smoczy_plomien Re: Marta Nawrocka 06.08.25, 20:35 No tooo... mi nie pasuje jej twarz. Jakaś taka opuchnięta, zdecydowanie za dużo przy niej majstrowała, przegapiła dobry moment, żeby przestać. A miała zadatki na bycie ładną. W odmęty umysłu tej istoty nie zamierzam się zanurzać. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_1985 Re: Marta Nawrocka 06.08.25, 20:45 Moim zdaniem twarz ma jakaś taka zaciekłą, nie wiem..jakaś taka lambadziara z dyskoteki. Tak ja zapewne zrobili..jakoś takie te oczka naprawę..tak patrzy się dziwnie... No nie wiem..taka babka gangstera. Inteligencja tam jakoś nie bije od niej..a wręcz przeciwnie..cos w tym.spojrzeniu jej mi nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
12bookbook3 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 09:41 nika_1985 napisała: > Moim zdaniem twarz ma jakaś taka zaciekłą, nie wiem..jakaś taka lambadziara z d > yskoteki. Tak ja zapewne zrobili..jakoś takie te oczka naprawę..tak patrzy się > dziwnie... > No nie wiem..taka babka gangstera. Inteligencja tam jakoś nie bije od niej..a w > ręcz przeciwnie..cos w tym.spojrzeniu jej mi nie pasuje Coś w niej jest takiego brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
magdulecp Re: Marta Nawrocka 06.08.25, 21:45 Jakby ona majstrowała to by nie wyglądała jak wygląda 🤣 Medycyny estetycznej tam nie uświadczysz, a botoks by się przydał. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 09:35 Czepianie się wyglądu jest prostackie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 12:58 smoczy_plomien napisała: > No tooo... mi nie pasuje jej twarz. Jakaś taka opuchnięta, zdecydowanie za dużo > przy niej majstrowała, przegapiła dobry moment, żeby przestać. A miała zadatki > na bycie ładną. W odmęty umysłu tej istoty nie zamierzam się zanurzać. Ma twarz jak alkocholicy, takie niezdrowe opuchniecie Odpowiedz Link Zgłoś
12bookbook3 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 19:16 Czasami takie twarze ludzie mają po różnych hm hm snusach zażywanych w młodości i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 07:08 A co tu krytykować gangusia patola skopiowała pedofilską patole. Styl "rządzenia" też będą chcieli kopiować. Czyli niszczenie demokracji i wprowadzanie religijnego faszyzmu. Nawet dzwon Zygmunta milczy. Jedraszewska świnia która distała opiekę nad naszymi królami nie zdołała zmusić dzwonników aby uhonorowali rządy proruskiej patoli. Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 07:29 Jak ma być równość i normalne traktowanie kobiet jak nadal główny argument przeciwko drugiej kobiecie to „a bo ty jesteś brzydka”? Odnoszę się do komentarzy stricte na temat urody, bo oczywiście ocena stylizacji na oficjalną okazję to co innego. Doprawdy jest mnóstwo powodów merytorycznych, żeby krytykować parę prezydencką. Kobieta nie startuje w wyborach miss Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 09:34 Masz absolutną rację. Prostackie są takie teksty. "wygląda jak facet" hak zarzut u pnelgs jednocześnie. Co to qrwa ka być? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 10:40 Miałam się w tym wątku nie wypowiadać bo bardzo wcześnie zaczął szorować po dnie ale daje lajka. Dokładnie w punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
bagietka01 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 09:39 Ogólnie straszne słabe jest czepianie się urody lub jej braku. Odpowiedz Link Zgłoś
nowel1 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 09:40 Też tak myślę. Ok, kreację chętnie obgadam, ale te uwagi o męskim wyglądzie są po prostu prymitywne. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 09:45 Festiwal pogardy i nienawiści. Brawo ematki. Co do meritum -dała radę. Przyciemniła włosy, garsonka poprawna. Jak na pierwszy dzień w nowej pracy nie było najgorzej. Wyrobi się. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 12:45 Garsonka nie była poprawna, bo sie wszędzie ciągnęła. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 18:48 damartyn napisał(a): > Festiwal pogardy i nienawiści. Brawo ematki. > Co do meritum -dała radę. Przyciemniła włosy, garsonka poprawna. Jak na pierwsz > y dzień w nowej pracy nie było najgorzej. Wyrobi się. Tu nie chodzi czy ładnie czy brzydko wyglądała. Chodzi o to jakim człowiekiem jest, skoro brała udział w szfindlu z mieszkaniem. W byciu dobrym , uczciwym człowiekiem już się nie wyrobi. To na zawsze pozostanie z parą prezydencką. Coby nie zrobili to cień podejrzeń i niejasności będzie do końca świata i o jeden dzień dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 19:00 To. Jest. Wątek. O. Tym. Jak. Wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
12bookbook3 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 19:18 sarah_black38 napisała: > damartyn napisał(a): > > > Festiwal pogardy i nienawiści. Brawo ematki. > > Co do meritum -dała radę. Przyciemniła włosy, garsonka poprawna. Jak na p > ierwsz > > y dzień w nowej pracy nie było najgorzej. Wyrobi się. > > Tu nie chodzi czy ładnie czy brzydko wyglądała. Chodzi o to jakim człowiekiem j > est, skoro brała udział w szfindlu z mieszkaniem. W byciu dobrym , uczciwym czł > owiekiem już się nie wyrobi. To na zawsze pozostanie z parą prezydencką. Coby n > ie zrobili to cień podejrzeń i niejasności będzie do końca świata i o jeden dzi > eń dłużej. > > W sprawie kawalerki działali wspólnie i w porozumieniu. Ona nie posiada immunitetu. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_1985 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 19:57 Dokladnie.. to nie chodzi o.ocenianie jej czy ładna czy nie bo o gustach sie nie dyskutuje, ale co jak co..widać często po ludziach, po oczach..czy sa krętacze, czy cwaniaki. Tej z oczu dobrze nie patrzy w ogóle...taka lisica jakaś.. komuś może sie podobać, ale dla mnie to ta twarz jakoś dobrze nie wróży...nie ma.w.niej uczciwości czy ciepła..tylko jakaś fałszywość i przebiegłość Odpowiedz Link Zgłoś
bagietka01 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 13:01 Obrzydliwy wątek. Ciekawe byłoby porównanie, czy po MN jadą te same osoby, które krytykowały jej córkę. Już się dopatrzono nawet alkoholizmu…. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 13:34 Obrzydliwi to są Nawroccy, kryminaliści wyłudzający mieszkania, sutener z oszustką, przyjaciele neonazistów i kibolskich przestępców. Oczywiście w świetle tych faktów wyłysienie Nawrockiego, czy brak urody u Nawrockiej jest kompletnie bez znaczenia. Ale sprowadźmy rozmowę do właściwych proporcji., Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 13:42 Ale to wątek o stroju i urodzie Nawrockiej. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:03 Dlatego ludzie w tej kwestii wyrażają swoją opinię. Imo wygląd pierwszej pary ma tak małe znaczenie, że jest praktycznie bez znaczenia. Jest mnóstwo kwestii, które mają ogromne znaczenie i o nich napisałam powyżej. Nie traćmy jednak prawdziwego znaczenia słów- obrzydliwym jest działalność Nawrockich a nie fakt, że komuś się niepodoba jak wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:06 To, że działalność Naerockich jest obrzydliwa, nijak nie zmienia faktu, że wyśmiewaniem cudzej urody też. Odpowiedz Link Zgłoś
evening.vibes Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:07 angazetka napisała: > To, że działalność Naerockich jest obrzydliwa, nijak nie zmienia faktu, że wyśm > iewaniem cudzej urody też. Idź bądź świętsza od papieża gdzieś indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Marta Nawrocka 08.08.25, 09:00 Od chodzi o bycie świętym tylko o zauważenie, że argumentem przeciwko kobiecie zawsze jest brzydota, jakby twarz miała jakiekolwiek znaczenie w przypadku moralności. Jakimś cudem faceci jak krytykują przeciwnika politycznego to nie zajmują się komentowaniem tego, jaką ma cerę i rysy twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:13 No ale sama zauważyłaś, że wątek jest o ubraniu i urodzie. Ja nie mam potrzeby zakładania takich wątków, ale widzę, że ludzie je lubią i często są tu takie zakładane. No to ludzie piszą jak czują- jedni, że się podoba, inni że nie. I nie widzę w tym nic „obrzydliwego”, choć jak zaznaczyłam już wielokrotnie w odnodze tego wątku, obrzydliwości w temacie Nawrockich widzę wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:12 livia.kalina napisała: > Imo wygląd pierwszej pary m > a tak małe znaczenie, że jest praktycznie bez znaczenia. to po co go komentować? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:18 Bo ludzie generalnie lubią rozmawiać na takie tematy. Mnie to ani ziębi, ani grzeje, nigdy bym takiego wątku nie założyła, a o wyglądzie innych ludzi wypowiadam się jedynie w obliczu hipokryzji kiedy to np taka Pawłowicz krytykuje wygląd i brak kobiecości w wyglądzie innych kobie., Natomiast moje upodobania nie są obowiązkowe dla wszystkich. Za to protestuję, przeciwko nazywaniu obrzydliwym krytyki wyglądu Nawrockich, w obliczu obrzydliwości których wspomniani się dopuścili, bo to już kuriozum. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:21 livia.kalina napisała: > Bo ludzie generalnie lubią rozmawiać na takie tematy. Znaczy - lubią obgadywać urodę innych kobiet? Pewnie taki magiel jest popularny, to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:25 Nie wiem czy tylko kobiet- urodę innych ludzi w ogólności. W ogóle uroda wzbudza wielkie emocje. O wiele większe niż intelekt czy uroda ducha. Pewnie szkoda ale jaki my mamy na to wpływ? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:27 livia.kalina napisała: > Pewnie szkoda a > le jaki my mamy na to wpływ? > Zdaje się, że dołączanie do Pawłowicz nie jest obowiązkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:37 Nikt tu nie dołączył do Pawłowicz. Transfobia Pawłowicz obnażona. Wstyd. / www.facebook.com/PawlowiczMusiOdejsc Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:40 livia.kalina napisała: > Nikt tu nie dołączył do Pawłowicz. napisałaś o wyglądzie innych ludzi wypowiadam się jedynie w obliczu hipokryzji kiedy to np taka Pawłowicz krytykuje wygląd i brak kobiecości w wyglądzie innych kobie. więc ten, kto krytykuje wygląd Nawrockiej dołącza do Pawłowicz i powiela jej niskie standardy Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:42 Specjalnie wkleiłam ci objazdowe popisy Pawłowicz, żebyś zrozumiała, że Pawłowicz „nie krytykowała wyglądu innej kobiety”. Serio nie widzisz różnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:53 livia.kalina napisała: > Specjalnie wkleiłam ci objazdowe popisy Pawłowicz, żebyś zrozumiała, że Pawłowi > cz „nie krytykowała wyglądu innej kobiety”. Serio nie widzisz różnicy? > Przeciez ja sie odniosłam do twoich własnych słów, nie zamierzam słuchać Pawłowicz, bo nie widzę powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 17:29 >nie zamierzam słuchać Pawłowicz, bo nie widzę powodu. Rozumiem i szanuje. I dodaję- nikt w tym wątku nawet nie zbliżył się do szamba Pawłowicz. Pawłowicz za swoje występy została nagrodzona nominacja na sędzię TK (kucharskiego acz z wynagrodzeniem prawdziwym). I to jest obrzydliwe a nie, ze ktoś napisał, ze Nawrocka jest mało urodziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Marta Nawrocka 08.08.25, 08:51 livia.kalina napisała: > Dlatego ludzie w tej kwestii wyrażają swoją opinię. Imo wygląd pierwszej pary m > a tak małe znaczenie, że jest praktycznie bez znaczenia. Nie jest bez znaczenia. Sposób poruszania się, gestykulacja, mimika, tembr, intonacja i siła głosu dobitniej niż nasze słowa mówią, kim jesteśmy. A czasem krzyczą. Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Marta Nawrocka 08.08.25, 09:01 O czym mówi tembr głosu? To cecha fizyczna, możliwa do przepracowani dużym wysiłkiem ale tylko w pewnym stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bagietka01 Re: Marta Nawrocka 08.08.25, 09:45 Wg. tego duża część socjopatów (czy psychopatów) to dobrzy porządni moralni ludzie, bo często zachowują się spokojnie i z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
mayoliijka Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 13:42 Obrzydliwy to jest nie wątek, a piszące tu te obelgi babsztyle (bo kobietami trudno je nazwać). bagietka01 napisała: > Obrzydliwy wątek. Ciekawe byłoby porównanie, czy po MN jadą te same osoby, któr > e krytykowały jej córkę. > > Już się dopatrzono nawet alkoholizmu…. Odpowiedz Link Zgłoś
evening.vibes Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 15:56 mayoliijka napisała: > Obrzydliwy to jest nie wątek, a piszące tu te obelgi babsztyle (bo kobietami tr > udno je nazwać). Obrzydliwe to było zajumanie kawalerki w czym pani Nawrocka aktywnie współuczestniczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
12bookbook3 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 19:21 evening.vibes napisała: > mayoliijka napisała: > > Obrzydliwy to jest nie wątek, a piszące tu te obelgi babsztyle (bo kobiet > ami tr > > udno je nazwać). > > > Obrzydliwe to było zajumanie kawalerki w czym pani Nawrocka aktywnie współuczes > tniczyła. > > > > Oboje działali wspólnie i w porozumieniu w sprawie kawalerki. Odpowiedz Link Zgłoś
bagietka01 Re: Marta Nawrocka 08.08.25, 09:46 A jaki to ma związek z urodą (lub jej brakiem) p. Nawrockiej? Odpowiedz Link Zgłoś
luna3453 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 19:36 mayoliijka napisała: > Obrzydliwy to jest nie wątek, a piszące tu te obelgi babsztyle (bo kobietami tr > udno je nazwać). > > > , obrzydliwymi babsztylami (bo kobietami trudno te stwory nazwac ) sa te brandzlujace sie wlasna swietoscia i broniace kogos o tak niejasnej przeszlosci jak pani martusia i jej maz ,wypłakując pierdy o tym jak to "bzidko " pisac na temat cudzej urody -takie przekierowanie narracji jest typowe dla pisu i dla umyslowej holoty -parafrazujac mam taki wstret do tej holoty,ze rzygam.... > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
gru.u Re: Marta Nawrocka 08.08.25, 09:02 Nikt jej nie broni. Rozumiesz, w przypadku Trynkiewicza nie trzeba było pisać że ma paskudny wąsik i niezdrowy koloryt cery, wystarczy że morderca. To samo dotyczy Nawrockiej - jakby wyglądała jak miss to by coś zmieniało w kwestii jej działań? Odpowiedz Link Zgłoś
klaramara33 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:13 W sumie to najładniejsza prezydentowa. Te je oczka kocie Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 16:34 Podobno p. Żaklina Skowrońska, dziennikarka związana z mediami prawicy jest? ma być? stylistką nowej pierwszej damy. Ciekawe czy to ona dobierała te wczorajsze kreacje dla. P. Marty? Odpowiedz Link Zgłoś
tania.dorada Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 18:40 Ojej, a co się stało z Christianem Paulem? On by nie mógł? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:15 Nigdy nie powstalby taki watek na temat mezczyzny - jaki krawat, jakie buty i czy brzydki czy ladny. Wstyd dla tutejszych, zaklamanych feministek i ich meskich odpowiednikow. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Marta Nawrocka 08.08.25, 01:23 Oczywiście, że mógłby powstać, a co więcej powstawał. Np o dwóch lewych butach Kaczyńskiego, krawacie zawiązanym chyba po pijaku, czy brudnych marynarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
mika71 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:15 Ale srebrne buty??? podobno modne w tym roku ale na zaprzysiężenie? I w 2 kreacji spodnie jazzówki - wygladają jakby coś jej się stało w samochodzie z garsonką i wyciągnęła z plecaka spodnie/leginsy do tańca. Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:16 I na Dudowa, i na Nawrocka, wylewa sie zawsze fala hejtu za ich garsonki. Zadajmy sobie pytanie, czy te panie w ogole chcialy byc "pierwszymi damami"? Czy sie o to prosily? Czy zakladaja sobie konta na instagramie i tikotoku aby pobierac pieniadza na liczbe wyswietlen? Czy lubia garsonki? Gdyby mnie ktos wpakowal w zakiet to wygladalabym gorzej niz Duda a moze i gorzej niz Nawrocka. Nie potrafie zrobic sobie dobrego makijazu, garsonek nienawidze i nie posiadam. Latwo powiedziec "idz do fryzjera i kosmetyczki" tylko pytanie kto zrobi fryzure i makijaz o 7 rano. Chcialam kiedys znalezc salon otwarty tak rano, niestety proba byla nieudana. Co do ubran jesli ktos nie nosi takich na codzien to nie wygladaja jak "druga skora". Sama ogladajac "Sukcesje" nie myslalam o tym jak dobrze ubrani sa bohaterowie tylko jak bardzo musza sie w tym pocic. Ubrania formalne sa dla mnie trudne do zaakceptowania, moze dla pani Nawrockiej tez. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:20 Absolutnie nie istnieje taka możliwość by fryzjerka o 7.00 rano przybyła do mieszkania zrobić fryzurę. To jest kompletnie niewykonalne. Nie da sie wejść na booksy, znaleźć usługi z dojazdem do klienta i zamówić. Nie moze tego zrobić szara Kowalska to i żona prezydenta nie może. Nie da sie. Koniec. Szlus. Tragedia, dramat i kres wszelkiej nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:23 *ciekawe, że jak otwieram IG to fryzjerek dojeżdżających do Zapiecka Górnego bladym switem by robic tzw.pakkety ślubne, czyli fryzury panny mlodej, swiadkowej, mamy, teściowej i druhen wyswietla mi sie mnogo a mnogo a w Stolicy niedasie 🤔🤔🤔 Widocznie te panny mlode zawarły pakt % diabłem i on im ogarnął fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
mika71 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:21 Prezydentowa nie ma problemu z dostępem do tych specjalistek i na miejscu, i na wyjazdach Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:23 palacinka2020 napisała: > > Gdyby mnie ktos wpakowal w zakiet to wygladalabym gorzej niz Duda a moze i gorz > ej niz Nawrocka. Nie potrafie zrobic sobie dobrego makijazu, garsonek nienawidz > e i nie posiadam. Latwo powiedziec "idz do fryzjera i kosmetyczki" tylko pytani > e kto zrobi fryzure i makijaz o 7 rano. Chcialam kiedys znalezc salon otwarty t > ak rano, niestety proba byla nieudana. Na wesela fryzjerki i makijażystki przyjeżdżają o tej godzinie do klientek, więc chyba tym bardziej do prezydentowej? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:27 Nieee, co ty gadasz! Niemożliwe! Takie rzeczy się nie dzieją 🤣🤣🤣 Ty wiesz ile to kasy kosztuje! Przecież prezydentowej na takie rzeczy nie stać 🤣🤣🤣 Muszę przyznać ze z całego tego watku wpis o niedostępności fryzjera dla prezydentowej jest najbardziej kuriozalny. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:30 Z ciekawości weszłam sobie na booksy, ustawiłam filtr "usługi mobilne" i mam 86 pozycji w moim niestolecznym (nie przenoście nam stolicy do Krakowa) mieście. Strasznie musi byc w tej Warszawie 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:31 Gdyby jeszcze prezydentowa miała specjalną kasę na wyglądanie, to mooooooże. No ale nie ma, nic się nie da zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:33 Nic. Bo co zrobisz jak nic nie zrobisz 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 21:45 angazetka napisała: > Gdyby jeszcze prezydentowa miała specjalną kasę na wyglądanie, to mooooooże. No > ale nie ma, nic się nie da zrobić. bez przesady. Żeby dobrze wyglądać nie trzeba mieć jakiejś specjalnej kasy a gust. Znam dużo kobiet, ty pewnie też, które bardzo dobrze wyglądają ubierając się w zwykłych sieciówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:49 palacinka2020 napisała: > I na Dudowa, i na Nawrocka, wylewa sie zawsze fala hejtu za ich garsonki. > Zadajmy sobie pytanie, czy te panie w ogole chcialy byc "pierwszymi damami"? Czy sie o to prosily? Czyli mąż podjął decyzję o kandydowaniu WBREW woli żony? Przy jej zdecydowanym sprzeciwie? To dlatego Nawrocka wzięła urlop na czas kampanii i wszędzie z mężem jeździła? Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:53 No cóż chcesz - w sąsiednim wątku juz Nanga pisze, ze osoby publiczne to wspólcześni niewolnicy. A teraz sie dowiadujemy z ust palancinki, że Nawrocki, którego nam sprzedawano jako takiego dobrego męża i ojca, zdecydował sie na kandydowanie przy sprzeciwie żony. To dobry on czy niedobry? 😀😀😀 Bo wychodzi ze niedobry - zmusił do bycia pierwszą damą i nawet na fryzjera z dojazdem nie dał. A tyyyyle zaoszczędził na Apartamencie Miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:56 daniela34 napisała: > A teraz sie dowiadujemy z ust palancinki, że Nawrocki, któreg > o nam sprzedawano jako takiego dobrego męża i ojca, zdecydował sie na kandydowa > nie przy sprzeciwie żony. Przecież palancinka niczego takiego nie napisała, czemu kłamiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 21:03 po_godzinach_1 napisała: > Przecież palancinka niczego takiego nie napisała, czemu kłamiesz? Gdybym ja się zaparła, że nie chce być pierwsza damą, nigdy w życiu! Po moim trupie! To mam taką nadzieję, że mój facet uszanowałby moje zdanie. Albo zmienił żonę 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 21:08 iwles napisała: > Gdybym ja się zaparła, że nie chce być pierwsza damą, nigdy w życiu! Po moim tr > upie! To mam taką nadzieję, że mój facet uszanowałby moje zdanie. > Albo zmienił żonę 😆 Ja też bym nie chciała, na szczęście nigdy nie będę miała takiego dylematu Ale tutaj pani Nawrocka chyba nie miała nic przeciwko temu, aby jej mąż kandydował. I ja tam wolę, aby nie była jakoś okropnie nieszczęśłiwa w tej roli. Niech ma, mnie nie ubędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 21:26 po_godzinach_1 napisała: > I ja tam wolę, aby nie była jakoś okropnie nieszczęśłiwa w tej roli. Niech ma, > mnie nie ubędzie. Ale nie wszyscy sa tacy szlachetni jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 21:08 po_godzinach_1 napisała: > daniela34 napisała: > > Przecież palancinka niczego takiego nie napisała, czemu kłamiesz? Kto to jest palancinka? Przeciez Marta Nawrocka wyraznie powiedziala, ze chciala i chce wspierac meza. Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 21:09 malgosiagosia napisała: > Kto to jest palancinka? forumka - palacinka2020 Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:55 Zastawiło nas to niemal.jednoczesnie. To nie może być przypadek! Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:53 palacinka2020 napisała: > Zadajmy sobie pytanie, czy te panie w ogole chcialy byc "pierwszymi damami"? Cz > y sie o to prosily? Mój Boże, czyżby zostały zmuszone? Przez kogo? A może to nieszczęśliwe zrządzenie losu, bez udziału ich woli, a nawet (może) świadomości? Nie powiem, ciekawy koncept.🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:54 Fatum. Trza znosić fata, los Konsekwentnie pusty trzos... Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 20:55 palacinka2020 napisała: > I na Dudowa, i na Nawrocka, wylewa sie zawsze fala hejtu za ich garsonki. > Zadajmy sobie pytanie, czy te panie w ogole chcialy byc "pierwszymi damami"? Cz > y sie o to prosily? Czy zakladaja sobie konta na instagramie i tikotoku aby pob > ierac pieniadza na liczbe wyswietlen? Czy lubia garsonki? Chyba jednak ich mężowie ustalali z nimi swoje plany dotyczące kandydowania? Odpowiedz Link Zgłoś
kaki11 Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 23:52 Akurat makijaż i fryzurę zrobić rano, tym bardziej w Warszawie, tym bardziej jako pierwszej damie to nie problem. A Nawrocka nie wygląda źle zawsze, źle dobrany strój miała na zaprzysiężeniu. Na obu wieczorach wyborczych, była ubrana elegancko, ale to dziś prezentowała się gorzej. I wiesz co, o ile uważam, że Duda akurat nie chciała „fuchy” pierwszej damy, a bardziej się na nią zgodziła, i oglądając fragmenty z nią, z zaprzysiężenia się w tym utwierdzam, bo ona wygląda, jakby wreszcie spadł jej ciężar z pleców, tak Nawrocka akurat myślę, że chciała. Śledziłam sobie tę kampanię, i myślałam, że co się nie stanie, to pierwszą damę będziemy mieć aktywną, bo obie panie miały parcie na szkło i chęć pokazania się. Zresztą hejt się faktycznie wylewa, ale nie tylko na te dwie panie. Wieczną krytykę Komorowskiej za wygląd też pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulecp Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 23:52 Ojej, popłakałam się nad jej biednym losem. Powinna w dresie chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Marta Nawrocka 08.08.25, 05:34 Moze dlatego kobiety nie powinny głosować na pis i konfe - zeby chlop wbrew ich woli nie pakowal je w żakiet. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Marta Nawrocka 07.08.25, 23:21 czy ja dobrze czytam, ze ona miala 16 lat jak zaciazyla? i teraz zostala prezydentowa Panstwa, jakie to zycie nieprzewidywalne Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Marta Nawrocka 08.08.25, 00:31 Przesiadlyscie sie z Agaty Kornhauser - Dudy na Marte Nawrocka. I tak przez nastepne 5 lat, bedzie szczucie, bedzie plucie. Do pracy spluwaczki, do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Marta Nawrocka 08.08.25, 01:26 Nie bój się, tobie nikt fuchy odbierać nie zamierza. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Marta Nawrocka 08.08.25, 02:24 Wy bez przesiadania się od 20 lat szczujecie na Tuska. Po drodze opluwając i innych przy okazji. Milusio? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Marta Nawrocka 08.08.25, 09:49 O styl pani Nawrockiej będzie dbała zatrudniona przez nią pani Żaklina Skowrońska, która już dbała o jej wizerunek na zaprzysiężeniu. Nie spodziewam się fajerwerków. rozrywka.o2.pl/plotki/marta-nawrocka-wybrala-stylistke-to-byla-dziennikarka-tvp-ktora-ma-plan-7186721657309792a Odpowiedz Link Zgłoś