maedel 20.11.04, 15:06 Witam! Zapraszam na nowe forum Między Nami Mężatkami : www.mnm-forum.com/ Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiik25 Re: DO MEZATEK I MAM :) 01.12.04, 13:28 z mila checia zajrzalam ,ale dla mnie to forum wizualnie jest malo czytelne Odpowiedz Link Zgłoś
agatass Re: DO MEZATEK I MAM :) 14.01.05, 10:06 właśnie szukałam czegoś dla siebie (młodej mężatki ) i za Waszą namową weszłam na forum MNM. Polecam także. Ja osobiście zostaję tam na dłużej . Forum działa od niedawna i "ściąga" coraz więcej dziewczyn. Chyba dzięki swojej atmosferze. To tak, jakby się wpadało na kawę do kawiarni na ploteczki. Albo po poradę. Mnie osobiście to odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
maedel Re: DO MEZATEK I MAM :) 16.01.05, 11:41 Fajnie, że Ci się podoba. Atmosfera rzeczywiście jest serdeczna. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Hoho! 16.01.05, 11:55 Hoho, prawdziwy awans społeczny, być mężatką i mamą- nie ma co! A dla innych kobiet, niezamężnych i niedzieciatych to już stronka nie jest, nie nadaje się? Tak pytam, na stronkę jeszcze nie wchodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka o czuły punkt :P 16.01.05, 12:02 jak dotąd żadna zdziewczyn nie napisął ze to awans społeczny, tylko ze jest fajne forum tematyczne Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: o czuły punkt :P 16.01.05, 12:04 Nie to nie jest mój czuły punkt ani wielkie marzenie. O ile jeszcze jestem w stanie zrozumieć forum dla MAM - jest w jakis sposób "tematyczne", to cięzej jest mi zrozumieć dla MĘŻATEK. Czym się taka kobieta rózni od niemęzatej poza papierkiem? Ma przecież te same problemy z facetem, z pieniędzmi, z urodą itp. Więc to mnie zastanawia. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re:czym sie rozni:P 16.01.05, 12:09 czym sie rozni: -ma tesciowa, tescia i zwiazane z tym problemy -szwagierke szwagra -nosi obraczke na palcu -ma inne nazwisko niz panienskie (chociaz nie zawsze) -jest ZONA ma meza: a nie chlopaka, konkubenta itp bez urazy dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re:czym sie rozni:P 16.01.05, 12:13 buahahahaha!!! Joasik, jesteś niepowtarzalna! > czym sie rozni: > -ma tesciowa, tescia i zwiazane z tym problemy - aha,czyli niemężatka nie ma teściowej i problemów związnych z nią - MYLISZ SIĘ. > -szwagierke szwagra - jak wyżej- MYLISZ SIĘ. > -nosi obraczke na palcu- no to róznica, ale jak to się przekłada na zycie? > -ma inne nazwisko niz panienskie (chociaz nie zawsze)- no i co z tego? > -jest ZONA ma meza: a nie chlopaka, konkubenta itp - jak to się ma do życia codziennego z partnerem??? Dziwia mnie te powody. Są one czysto techniczne, niemęzatki mają te same problemy tylko brak im nazwiska męza i obrączki na palcu. To żaden argument? A to że ma męża a nie partnera ? A co to za roznica? > > bez urazy dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re:czym sie rozni:P 16.01.05, 12:32 e tam, jako niemama i niemężatka nie czuję się urażona, tylko że nieubłagana logika podpowiada mi, że takie różnice to żadne różnice, no może poza tytułem żony, bo takowego zaiste nie mam zaszczytu nosić a, obrączki też ni mom i mieć nie będę, bo z zasady nie noszę żadnych pierścionków (łapy mi puchną i musiałabym mieć obrączki w dwóch rozmiarach na zimę i na lato Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa do 18lipiec 16.01.05, 12:09 To moze zastanów sie nad stworzeniem takiego forum dla "niemezatek"- chetnie zajrze Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Mayessa 16.01.05, 12:14 tylko widzisz mayessa, ja nie dzielę kobiet na mężatki i niemężatki. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: o czuły punkt :P 16.01.05, 12:13 18lipiec napisała: > Nie to nie jest mój czuły punkt ani wielkie marzenie. > O ile jeszcze jestem w stanie zrozumieć forum dla MAM - jest w jakis > sposób "tematyczne", to cięzej jest mi zrozumieć dla MĘŻATEK. Czym się taka > kobieta rózni od niemęzatej poza papierkiem? Ma przecież te same problemy z > facetem, z pieniędzmi, z urodą itp. Więc to mnie zastanawia. > > ))) za wszelką cenę chcesz SOBIE udowodnić ze sie nie rózni chyba jednak czuły punkt co ? )) uwierz mi na słowo, bo ja juz to wiem, a ty jeszcze nie ze zdecydowanie innymi rzeczami zyje jako matka i zona obecnie niz jakis czas temu jako beztroska studentka tobie moze sie zatarło, bo siedzisz na forum dla matek ja korzystałam z pełni uroków studenckiego i panienskiego bezdzietnego zycia to czuje te różnice BTW cos nowego na blogu? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: o czuły punkt :P 16.01.05, 12:16 Chyba nie zaprzeczysz że można zyć jak mąz i żona, prowadzić dom, życie, wychowywać dzieci bez ślubu? Widzisz tu jakąś róznicę? Nie jest to mój czuły punkt, mam czas by wyjść za mąz, tylko chciałam się zapytać jakie tematy poruszają mężatki o których kobiety żyjące tak samo tylko bez papierka nie mogą mieć pojęcia??????? Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: o czuły punkt :P 16.01.05, 12:17 ale nadal bedziesz sie zastanawiala nad roznica bo nadal bedziesz NIEMEZATKA TYLE. Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: o czuły punkt :P 16.01.05, 21:03 Z tonu Twojej wypowiedzi wnioskuję, że bycie niemężatką to coś wstydliwego i godnego pożałowania. Naprawdę uważasz, że papierek czyni Cię lepszą od innych? Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: o czuły punkt :P 16.01.05, 12:30 poza tym nie chodzi mi tu o porównanie beztroskiej studentki i statecznej matki, tylko np. kobiety żyjącej tak samo jak mężatka tylko bez ślubu - jaka jest róznica w problemach, zyciu itp. ja nie widzę żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
maedel Re: Hoho! 16.01.05, 12:19 18lipiec napisała: > Hoho, prawdziwy awans społeczny, być mężatką i mamą- nie ma co! ? > A dla innych kobiet, niezamężnych i niedzieciatych to już stronka nie jest, nie > > nadaje się? Nadaje się - niemężatki, niedzieciate też tam piszą i czują się dobrze. > Tak pytam, na stronkę jeszcze nie wchodziłam. > To może najpierw zajrzyj, żebyś wiedziała o czym piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Hoho! 16.01.05, 12:20 No właśnie zajrzałam i nie wiem czemu ona nie nazywa się po prostu DLA KOBIET. Odpowiedz Link Zgłoś
agawa79 Re: Hoho! 16.01.05, 12:32 Bo tak je nazwała założycielka forum. Wolno jej. Odpowiedz Link Zgłoś