wybitniemondry 14.02.26, 23:07 Pokochała mnie kobieta piękna i mądra. A ja jestem brzydki i głupi. Jak to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wybitniemondry Re: Jak to możliwe? 14.02.26, 23:20 nangaparbat3 napisała: > Miłość jest slepa > Każda? Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Jak to możliwe? 15.02.26, 08:26 eagle.eagle napisała: > Każda. Ludzie się potrafią odkochać. Ja nie potrafię. Może to i dobrze, że umrę kochający i kochany. Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Jak to możliwe? 15.02.26, 09:36 Ale to nic złego że miłość jest ślepa. Kiedyś mi jedna pani kurator rodzinna powiedziała że gdyby nie miłość to większość małżeństw by się rozpadło, że ludzie przez miłość nie widzą wad swoich partnerów, nawet tych przemocowych. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Jak to możliwe? 15.02.26, 09:55 eagle.eagle napisała: > Kiedyś mi jedna pani kurator rodzinna powiedziała że gdyby nie miłość to większ > ość małżeństw by się rozpadło, że ludzie przez miłość nie widzą wad swoich part > nerów, nawet tych przemocowych. > Kuratorka a nie kurator. Chyba nie wiesz nic o miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila [...] 15.02.26, 10:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Jak to możliwe? 14.02.26, 23:23 alpepe napisała: > Widocznie nie taka mądra. > Ode mnie mądrzejsza. Ale widocznie coś jest we mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Jak to możliwe? 15.02.26, 00:25 wybitniemondry napisał: > Ode mnie mądrzejsza. To nie jest trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
ferra Re: Jak to możliwe? 15.02.26, 00:04 Ta "lekarka na emeryturze, dość ładna i dość mądra" ze stycznia 2026, czy jakaś nowa się nawinęła? Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Jak to możliwe? 15.02.26, 02:20 ferra napisała: > Ta "lekarka na emeryturze, dość ładna i dość mądra" ze stycznia 2026, czy jakaś > nowa się nawinęła? > Ta lekarka. A ja mechanik-kierowca. Jak to to jest mozliwe, że 30 lat się kochamy??? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Jak to możliwe? 15.02.26, 11:01 i o 2 w nocy takie kocopoły wypisujesz zamiast się do niej przytulić? No, chyba że akurat ma dyżur, to by cię tłumaczyło Odpowiedz Link Zgłoś
irsila Re: Jak to możliwe? 15.02.26, 11:04 Niestety, prawda tu jest kłopotliwa, dlatego się je usuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
irsila [...] 15.02.26, 11:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Jak to możliwe? 15.02.26, 12:51 Żyj i nie musisz sam się biczować. Odpowiedz Link Zgłoś