Dodaj do ulubionych

Muszki nam się zrespiły

24.09.24, 21:51
Dzieć mówi że muszki owocówki się nam w kuchni zrespiły. Matka dzieciom nie załapała, więc kaszojady ze starym robią podśmiechujki. Wykluczenie cyfrowe to okrutne zjawisko ;P
Obserwuj wątek
    • taje Re: Muszki nam się zrespiły 24.09.24, 22:12
      Trzeba było powiedzieć zrespawnować to każdy by zrozumiał, a nie jakieś zrespić!
      • lisciasty_pl Re: Muszki nam się zrespiły 24.09.24, 22:53
        Ludzie są coraz bardziej leniwi i skracają wink
        • sueellen Re: Muszki nam się zrespiły 25.09.24, 08:42
          Obserwuje odwrotny proces. Ostatnio młoda używa słów typu flabbergasted. Im dłuższe tym "lepsze".
    • tiffany_obolala Re: Muszki nam się zrespiły 24.09.24, 22:12
      A to jest jakiś przymus grania w gry? Ja też mogę polecieć żargonem zawodowym i uważać ludzi za wykluczonych...
      • lisciasty_pl Re: Muszki nam się zrespiły 25.09.24, 08:09
        Żargon zawodowy różni się nieco od czegoś co potrafią znać 5-10-15 latki jak i dorośli wink
        Przymusu nie ma, to był post heheszkowy.
    • eliszka25 Re: Muszki nam się zrespiły 25.09.24, 09:16
      Może mam już za „stare” dzieci, bo od moich nastolatków słyszę co najwyżej „zrespawnować”. Przyzwyczaiłam się już, ale jak połączą „gwarę” gamingową ze schwiizerdütch i polskim, to bywa zabawnie.
      • lauren6 Re: Muszki nam się zrespiły 25.09.24, 09:58
        Najlepsze było gdy córka grała z koleżankami w jakąś grę i ciągle mówiła o jakichś "petach". Dopiero po jakimś czasie załapałam, że one tam w tej grze hodują zwierzątka.
    • lauren6 Re: Muszki nam się zrespiły 25.09.24, 09:56
      Wiem co to znaczy zrespiły. Myślałam, że pytasz forum co zrobić z zrespionymi muszkami.
    • halina-z-grabiszyna Re: Muszki nam się zrespiły 25.09.24, 10:00
      > Wykluczenie cyfrowe to okrutne zjawisko ;P

żarcik tak suchy, że w przerwie muszę sobie zapodać maskę nawilżającą w płachcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka