Dodaj do ulubionych

Doda - koncert

27.04.25, 20:19
Doda śpiewa "Jaskółkę". Podoba mi się!
A zadko podobają mi się różne wykonania.
Oglądacie? Pewnie nie 😉
Obserwuj wątek
    • nika_1985 Re: Doda - koncert 27.04.25, 20:20
      Tak, wlasnie pomyslalam to samo,że super jej to wyszło.
      • ga-ti Re: Doda - koncert 27.04.25, 20:26
        Zmarnowała talent, bo jak się okazuje ma kawał głosu, tylko poszła w jakieś disco i skandale. Szkoda.
        • nika_1985 Re: Doda - koncert 27.04.25, 20:30
          Tak, no ale jakby nie było była na topie i miała.swoje 5 minut. Teraz już chyba wydaje się,że trochę ogarnęła się, dorosla, mniej o niej słychać, spokorniala. Chyba gdzieś przeczytałam,ze ona wycofuje się z branży..ale może to pomyłka. Może jeszcze coś fajnego kiedyś i sensownego zmajstruje bo głos w Jaskółce extra!
          • wrota.do.lasu Re: Doda - koncert 27.04.25, 21:03
            Każdy słyszał do Dodzie...a było już wiele i zapewne będzie " gwiazd" sezonowych.
            Ma poprostu charyzmę l.
          • login-zajety321 Re: Doda - koncert 27.04.25, 22:39
            Ogarnęła się i dorosła? A czytałaś jej najnowszych przedsięwzięciach, chyba w Pulsie biznesu?
    • lajtova Re: Doda - koncert 27.04.25, 20:30
      Nie.
    • taje Re: Doda - koncert 27.04.25, 21:00
      Covery to wiele osób potrafi. Sęk w tym, żeby pięknie śpiewać własne utwory.
    • borsuczyca.klusek Re: Doda - koncert 27.04.25, 22:45
      Mnie osobiście oburza, że taka osoba jak Doda zapraszana jest przez TVP jak gdyby nigdy nic.
      • alpepe Re: Doda - koncert 27.04.25, 23:03
        Nie takie aparatki widziano w telewizji. Mnie się podoba hołubienie Brzoski i jego żony. Szczególnie jego żony.
        • ga-ti Re: Doda - koncert 27.04.25, 23:10
          Ja to się przyznaję, że połowy wokalistów nie znam. Trochę od czapy coniektórzy. Ale przy scenie małolaty, więc nie ja byłam targetem 😀
        • jowita771 Re: Doda - koncert 28.04.25, 06:47
          alpepe napisała:

> Nie takie aparatki widziano w telewizji. Mnie się podoba hołubienie Brzoski i j
          > ego żony. Szczególnie jego żony.
          >

A ja nie rozumiem nagonki na tę kobietę. Co ona takiego zrobiła, czy kogoś skrzywdziła?
        • borsuczyca.klusek Re: Doda - koncert 28.04.25, 09:31
          Żona Brzoski nie wyłapała wyroku karnego za zastraszanie.
      • pani.asma Re: Doda - koncert 28.04.25, 09:26
        Mnie oburzyło że zawołałam dziecko na początek a tam Trzaskowski zaproponował obcinanie głowy i jej wieszanie na palu

Helou ??????

Dody już nie widziałam
        Ciekawe kogo jeszcze „zamordowano”?

Helou????????
    • zanetka.x Re: Doda - koncert 28.04.25, 04:49
      Brakuje Zenka na scenie
    • memphis90 Re: Doda - koncert 28.04.25, 17:20
      W porównaniu z taką Dorotą to nadal słabo...
      www.youtube.com/watch?v=Ptjh3gp-alk
    • kaki11 Re: Doda - koncert 29.04.25, 09:58
      Odtworzyłam sobie teraz. Faktycznie ładnie wink, ale też Doda umie śpiewać, co chyba lepiej słychać w jakichś coverach niż jej własnych piosenkach. Bardzo podobały mi się, też jej wykonani gdy śpiewała Polską Madonnę czy Krakowski spleen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka