tanebo0001 18.02.25, 16:30 Mam na myśli taniec do dyskontowego umpa umpa. Jak ma tańczyć mężczyzna??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Męski taniec 18.02.25, 16:40 W życiu nie widziałam tańczących mężczyzn w dyskontach! Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Męski taniec 18.02.25, 16:43 Wiec najwyrazniej mezczyzna ma tanczyc dyskretnie Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: Męski taniec 18.02.25, 17:09 tanebo0001 napisał: > Mam na myśli taniec do dyskontowego umpa umpa. Jak ma tańczyć mężczyzna??? > > Mężczyzna musi być męski i od razu przejść do konkretów. Czyli obłapiać. Odpowiedz Link Zgłoś
heksa-aga Re: Męski taniec 18.02.25, 19:35 Jeśli pytasz o to, to znaczy, że nie umiesz, nie czujesz czyli nie tańcz. To się da tylko jak ktoś to czuje. Wielokrotnie widzę na rockowych koncertach dyskotekowych gibaczy - wyglądają groteskowo. Muzykę trzeba czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Męski taniec 18.02.25, 22:07 Nie wiem, mój mąż w dyskontach nie tańczy 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: Męski taniec 18.02.25, 22:17 Tańcz jakby nikt nie patrzył. Bądź sobą! Odpowiedz Link Zgłoś
ministra_prawdy Re: Męski taniec 18.02.25, 22:29 Temu się wydaje, że ma 20 lat. To nawet gorsze, niż elgiebety 😶 Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Męski taniec 19.02.25, 02:06 Tak jak. i panowie Muslim Style Techno Dance Odpowiedz Link Zgłoś
karyna-z-radzymina Re: Męski taniec 19.02.25, 06:33 Bardzo dobry taniec do sklepu, nie postrąca towaru z półek Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Męski taniec 19.02.25, 06:26 Miałam znajomego z Kolumbii który tańczył doskonale. Kiedy zapytałam gdzie się tego nauczył, powiedział że w domu. Tam wszyscy tańczą. Nie umiesz tańczyć? Znaczy w łóżku też jesteś słaby i żadna kobieta się tobą nie zainteresuje. Coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Męski taniec 19.02.25, 06:56 Nie ma związku między brakiem umiejętności tanecznych, a byciem "dobrym" w łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Męski taniec 19.02.25, 07:03 Może też się „w domu nauczyl…? Skoro to ma iść w pakiecie…? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Męski taniec 19.02.25, 08:07 No dobra, w dyskoncie to tak spokojnie, Karyna napisała, żeby towarów z półek nie postrącać. W dyskotece to chyba dużą część roboty robią światła. Te wszystkie migacze tak dają po oczach, że tańczący nie muszą się za wiele starać. Dużo większym wyzwaniem są wesela. Tam nie dość, że ze światłami słabiej to i muza różnoraką, a jeszcze namolny kamerzysta może sobie Ciebie upatrzeć. Powodzenia! Ps. Ja nie potrafię, z muzykalnością, słuchem muzycznym, czy czym tam innym u mnie słabo, za to mój mąż tańczy świetnie, jakoś tak ma to naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Męski taniec 19.02.25, 08:58 Ma być ostrożny i jednocześnie pewny siebie i dostosować się do kobiety przy której odstawia taniec godowy. Musi wyczuć, czy ta chce dotyku, czy dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś