lilia.z.doliny 16.08.26, 20:43 przemknęło mi gdzieś No to- czego NA PEWNO nie zrobicie przed śmiercią? Zaczynam - nie pojadę do Australii i nie obejrzę drugi raz filmu Marley i ja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Anti-bucket list 16.08.26, 20:56 Ja już nigdy nigdzie nie pojadę z mojà największà walizà, takà co 23 kg zmieści. Właśnie oddałam sàsiadce, niech dźwiga. Będę podróżować jak dama 👍 Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Anti-bucket list 16.08.26, 20:59 Mnóstwa rzeczy. Za dużo by wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:01 Nie pozbędę się karczowników z ogrodu ( nie, żebym nie chciała, ale już straciłam nadzieję). Nie pójdę na studia Nie urodzę dziecka Nie będę uprawiać seksu Nie zrobię prawa jazdy na autobus Nie ufarbuję włosów Nie zwiedzę innych kontynentów (Europy pewnie też, no ale tu stuprocentowej pewności nie mam) chciałam pojechać na Ukrainę, ale najpierw nie miałam czasu, potem paszportu i czasu, potem wybuchła wojna. Jak się skończy, to pewnie i tak nie będzie po co. Zresztą dalej nie mam paszportu. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:11 Andabo zaintrygowało mnie to twoje nie uprawianie seksu.. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:27 Jejku ale dlaczego tak Was to wszystkich triggeruje? Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:37 Nie wszystkich tylko mnie I nie triggeruje tylko zaintrygowało. Ani pozytywnie, ani negatywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:47 Nie jesteś jedyną która sie tu dziwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
aurora20 Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:54 ojtam ojtam, moze w zakonie jest, albo co. who cares, Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:59 Z piątką dzieci? raczej to typ kobiety opisanej po czesci w Chlopkach. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anti-bucket list 16.08.26, 23:18 Simply, a weź daj spokój. Straszne to tabu przyznać sie ze sie seksu nie uprawia, ze jest sie aseksualnym itp. Dajmy ludziom życie jak chcą Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Anti-bucket list 17.08.26, 01:01 Ale to nawet nie chodzi o seks, kobieta ma 50 lat, a zachowuje się jak 80 latka z ubiegłego stulecia. Odpowiedz Link Zgłoś
nastarana Re: Anti-bucket list 17.08.26, 13:14 Forum dyskusyjne jest od tego aby dyskutować. Mnie np. nie intryguje to, że ktoś jest aseksualny, a to, że wielodzietna mężatka kategorycznie twierdzi, że już nigdy tego seksu uprawiać nie będzie. I też mam ochotę zapytać - ale jak to tak bez seksu już na zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Anti-bucket list 17.08.26, 14:52 No właśnie jestem wielodzietną mężatką, więc już ani o dziecko nie będę się starać, ani faceta do siebie przekonywać, więc z całą pewnością mogę stwierdzić, że ten etap za mną. Myślę, że z tym seksem to jest taka moda - nie wypada się (oczywiście w kręgach ę, ą, bo proste baby nie mają z tym problemu) przyznać, że są fajniejsze sposoby na spędzanie czasu, a seks jest przereklamowany, przynajmniej dla kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
nastarana Re: Anti-bucket list 17.08.26, 14:59 Nie wiem w takim razie, co ty z tym mężem wyprawiałaś, skoro piszesz o spędzaniu czasu. Gdybym musiała godzinami kopulować, to też bym pewnie miała dosyć seksu do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Anti-bucket list 17.08.26, 15:07 > Nie wiem w takim razie, co ty z tym mężem wyprawiałaś Moj znajomy ( ok 60ki) chwalil sie ostatnio, ze potrafi godzine. Bierze wiagre i jedzie. Gdyby mnie facet dziobal przez godzine, to tez bym teraz napisala to co andaba. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 16:12 Matkokochana, to mozna pół audiobooka o Komisarzu Oczko w tym czasie wysluchac Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Anti-bucket list 17.08.26, 18:38 > to mozna pół audiobooka o Komisarzu a ile wersji zabijania tego dziobaka mozna wymyslic w tym czasie Wogole historia tej laski jest ciekawa. Lata z PL do niego, sprzata, gotuje, daje sie dziobac godzinami w zamian za "wakacje" w Usa dla siebie i 2 synow. Biedna pewnie mysli, ze z jego majatku cos uszczknie dla swojego potomstwa, ale nie wie na jakiego cwaniaka trafila. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 15:18 andaba napisała: > No właśnie jestem wielodzietną mężatką, więc już ani o dziecko nie będę się sta > rać, ani faceta do siebie przekonywać, więc z całą pewnością mogę stwierdzić, ż > e ten etap za mną. > > Myślę, że z tym seksem to jest taka moda - nie wypada się (oczywiście w kręgach > ę, ą, bo proste baby nie mają z tym problemu) przyznać, że są fajniejsze sposo > by na spędzanie czasu, a seks jest przereklamowany, przynajmniej dla kobiet. Moda na Sukces juz była to teraz Moda na Seks Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Anti-bucket list 17.08.26, 16:12 andaba napisała: > > > Myślę, że z tym seksem to jest taka moda - nie wypada się (oczywiście w kręgach > ę, ą, bo proste baby nie mają z tym problemu) przyznać, że są fajniejsze sposo > by na spędzanie czasu, a seks jest przereklamowany, przynajmniej dla kobiet. Mylisz się. Dla wielu kobiet to ważna potrzeba, i nie, dla tych wielu kobiet seks i orgazmy nie są przereklamowane, ale może czujesz się lepsza wygłaszając te bzdurki protekcjonalnym tonem. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anti-bucket list 17.08.26, 16:30 Ale jesli ona ma inne doświadczenia? Nie wszyscy muszą lubić pomidorową albo seks 🤷♀️ Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Anti-bucket list 17.08.26, 16:37 homohominilupus napisała: > Ale jesli ona ma inne doświadczenia? Nie wszyscy muszą lubić pomidorową albo se > ks 🤷♀️ > A czy ja twierdzę, że ona musi? Ja tylko protestuję przeciwko tym stwierdzeniom, że och moda, och ą ę, ale przecież dla kobiet przereklamowanyyyy. Dla niektórych tak, dla innych nie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Anti-bucket list 17.08.26, 17:40 Nie odbieram tego jako ototekcjonalny ton. Raczej nie wierzy, że dla kogokolwiek seks może naprawdę być potrzebą, o przyjemności nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Anti-bucket list 17.08.26, 18:41 m_incubo napisała: > Raczej nie wierzy, że dla kogokolwiek seks może naprawdę być potrzebą, o przyje > mności nie wspominając. > To pewnie też, ale protekcjonalno pobłażliwy ton jednak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 16:37 homohominilupus napisała: > Ale jesli ona ma inne doświadczenia? Nie wszyscy muszą lubić pomidorową albo se > ks 🤷♀️ > niepotrzebnie je przeklada na wszystkie kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Anti-bucket list 17.08.26, 16:56 A dlaczego inne kobiety przekładają na resztę, że trzeba lubieć? I czepiają sie, jakby było czego? Tutaj na forum jest taka spina - jestem piękna, jesetm młoda, jestem witalna, chodze na siłownię, uprawiam seks. Zaklinanie rzeczywistości i tyle. Najlepiej to widać w wątkach o chorobach, kosmetykach, zabiegach. Guzik wam z tego wszystkiego: i tak jesteści podstarzałe, i tak żyć wiecznie nie będziecie Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Anti-bucket list 17.08.26, 17:05 Andaba, jesteś spójna w swoich opiniach, praktycznie od początku forum. Chodzi o to, żeby być w zgodzie ze sobą. Jeśli uważasz, że jest przereklamowany, to znaczy, że dla ciebie - jest. I gitarka. Moje ciało, mój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Anti-bucket list 17.08.26, 17:15 andaba napisała: > A dlaczego inne kobiety przekładają na resztę, że trzeba lubieć? > I czepiają sie, jakby było czego? > W życiu się nie czepiałam, niech sobie każda robi jak chce. > Tutaj na forum jest taka spina - jestem piękna, jesetm młoda, jestem witalna, c > hodze na siłownię, uprawiam seks. > Tymczasem andaba: życie nie ma sensu, badania i leczenie też nie, po co to wszystko > Zaklinanie rzeczywistości i tyle. > Najlepiej to widać w wątkach o chorobach, kosmetykach, zabiegach. > Każdy ma taką rzeczywistość jaką sobie tworzy > Guzik wam z tego wszystkiego: i tak jesteści podstarzałe, i tak żyć wiecznie n > ie będziecie Ahhahaa, no też wymyśliłaś Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Anti-bucket list 17.08.26, 17:17 andaba napisała: > A dlaczego inne kobiety przekładają na resztę, że trzeba lubieć? > I czepiają sie, jakby było czego? > > Tutaj na forum jest taka spina - jestem piękna, jesetm młoda, jestem witalna, c > hodze na siłownię, uprawiam seks. Mozna nie lubiec, oczywiscie. Ale dlaczego twierdzisz ze jesli ktos lubi to jest spina i zaklinanie rzeczywistosci? Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka12 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 17:22 azalee napisała: > andaba napisała: > > > A dlaczego inne kobiety przekładają na resztę, że trzeba lubieć? > > I czepiają sie, jakby było czego? > > > > Tutaj na forum jest taka spina - jestem piękna, jesetm młoda, jestem wita > lna, c > > hodze na siłownię, uprawiam seks. > > Mozna nie lubiec, oczywiscie. Ale dlaczego twierdzisz ze jesli ktos lubi to jes > t spina i zaklinanie rzeczywistosci? Tak po prawdzie to wiele razy andaba byla wysylana na leczenie, zapewniana ze na pewno lubi ale nie umie lub tez zle to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Anti-bucket list 17.08.26, 17:27 primula.alpicola napisała: > "Lubić", na litość boską. Pardon! Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Anti-bucket list 17.08.26, 17:28 andaba napisała: > i tak jesteści podstarzałe, i tak żyć wiecznie nie będziecie Sure. Niemniej przed smiercia fajnie jeszcze miec fun ... cokolwiek to dla czlowieka nie jest. A dla niektorych z nas, chocby i moooooocno podstarzalych , sex = fun I ja nawet moge zrozumiec, ze definitely nie dla wszystkich, ale juz trudniej jest mi zrozumiec brak potrzeby intimacy z ta jakas osoba, z ktora sie zyje przez iles tam lat. OK, no penetration - fine, niektorym to nie jest potrzebne ale tak kompletnie bez buziaczkow, przytulania, wszelkigo rodzaju "miziania"??? Body neeeds other body ... niezaleznie od wieku, eh Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anti-bucket list 17.08.26, 17:33 Tez sobie nie wyobrażam ale nie jestem andabą ani ona mną. Zawsze powtarzać bede ze największe tabu w dzisiejzych czasach to nieuprawianie seksu z wyboru. Gdyby ktos tu napisal o dzikich orgiach, wielokątach itp nie byłoby takich zdziwionych komentarzy ze alejakto. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 17:49 andaba napisała: > > Tutaj na forum jest taka spina - jestem piękna, jesetm młoda, jestem witalna, c > hodze na siłownię, uprawiam seks. > > Zaklinanie rzeczywistości i tyle. > Najlepiej to widać w wątkach o chorobach, kosmetykach, zabiegach. > > Guzik wam z tego wszystkiego: i tak jesteści podstarzałe, i tak żyć wiecznie n > ie będziecie andaba, z tego co kojarzę to nie jesteś zwolenniczką ani eutanazji ani samobójstwa. Będziesz więc żyła tyle ile będziesz i tyle. Ale jakośc tego życia w sporym stopniu zależy od Ciebie, np to czy kiedys ktoś będzie ci zmieniał pieluchę czy będziesz sama chodziła do łazienki. Jestem podstarzała i nic tego nie zmieni, ale mogę wpływać na to jak ta moja starość i przedstarość będzie wyglądała. To tyle o "siłowniach, kosmetykach itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 17:50 p.s. a seks tez może być częścią zdrowia (nie musi) Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Anti-bucket list 17.08.26, 17:56 No i to jest właśnie zaklinanie rzeczywistości. ZOL-e są pełne kobiet, które dbały o zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 18:03 nie, andaba. Nikt ci nie da gwarancji na wieczne zdrowie. Tak jak nikt nie da ci gwarancji, że nie zginiesz w wypadku samochdowym na pasach przy zielonym świetle. Są pewne, udowodnione czynniki, które wpływają na nasze zdrowie i formę. O tych kobietach z ZOLu nic nie wiesz ani czy dbały a jak dbały to może dzieki temu trafiły na ten ZOL póxniej. I nie, nie masz wyboru (przy swoich zasadach), że sobie umrzesz na atak serca w czasie snu. ZOL itd zawsze ci grozi - pytanie czy to ryzko można zmniejszyć (bez eutanazji) Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Anti-bucket list 17.08.26, 18:44 Przecież andaba tak wychowała córkę, że ta nie chciała się badać, żeby nie przysparzać rodzicom wydatków. Nie pamiętam, o jakie dolegliwości chodziło, natomiast pamiętam, że mną to wstrząsnęło. Dziewczyna pewnie uważa, że nie warto dbać o zdrowie, bo i tak do piachu, po mamie przejęła poglądy. Aż dziwne że andaba pracuje w ochronie zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Anti-bucket list 17.08.26, 20:17 Tam tez byly jazdy zwiazane z makijazem, szanowny malzonek uwazal makijaz za wytwor szatana i tepil u corek. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Anti-bucket list 17.08.26, 20:43 O? Serio? Możesz podać jakieś szczegóły, może link? Zabawa w głuchy telefon, a wydawałoby się, że to nie przedszkole. Simply, czy miewasz sny zo moim mężem w roli głównej? Bo chyba ci się coś przyśniło. Jeszcze się zazdrosna zrobię! Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: Anti-bucket list 17.08.26, 20:54 O szatanie nie znalazłam, ale fukaniu i wybieraniu się pod latarnię już tak. forum.gazeta.pl/forum/w,567,147105075,147105075,Faceci_a_makijaz_zon_i_corek.html#p147128345 Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Anti-bucket list 17.08.26, 20:56 No ale o szatanie nic nie było i na pewno nic nie pisałam. I o córkachteż nie pisałam, bo nic takiego nie miało miejsca. Ale niektórzy sobie dopowiadają. W sumie ciekawe zjawisko, że niektórym tak na wyobraźnię działam. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Anti-bucket list 17.08.26, 21:44 andaba napisała: > > I o córkachteż nie pisałam, bo nic takiego nie miało miejsca. > Pisałaś, pisałaś. Może borsyczyca znajdzie, jest w tym świetna Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Anti-bucket list 17.08.26, 21:59 Szatan to byla przenosnia ale o makijazu pamietam, bo ktos to kiedys zalinkowal. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Anti-bucket list 17.08.26, 20:13 Dziwie sie, ze nie zamknelas fabryki po drugim dziecku w takim razie... Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 21:35 andaba napisała: > A dlaczego inne kobiety przekładają na resztę, że trzeba lubieć? > I czepiają sie, jakby było czego? Ja tam się nie czepiam, jak i Tobie i mężowi pasuje to mnie to rybka. > Tutaj na forum jest taka spina - jestem piękna, jesetm młoda, jestem witalna, c > hodze na siłownię, uprawiam seks. Ja tam nie jestem piękna, młoda, witalna, na siłownię nie chodzę ale seks uprawiam. I mam nadzieję, że jeszcze długo będę. Dużo mi to daje, nie tylko przyjemności. Ale nikogo na siłę nie zamierzam namawiać. Tylko dopuść możliwość, że ludzie mogą mieć inaczej niż Ty, nie dlatego, że się kreują na "młodych" tylko po prostu mają takie potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Anti-bucket list 17.08.26, 17:28 >ale może czujesz się lepsza >wygłaszając te bzdurki >protekcjonalnym tonem. No to jest dopiero protekcjonalny ton. Tak, wiem, "współczujesz" jak zwykłaś pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Anti-bucket list 17.08.26, 17:38 beneficia napisała: > > > No to jest dopiero protekcjonalny ton. Nie, poirytowany. > Tak, wiem, "współczujesz" jak zwykłaś pisać. A czego ja mam jej współczyć, wydaje się zadowolona ze swojego życia, i nie zauważyłam żeby narzekała Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Anti-bucket list 17.08.26, 21:18 primula.alpicola napisała: > Mylisz się. Dla wielu kobiet to ważna potrzeba, i nie, dla tych wielu kobiet se > ks i orgazmy nie są przereklamowane, ale może czujesz się lepsza wygłaszając te > bzdurki protekcjonalnym tonem. Sama jesteś mocno protekcjonalna używając słowa bzdurki. Może twoje przekonania o ważnej potrzebie to też są bzdureczki Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Anti-bucket list 17.08.26, 16:10 Ale przecież andaba już z 10 lat temu o tym pisała. Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Anti-bucket list 16.08.26, 21:01 Nie pojadę pod namiot i nie będę muc sie pod wspólnym prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Anti-bucket list 16.08.26, 21:08 Na pewno nie skoczę ze spadochronem ani nie wybiorę się na wyprawę speleologiczną. A co jest nie tak z filmem Marley i ja? Nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Anti-bucket list 16.08.26, 21:50 Nie oglądaj, jeśli chociaż odrobinę lubisz psy Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 11:05 lilia.z.doliny napisała: > Nie oglądaj, jeśli chociaż odrobinę lubisz psy > To jest piękny film ale też nie wiem czy go kiedyś obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Anti-bucket list 17.08.26, 02:26 taje napisała: > Na pewno nie skoczę ze spadochronem ani nie wybiorę się na wyprawę speleologicz > ną. > > A co jest nie tak z filmem Marley i ja? Nie widziałam. > Bo mozna sie zapłakać na śmierć 😭 Odpowiedz Link Zgłoś
llllllolllllipop Re: Anti-bucket list 16.08.26, 21:22 Przed śmiercią na pewno nie pogodzę się że śmiercią i będą negocjacje xD Czekam na transhumanizm i projekt Nieśmiertelność 2050 ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mocca26 Re: Anti-bucket list 16.08.26, 21:24 Też nie pojadę do Australii, mimo nieustającego otwartego zaproszenia - za daleko i nic mnie tam nie kusi. Ale kiedyś chciałam polecieć do Argentyny - i jakoś mi przeszło (tzn na tyle, że nie chce mi się podejmować wysiłku) Nie zrobie prawa jazdy nie nauczę się 462894 języków, a konkretnie żadnego skandynawskiego nie nauczę się grać na pianinie p.s. oczywiscie piszę o rzeczach, które kiedyć chciałam zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
at.attin Re: Anti-bucket list 16.08.26, 21:26 Bucket to jakiś obyczaj pogrzebowy? Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:13 Nie zrobię tatuażu ani piercingu. Tym bardziej ust i brwi. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Anti-bucket list 16.08.26, 23:12 Mnie wszelkie celebrytki skutecznie przekonały, że jak się starzeć, to z godnością. Kiedyś myślałam o kilku zabiegach, dziś już nawet nie pamiętam, co to było. Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 11:26 Jestem tego samego zdania. Nie mogę patrzeć na żywe karykatury kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:15 Nie skoczę ze spadochronem ani na bungee Nie będę studiować medycyny Nie będę mieć katolickiego pogrzebu i generalnie nie nawrócę się Nie zacznę słuchać disco polo Nie polubię chałwy Nie będę chodzić w butach na obcasach Odpowiedz Link Zgłoś
brenda_bee Re: Anti-bucket list 17.08.26, 07:52 lilia.z.doliny napisała: > Ale jak to chałwy?! > No. Niejadalne toto dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 12:15 brenda_bee napisała: > lilia.z.doliny napisała: > > > Ale jak to chałwy?! > > > > No. Niejadalne toto dla mnie > > A ja kocham, to jedyny słodycz, po którym w ogóle nie tyję (jakieś złe wchłanianie chyba, bo z innymi słodyczami to tyję od samego patrzenia). Odpowiedz Link Zgłoś
feldmarszalek.duda Re: Anti-bucket list 17.08.26, 19:02 Ja to przed śmiercią nie będę mieć żadnego pogrzebu. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:22 1. Nie będę zgadzać się na coś tylko dlatego, że 'tak wypada' 2. Nie zaśpiewam publicznie 3. Nie będę stosować urynoterapii 4. Nie spróbuję fistingu (z żadnej strony i w żadną stronę) Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:29 Nie zjem ośmiornicy Nie pójdę na canyoning Odpowiedz Link Zgłoś
aurora20 Re: Anti-bucket list 16.08.26, 22:39 nie pojade -dobrowolnie - turystycznie - do zadnego arabskiego kraju to samo sie tyczy dzikiej afryki Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Anti-bucket list 17.08.26, 01:31 To be honest: never say never. Gdyby od tego zalezalo zycie ktoregos z moich dzieci badz mojego wnuczecia, bylabym sklonna odtanczyc Swan Lake chocby i na Placu Swietego Marka czy w innym public place, nie mowiac juz o innych actions, ktore teraz wydaja mi sie "out of the question" ... Wiec sie nie zarzekam. Mam nadzieje, ze mam jeszcze wystarczajaco lat przed soba zeby sie sama (wielokrotnie ) przekonac, ze rozne moje "never" badz "always" zycie zweryfikuje po swojemu ... na moja korzysc Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 12:05 Jestem tego samego zdania - nigdy nie mów nigdy. A do Australii może się jeszcze wybiorę, kto wie? Mam stałe zaproszenie i miałabym towarzystwo do podróży. Choć bardziej mnie kusi Nowa Zelandia. Odpowiedz Link Zgłoś
okruchlodu Re: Anti-bucket list 17.08.26, 14:35 Ciekawa jestem co musiałoby się stać, żeby chciała spróbować urynoterapii lub fistingu.🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Anti-bucket list 17.08.26, 14:43 okruchlodu napisała: > Ciekawa jestem co musiałoby się stać, żeby chciała spróbować urynoterapii lub fistingu.🤭 Chyba jestem przekupna - nie umiem powiedziec za ile, ale przy odpowiedniej stawce w mln $$$, krotka urynoterapia why not? Gorzej z fisting - cala reka? Hmmm ... to juz chyba faktycznie stawka musialoby byc zycie moich dzieci, eh ... Aczkolwiek przyznaje bez bicia - w pewnych sprawach, I can be bribed Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Anti-bucket list 17.08.26, 01:38 Co wy z ta Australia życie nie jest spelnione bez zobaczenia tej przyrody Ja już nigdy nie pojade w tatry, Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Anti-bucket list 17.08.26, 07:23 życie nie jest spelnione bez zobaczenia tej przyrody Zatem umrę niespełniona przyrodniczo Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: Anti-bucket list 17.08.26, 07:32 Jeszcze masz szanse umrzeć bez traimatycznych obrazow o zmarnowznym życiu Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 02:23 Z tego co bym bardzo chciała i marzę od dziecka? Nie pojadę w Himalaje Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Anti-bucket list 17.08.26, 02:24 Nie napije sie wodki Nigdy nie pomysle, ze Tusk, to dobry człowiek. Nigdy juz nie bede miala psa ani kota. Nie bede juz jeździć konno. Moj kon padl, a nie chce mi się ujeżdżać nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Anti-bucket list 17.08.26, 11:31 I nie przestaniesz być głupim trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Anti-bucket list 17.08.26, 14:15 kropkaa napisała: > I nie przestaniesz być głupim trollem. Napisalam w wątku na temat, a ty przychodzisz i mnie trollujesz. To kto jest glupim trollem? Odpowiedz jest prosta, ty. I w dodatku trollem chame.m. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi.only Re: Anti-bucket list 17.08.26, 06:35 Zastanawiałam sie nie mogąc zasnać, i wyszło mi, że nie urodzę już żadnych dzieci. Ale cała reszta ? A któż to wie, co ja jeszcze wymyślę. Oczywiście są rzeczy, do których mnie bardziej ciągnie (np. góry) a do których zupelnie nie (np. podróż w tropiki), ale w ostatnim czasie tak wiele swoich barier pokonałam, mam tak różne zajawki, że serio, "nigdy nie mów nigdy". Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Anti-bucket list 17.08.26, 08:03 Nie urodzę dziecka. A tak to nie zarzekam się. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 11:11 Nie będę oryginalna: Nie urodzę dziecka (choć w sumie córkom jako surogatka... może się nie ma co zarzekać) Nie zrobię prawo jazdy Nie będę miała domku z ogrodem Nie znajdę sobie ciekawej pracy Nie dorobię się majątku Nie będę zorganizowana i poukładana Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 11:28 nie pojadę dobrowolnie do Afryki nie wyprowadzę się z miasta na przedmieścia nie pójdę turystycznie w góry nie polubię czkolady Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Anti-bucket list 17.08.26, 11:39 Ja tam niczego nie wykluczam 😅 Odpowiedz Link Zgłoś