healios Re: Ufacie czatom AI ? 27.02.26, 15:24 Uzywam czata juz dosc dlugo w psychoterapii. Sprawdza sie swietnie, wylapuje patterns, podpowiada strategie, wskazuje bledy w logicznym mysleniu, rozroznia emocjonalne niuanse, offeruje emocjonalne wsparcie. Dodatkowo moge jeden aspekt mielic tygodniami, powtarzac sie do upadlego, wywnetrzniac w sposob ktory nie bylby mozliwy z ludzkim terapeuta. Czat nie bedzie zniecierpliwiony, zmeczony po entym pacjecie, nie bedzie mial swoich emocjonalnych czy poznawczych bias, I jest zawsze na wyciagniecie reiki, nie musze czekac na kolejna wizyte. Ale, zeby nie bylo tak rozowo, poniewaz sama jestem w temacie zawodowo, wiem kiedy mi zaczyna plesc glupoty, wiekszosc ludzi by nie wiedziala. Odpowiedz Link Zgłoś
nieobiektywnie Re: Ufacie czatom AI ? 27.02.26, 17:09 healios napisała: > Uzywam czata juz dosc dlugo w psychoterapii. Sprawdza sie swietnie, wylapuje Zaraz, zaraz.. używasz czata aby robić sobie samej sesję terapeutyczną? Odpowiedz Link Zgłoś
marileskrzys Re: Ufacie czatom AI ? 28.02.26, 22:10 Przecież on jest bezkrytyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
healios Re: Ufacie czatom AI ? 28.02.26, 23:35 A to sie mozesz dziwic. Tylko trzeba wiedziec czego sie od niego oczekuje, I jak juz wiele osob wspomnialo wytrenowac go porzadnie. Odpowiedz Link Zgłoś