Dodaj do ulubionych

Cześć piękne 🥰 flaczki

22.08.26, 18:45
Witam piękne panie,co tam u Was słychać,jak samopoczucie???u mnie niestety zimno,mam nadzieję że jeszcze ciepło wróci,dzisiaj dla męża i syna ugotowałam flaczki bo im się zachciało,a jutro przychodzi córeczka z chłopakiem na obiad i zrobię naleśniki z mięsem z sosem beszamelowym,pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego,spokojnego i pięknego wieczoru,dobranoc 🌷🪻🌺🌹🌻
Obserwuj wątek
    • czekamnawiatr Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 22.08.26, 19:09
      Uwielbiam flaczki. Jeść, nie robić😃. Ten pies ma u Ciebie dobre życie. Skąd się u Ciebie wziął? Bo coś mi dzwoni, ale nie wiem w którym kościele
      • mariola233 Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 23.08.26, 09:01
        Ze schroniska,jest cudowny,kochany,kocham Go nad życie ❤️
        • czekamnawiatr Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 24.08.26, 16:38
          Trafił jak widać doskonale.
    • szmytka1 Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 22.08.26, 20:03
      U mnie słychać to, że auto daje coraz wyrazneijsze sygnały, że trzeba je złomować. Nowe niby zamówione, ale jeszcze się waham, jeszcze zaliczka nie poszła. Ta epopeja potrwa strasznie długo 😅
      Śliwki też dziś kupiłam. Już mam w słoikach, ale były za słabo doijrzale i wyszedł blady syrop. Lubię wykręca sobie takie kwaskowate śliwki że słoików ale żeby kompocik na popitkę był czerwony, więc trochę zawód śliwkowy.
      Poza tym wakacje mijają, konic obijania się, mały zaczyna po niedzieli półkolonie ja musze w tym czasie pozałatwiać kilka spraw na mieście. A jutro pojadę na grzyby. Mąż na koncercie, wróci w nocy, zmęczony, to pewnie z rana nie wstanie i nam te grzyby zliczyncy wybierają. Koncertów się zachciewa.
    • bowemniejest_6 Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 23.08.26, 08:34
      Przyjacielowi sie kordla podgniotla… Wez mu popraw, bo niewygodnie ma. 🥺
    • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 23.08.26, 08:48
      Własne, czy ciocine?
    • smietankowa33 Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 23.08.26, 08:52
      Przyjaciel jest przecudny 😍

Gdzie kupiłaś takie ładne truskawki? Są jeszcze? To pewnie ostatnie? Bardzo bym zjadła…
      • iwles Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 23.08.26, 08:58

To raczej początek drugiego rzutu.
        U nas też już się pojawiły.
        • smietankowa33 Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 23.08.26, 09:04
          Och czyli jest nadzieja! Jutro jadę smile
      • mariola233 Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 23.08.26, 09:02
        A jakiś pan sprzedawał koło biedry,po 20 złotych
        • smietankowa33 Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 23.08.26, 09:04
          Dzięki, będę jutro szukać!
          • cudko1 Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 24.08.26, 11:28
            ale bym zjadla flaczki smile musze zakupic i zrobic koniecznie, a truskawek w tym roku dobrych jeszcze nie jadlam sad wszystko plastikowe bez smaku uncertain juz probowalam z kazdego sklepu a do takich wsiowych nie mam dostepu?
            gdzie angielskie ematki kupuja truskawki ? suspicious
    • srubokretka Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 24.08.26, 16:45
      Truskawki wygladaja idealnie. Ktos je pieczolowicie przebieral.
      Narobilas mi smaka na flaczki, a ja rybe wstawilam. Teraz bede marudzic nad ryba.

U mnie cisza poranna. Chlopaki poszli biegac. Zebralam ogorki.
    • ga-ti Re: Cześć piękne 🥰 flaczki 24.08.26, 17:30
      Takie flaczki lubię, gęste z marchewką, mniam, i bułeczki apetyczne. I przyznam że wstydem, że sama nigdy nie gotowałam flaczków, podgrzewałam takie "w kiełbasie" 🙃 Moi rodzice robią przepyszne, z mięskiem, mmmm...
      U mnie dziś obiad jakiś szalony kucharz robi, ziemniaczki z maselkiem, kalafior z bułeczką i placuszki z patisonów, nie wiem czemu, ale mąż tak wymyśla.
      Dziś sprzątam i piorę po urlopie, jutro do pracy, buuuu.
      A jeszcze wieczorkiem podjadę z dzieckiem po szkolne zakupy. Tylko plecak muszę zamówić, bo mi się dziecko roznastolatkowało i wymyśla 😆

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka