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
grruu2.0 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 21:32 Ja przez ten wątek zaczęłam się zastanawiać, czy jak mnie nikt nigdy nie opisał na grupie osiedlowej, że go wkur...am czymś to jestem taką super sąsiadką czy po prostu nikt nie wyraził pretensji na piśmie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
claudel6 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 23:54 bo może chce się podobać wielu mężczyznom, nie tylko mężowi. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Podryw na spotted 05.09.24, 20:33 To, na ematce, nie jest normalne i nadaje sie na terapie😜😀 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Podryw na spotted 01.09.24, 11:36 Nie poznali się. Musisz przyciągnąc uwagę Np.wozic.duzego rudego maincoona w dziecięcej spacerówce. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Podryw na spotted 01.09.24, 22:16 kotejka napisała: > Nie poznali się. Musisz przyciągnąc uwagę > Np.wozic.duzego rudego maincoona w dziecięcej spacerówce. Maine coon w spacerówce 😁 Sobie zwizualizowałam Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 22:17 Dlaczego w dziecięcej, są specjalne spacerówki dla zwierząt przecież (widziałam, nie musiałam sobie wizualizować ) Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Podryw na spotted 01.09.24, 23:12 Ale to nie maine coon i nie w dziecięcej. Takie zdjęcie mi znajdź 🤗 Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Podryw na spotted 01.09.24, 23:29 Proszę. Wyglada prawie jak dziecięca. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Podryw na spotted 01.09.24, 23:34 Haha, wyguglałyśmy to samo zdjęcie😹😹😹 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkirr Re: Podryw na spotted 01.09.24, 23:33 homohominilupus napisała: Ale to nie maine coon i nie w dziecięcej. Takie zdjęcie mi znajdź 🤗 Proszę: Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 13:00 Nie maine coon i nie w dziecięcej, bo pisałam o spacerówkach dla zwierząt... Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Podryw na spotted 02.09.24, 16:04 No a kotejka pisala o maicoonie w dziecięcej 🤷♀️ I do tego się odnosiłam Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Podryw na spotted 01.09.24, 18:29 Gorzej, mnie te wszystkie posty zawsze wydawały się lekko żenujące, no bo czy nie lepiej podejśc i zagadać? zaprosić nawet na tę kawę na orlenie albo chociaż zamachać z samochodu tylko liczyć, że dziewczyna wejdzie na spotted? A w zeszłym roku się prawdopodobnie w takim poście znalazłam. Mąż mi pokazał, pytając czy wieczorem tankowałam na tej i na tej stacji motocykl, bo chyba ktoś mu chce zrobić konkurencję... dziwne to było, choć nas też trochę rozbawiło . Tak czy siak, to akurat nie koniecznie świadczy o zwracającej na siebie uwagę urodzie, ja myślę, że jestem dość przeciętna. Ot po prostu pewnie panowie w Twojej okolicy i w podobnym wieku nie pisują na spotted, a może byłaś na takiej grupie tylko innej dzielnicy innego miasteczka, i nawet nie wiesz, bo w końcu chyba nie tylko po swojej okolicy się poruszasz nie? Lepiej się zresztą podobać panom którzy maja odwagę podejść a nie czekać na cud z grupy na fb. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis1121 Re: Podryw na spotted 02.09.24, 07:03 No to gratulacje 😅 A propos urody, to wydaje mi się że chodzi o to wpadnięcie w oko, czy ktoś jest piękny czy inny, nie ma takiego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Podryw na spotted 02.09.24, 07:10 Na pewno Cię zauważają, ale nie mają śmiałości do takiej modelki startować Odpowiedz Link Zgłoś
alag11 [...] 02.10.24, 10:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Podryw na spotted 02.10.24, 11:17 O Jezu, weszłam w wątek przekonana że Aleksie spotkało szczęście w życiu i jednak ktoś skomentował na spotted jej wygląd, a tu tylko jakiś troll pisze, że Ci ws,yscy ludzie wola się zająć przetwarzaniem śmieci niż nią. To już jest obelga i rzecz po której ciezko się podniesc Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Podryw na spotted 02.10.24, 11:20 O Jezu No już gorzej się ten spamer nie mógł wstrzelić aaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Podryw na spotted 02.10.24, 11:33 Ojp, to jest cudowne 🤣🤣🤣 Chyba dawno nie było lepszego spamera, moderacjo, zostaw na trochę, niech się inni posmieją🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Podryw na spotted 02.10.24, 11:51 Przyłączam się do prośby. Były jakieś takie abstrakcyjne spamy, ale ten jest najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Podryw na spotted 02.10.24, 11:58 Aha, uprzejmie donoszę, że spamer pojawił się też w wątku o mieszkaniach bez balkonu. Ale to już nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff [...] 02.10.24, 11:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_one_and_only Re: Podryw na spotted 02.10.24, 19:36 GUMY są jak najbardziej w temacie wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Podryw na spotted 02.10.24, 23:36 Za mało się snujesz koło windy. Odpowiedz Link Zgłoś