malgosiagosia 12.03.26, 23:37 napisal Komorowski w sprawie decyzji Nawrockiego. Komorowski już wie jak się pisze bol. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 12.03.26, 23:45 angazetka napisała: > Ty nadal nie wiesz. Chcialabys. Nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: "Bol I wstyd" 12.03.26, 23:51 Widać, że nadal nie wiesz. Tego się nie da ukryć. Nie zawracaj nam głowy emerytowanymi politykami. Zajmij się meritum. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: "Bol I wstyd" 12.03.26, 23:51 Zdradzę ci sekret: tam nad o powinna być kreseczka taka. O brakach w interpunkcji nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 12.03.26, 23:59 angazetka napisała: > Zdradzę ci sekret: tam nad o powinna być kreseczka taka. O brakach w interpunkc > ji nie wspomnę. Czyli jak zwykle. Najpierw wyparcie, a potem projekcja. Prymitywna reakcja na stres. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:01 Nie wiem, dlaczego wypierasz kreseczkę nad o w słowie ból, ale to zadziwiające. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:09 angazetka napisała: > Nie wiem, dlaczego wypierasz kreseczkę nad o w słowie ból, ale to zadziw > iające. Nie wierze, i to z dobrej mojej woli, zebys nie wiedziala, ( bez dobrej woli, pomyslalbym, ze jestes po prostu glupia), ze nie mam polskiej czcionki. Powiem ci wiec, ze nie mam. Juz wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:13 Polska czcionka nie jest trudna do zdobycia. Oraz "ę" jakoś masz A przecinki to już w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:17 Czasem kopiuje slowa. Nie zalezy mi na polskich czcionkach. Nie chcesz, nie czytaj. A BUL juz pozostanie w mojejj pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:19 > Nie zalezy mi na polskich czcionkach. To nie wypominaj innym pisania z błędami. > A BUL juz pozostanie w mojejj pamieci. Skoro są w niej śmieci sprzed kilkunastu lat, to nic dziwnego, że niewiele tam rzeczy sensownych. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:26 angazetka napisała: > Skoro są w niej śmieci sprzed kilkunastu lat, to nic dziwnego, że niewiele tam > rzeczy sensownych. W mojej glowie to smieci, a w twojej, to cenna, a moze bezcenna wiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:21 malgosiagosia napisała: > Czasem kopiuje slowa. Aż tak bardzo zależało ci na skopiowaniu "się"? Czym to słowo na to zasłużyło w przeciwieństwie do "bólu"? Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:39 iwles napisała: > Aż tak bardzo zależało ci na skopiowaniu "się"? Czym to słowo na to zasłużyło (...) ? > Gombrowicz, of course ... how can you even ask? Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:41 bi_scotti napisała: > Gombrowicz, of course ... how can you even ask? Cheers. Jestes w mylnym bledzie, jesli myslisz, ze ona ma pojecie o Gombrowiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:49 Widzę, że nie załapałaś, co bi_scotti miała na myśli. Ale nie dziwi nic 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:51 malgosiagosia napisała: > Jestes w mylnym bledzie, jesli myslisz, ze ona ma pojecie o Gombrowiczu. A może być niemylny błąd? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:54 natalia.nat napisała: > malgosiagosia napisała: > > > > Jestes w mylnym bledzie, jesli myslisz, ze ona ma pojecie o Gombrowiczu. > > A może być niemylny błąd? Nie wiesz, ze to kalsyka? Bolek tak sie wyslawial. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 01:06 malgosiagosia napisała: > Nie wiesz, ze to kalsyka? Bolek tak sie wyslawial. Tak tłumacz popełnianie błędów, które innym wytykasz. Nie kojarzę, żeby jakiś Bolek się tak wysławiał. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 01:11 natalia.nat napisała: > Nie kojarzę, żeby jakiś Bolek się tak wysławiał. Nie masz pojecia o historii Polski. Tak myslalam. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 01:27 malgosiagosia napisała: > Nie masz pojecia o historii Polski. To ty nie masz o niej pojęcia. Ale to wiedziałam od zawsze. I jeszcze po polsku nie potrafisz pisać. 😠 Co do meritum. Popełniłaś błąd i teraz będziesz durno odwracać kota ogonem. Jeśli się faktycznie przytacza czyjąś wypowiedź, to się ją bierze w cudzysłów. I poproszę o link na potwierdzenie, że ktoś użył dokładnie takiego sformułowania. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 01:36 natalia.nat napisała: > malgosiagosia napisała: > To ty nie masz o niej pojęcia. Ale to wiedziałam od zawsze. I jeszcze po polsku > nie potrafisz pisać. 😠 Od zawsze widzialas? I znowu klamstwo...albo glupota Napisz bi_scotti, ze po polsku nie umie pisac, nie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 01:51 malgosiagosia napisała: > Od zawsze widzialas? I znowu klamstwo... Jakie kłamstwo? Wiesz lepiej ode mnie, o czym ja wiedziałam? > Napisz bi_scotti, ze po polsku nie umie pisac, nie mnie. Ale ja z tobą rozmawiam. I nie ty będziesz mi dyktować, co mam komu pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:49 malgosiagosia napisała: > A BUL juz pozostanie w mojejj pamieci. Straszna trauma. Jak ty w ogóle dajesz sobie z tym radę? I jeszcze musisz żyć bez polskiej czcionki. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:53 natalia.nat napisała: > malgosiagosia napisała: > > > > A BUL juz pozostanie w mojejj pamieci. > > Straszna trauma. Jak ty w ogóle dajesz sobie z tym radę? I jeszcze musisz żyć b > ez polskiej czcionki. Na pewno moja trauma po bulu Komorowdkiego ma sie nijak do twojej traumy z powodu prezydenta Nawrockiego, a bez polskiej czcionki moge zyc, przeciez mi odpisujesz, czyli roumiesz co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:56 malgosiagosia napisała: > Na pewno moja trauma po bulu Komorowdkiego ma sie nijak do twojej traumy z pow > odu prezydenta Nawrockiego, a bez polskiej czcionki moge zyc A dlaczego miałabym mieć traumę z powodu Nawrockiego? Zwłaszcza że ty twierdzisz, że to wspaniały prezydent. Chyba wiesz, skoro piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:59 natalia.nat napisała: > malgosiagosia napisała: > > > > Na pewno moja trauma po bulu Komorowdkiego ma sie nijak do twojej traumy > z pow > > odu prezydenta Nawrockiego, a bez polskiej czcionki moge zyc > > A dlaczego miałabym mieć traumę z powodu Nawrockiego? > Zwłaszcza że ty twierdzisz, że to wspaniały prezydent. Chyba wiesz, skoro pisze > sz. To dlaczego ja mialabym miec traume z powodu Komorowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.nat Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 01:17 malgosiagosia napisała: > To dlaczego ja mialabym miec traume z powodu Komorowskiego? To chyba tylko ty możesz wiedzieć. Minęło już 15 lat, Komorski wtedy od razu przeprosił, a ty w kółko przypominasz, zakładasz watki, drążysz i szydzisz. Przecież to jest zupełnie nieistotna rzecz. Dziwisz się, że jesteś traktowana niepoważnie. 🙄 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 01:26 natalia.nat napisała: > malgosiagosia napisała: > > > > To dlaczego ja mialabym miec traume z powodu Komorowskiego? > > To chyba tylko ty możesz wiedzieć. Minęło już 15 lat, Komorski wtedy od razu pr > zeprosił, a ty w kółko przypominasz, zakładasz watki, drążysz i szydzisz. Przec > ież to jest zupełnie nieistotna rzecz. Dziwisz się, że jesteś traktowana niepow > ażnie. 🙄 Pierwszy raz pisze o tym "bulu", a ty , ze ja w kolko. Czyli klamstwo. Nie umiesz normalnie zapytac dlaczego to napisalam? Otoz napisalam dlatego, ze dzisiaj, zaznaczam - dzisiaj, przeczytalam o bolu i wstydzie. To slowa Komorowskiego i kiedy zobaczylam, ze napisal poprawnie "bol' musiałam to w umyslach ematek odnotowac. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:16 malgosiagosia napisała: >ze nie mam polskiej czcionki. Powiem c > i wiec, ze nie mam. Juz wiesz? To dlatego napisałaś "się"? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
condesa1 Re: "Bol I wstyd" 16.03.26, 18:05 Polskiej czcionki nie masz, za to Caps Lockiem nadrabiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:01 Czemu, krynica intelektu, nie napisałaś tego slowa prawidlowo "ból"? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: "Bol I wstyd" 16.03.26, 18:45 angazetka napisała: > Zdradzę ci sekret: tam nad o powinna być kreseczka taka. O brakach w interpunkcji nie wspomnę. > I powinno być z małej litery. Powinno być: Ból i wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:05 im mniej będą mieli, tym mniej rozkradną: Kradną w MON tyle, co za PiS. Krzysztof Kluzek o tym, że korupcja i łapówki są nadal bez w cenie. Niestety tak właśnie to wygląda, kradną wespół w zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:15 alicia033 napisała: > im mniej będą mieli, tym mniej rozkradną: > > > Niestety tak właśnie to wygląda, kradną wespół w zespół. > Zurka masz na myslI? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:35 malgosiagosia napisała: > Zurka masz na myslI? bezpośrednio nie, natomiast cóż, z jakiegoś powodu prokuratura od miesięcy jest na to ślepa. A za pracę prokuratury odpowiada nie kto inny, jak myśliwy żurek... Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:50 malgosiagosia napisała: > alicia033 napisała: > > > im mniej będą mieli, tym mniej rozkradną: > > > > > > Niestety tak właśnie to wygląda, kradną wespół w zespół. > > > Zurka masz na myslI? > > Daj spokój trzeba chronić prezydenta. Żurek już czeka z wiertarkami. > Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:09 Czyli prawica to wsioki. A potem będzie płacz i miałeś chamie złoty róg... Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 00:36 tanebo0001 napisał: > A potem będzie płacz i miałeś chamie złoty róg... ano będzie, bo kumple tuska rżną podatników na lewo tak samo jak piss. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 01:02 malgosiagosia napisała: > napisal Komorowski w sprawie decyzji Nawrockiego. > > Komorowski już wie jak się pisze bol. Brawo. > > A nie mówił, że prezydent gdzieś poleci i wszystko się skończy i czerwony Czarzasty wskoczy w bamboszach do Belwederu? Stocznie, cukrownie, zakłady przetwórcze. Telekomunikacja Polska i wiele innych "załatwionych" przez Tuska. Nawet Lot chciał zniszczyć przy pomocy syna, Józefa Bąka, pracownika Olt Express-Amber Gold. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 04:43 To prawda ból i wstyd, Putin się cieszy, poza ruskim PISem, onucą Braunem i KonfedeRussią, ma koleinego sojusznika w Polsce była Du. a, teraz jest ruski gangus, kibol i ćpun trybunał stanu dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 04:45 Jaki wysyp ruskich PISich troli Putin ruble przesłał Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 05:07 marianna1960 napisała: > Jaki wysyp ruskich PISich troli Putin ruble przesłał A ile ich widzisz😆 Jest jeszcze plan B jak beztalencie. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 09:31 Tobie ostatnio marnie chyba płacą, bo coś animusz straciłeś na forum...przelew nie doszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 23:59 boggi_dan napisał: > marianna1960 napisała: > > > Jaki wysyp ruskich PISich troli Putin ruble przesłał > A ile ich widzisz😆 Nic nie potrafia wymyslec nowego, tylko w kolko - ruskie pisie trolle, ruskie onuce itd. Biedne, ograniczone peowskie trepy. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: "Bol I wstyd" 14.03.26, 00:22 marianna1960 napisała: > Jaki wysyp ruskich (...) Ty tak spontanicznie czy też za jakąś walutę? Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: "Bol I wstyd" 13.03.26, 09:28 Tobie nie wstyd ze sutener jest prezydentem wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia [...] 14.03.26, 00:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: "Bol I wstyd" 16.03.26, 20:11 >Komorowski już wie jak się pisze bol. Brawo. dajże spokój... To juz taki akt rozpaczy, w twoim wykonaniu? Mam ci pokazać jakie byki sadził duda? ""Gratuluję Zwycięscy!" do nowego rezydenta. Chociaż tu akurat niespecjalnie się pomylił... Oraz podważał " żądy PO". Prezes wszystkich prezesów dziekował za "obiat" w księdze pamiątkowej. Pani sędzia TK, lubiąca wpie*rzać sałatki na sali sejmowej, lubiła też "wziąść" co nieco ze sobą. A pani nauczycielka! witkowa, wysłała zaproszenie do "Ruży Thun". Uciekinier zero był za |solidarnom Europą" w swoim czasie. Dalej nie chce mi się szukać... a było tego sporo. Po wszystkich stronach zresztą. Ale ośmieszanie tylko jednej, w twoim wykonaniu, jest naprawdę aktem desperacji. Jak już niczego zarzucic nie można to chociaż walnę łopatką... Odpowiedz Link Zgłoś