tiffany_obolala 12.12.24, 10:58 Korzystała któraś z Was? Mam problem ze znalezieniem rzetelnych opinii, same strony sprzedawców, tam to wiadomo, że opinie są cudowne i och, ach, niezbędny gadżet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miurielamirsa Re: opaski sos dla seniorów 12.12.24, 12:49 Ale o co konkretnie pytasz? Opaska z kontaktem do rodziny może uratować życie seniora. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: opaski sos dla seniorów 12.12.24, 13:04 Myślę że pyta o automatyczne wysyłające sygnał sos. Ciężko powiedzieć na ile osoba która zemdleje pod prysznicem da radę z tego skorzystać. Pooglądałabym filmiki na yt porównujące nie strony producentow Odpowiedz Link Zgłoś
tiffany_obolala Re: opaski sos dla seniorów 12.12.24, 15:47 Pytam o "zegarki" z kartą sim, które są wyposażone w guzik, który natychmiast informuje wybrany numer, że ktoś wymaga pomocy, nawet jeśli ten ktoś nie jest już w stanie skorzystać z telefonu, i w czujnik upadku, który działa tak samo. Widzę dwie czy trzy strony dystrybutorów, filmiki reklamowe, ale nie opinie rzeczywistych użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: opaski sos dla seniorów 12.12.24, 15:54 Ja mam coś takiego w zegarku i powiem że myślę że gdybym zemdlała czy zasłabła czy była w ogóle zdezorientowana to nie dałabym rady tego użyć. Lepsze byłoby coś właśnie z czujnikiem upadku Odpowiedz Link Zgłoś
tiffany_obolala Re: opaski sos dla seniorów 12.12.24, 16:00 Wiesz, to jest dla seniorów - ma tylko dwa guziki - czerwony sos i zielony do odbierania rozmów przychodzących na telefonie z wybranych numerów. I nie ma tarczy/ekranu z żadnymi informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: opaski sos dla seniorów 12.12.24, 16:29 Mówię jak mi się wydaje - mój wuj zemdlał pod przyszyciem i spędził tak kilka godzin. Po prostu był tak oszołomiony że nawet się nie mógł pozbierać a co dopiero kombinować ze ma guzik wciskać. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: opaski sos dla seniorów 12.12.24, 13:19 Jak myślisz o prezencie pod choinkę, to może sobie przypomnij scenę podarunkową z Gran Torino. Odpowiedz Link Zgłoś
andallthat_jazz Re: opaski sos dla seniorów 12.12.24, 16:43 Zalezy od stanu pacjenta. Mialam pacjentke, ktora przelezala w wannie 3 dni, zanim ja corka znalazla. Pacjentka na czas kapieli zdjela opaske w obawie, ze sie zniszczy, popsuje. Z wanny nie mogla sie wydostac. Opaska lezala za daleko. Pacjentka w sredniej demencji, mieszkajaca samotnie. Odpowiedz Link Zgłoś