Dodaj do ulubionych

Kewin & Roksi

23.08.26, 12:54
Piękna, młoda, utalentowana dziewczyna z pokaźnym majątkiem z własnej pracy i Kewin-Nikt z dzieckiem z innego związku.
Wierze, że to jest miłość, że ją kocha, że rozkochał ją w sobie, pewnie nie zdradza, jest opiekuńczy..itd...
Ale nie mam do niego sympatii, uważam go za interesownego.
Wiem, że ona jest pełnoletnia, ale jako matka trułabym swojemu dziecku, żeby zaczekało ze ślubem, nie byłby to mój wymarzony zięć.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 13:03
      Ponoć on jest z bogatej rodziny. Ale ogólnie dla mnie oblech, czerwona chorągiew.
      • zeldazonk Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 13:14
        Tak, dla mnie oblech i pijawka. Roxi dla niego to jak wygrana w totka, będzie się jej trzymał. Łatwo manipulować młodą, niedoświadczoną dziewczyną z poglądami katolickimi, bo o tym mówi.
        • kamkaklamka Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 13:26
          Piękna bo się zoperowała i pindrzy świetny wzór dla nastolatek.
          • gryzelda71 Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 17:27
            Co????
    • semihora Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 13:27
      A ja nie wierzę, że ją kocha suspicious

(W jego wiarę w Boga nie wierzę tym bardziej tongue_out)
      • zeldazonk Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 13:33
        A ja myślę, że on jest tak te młode, atrakcyjne utrzymanki milionerów - stara się, i dostosowuje do jej oczekiwań, bo doskonałe gniazdko sobie uwił, więc po co ryzykować utratę.
        Roksi wierzy - to on też, Roksi do kościółka - to on też, poniesie walizkę, otworzy drzwi, obejmie ramieniem.
        Niepiękny, niebogaty, nieutalentowany gdzie znalazł by lepiej?
        • husky_cat Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 14:30
          Dla mnie to on jest wybitnie aseksualny.
          Niezależnie od charakteru, choćby był nawet najlepszym człowiekiem na świecie, choć nie sądzę, że tak jest, kijem bym go nie dotknęła i naprawdę zastanawiam się co jej się w nim podoba
          • moni_485 Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 19:42
            husky_cat napisała:

> Dla mnie to on jest wybitnie aseksualny.
            > Niezależnie od charakteru, choćby był nawet najlepszym człowiekiem na świecie,
            > choć nie sądzę, że tak jest, kijem bym go nie dotknęła i naprawdę zastanawiam s
            > ię co jej się w nim podoba

Skąd wiesz, że jest aseksualny?
            • husky_cat Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 19:44
              Nie wiem, opisuje swoje wrażenia ☺
    • marzenka12 Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 14:44
      Otyly "albinos" o czerwonej cerze. Moglby grac psychopatow w netflixowych serialach.
    • bmtm Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 15:12
      I po co jechać po wyglądzie?
    • misiamama Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 15:22
      Możliwe, że ona w showbiznesie spotkała takich pięknych, wysportowanych, utalentowanych i bogatych, że z pełną świadomością wybrała kogoś -hm - z przeciwnego rozdania. Szkoda, bo on jest zdecydowanie hipokrytą, nikt szczerze wierzący nie zostawia włąsnego małego synka i nie opuszcza jego matki tak ot,
      • kamkaklamka Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 15:27
        Pewnie realizuje jakieś jej potrzeby, wygląda na nositorbę.Może to związek księżniczka i jej fan, takie są jak najbardziej udane.
      • husky_cat Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 08:46
        Zlituj się, ona miala 18-19 lat jak go poznała to kiedy miała czas nabrać doświadczenia i się kilka razy sparzyć?
        Taki związek z brzydkim z rozsądku to u kobiet 20 lat starszych gdy im zegar biologiczny tyka ☺
        • llllllolllllipop Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 11:05
          No, nie wiem.
          20 plus 18 to 38 i raczej rzeczywiście ostatni dzwonek na pierwsze dziecko, może wyjść, może nie wyjść.
          Kobieta, która wie, czego chce, nigdy nie przestaje się cenić i nie wyjdzie za mąż ' z rozsądku'.
          Poza tym wygląd nie świadczy o jakości i zawartości człowieka.
          • husky_cat Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 15:24
            Ale ja wiem, mam 39 lat i obserwuje kilkanaście (pierwszych) ciąż wśród moich rowiesniczek ☺
            Właśnie, kobieta, która wie czego chce, a jeśli po prostu chce rodziny?
            Nie wygląd nie świadczy o wartości człowieka, ale ten typ to chodzaca czerwona flaga i o ile mogłabym zrozumieć 19, która szalenczo zakochała się w super przystojniaku i straciła głowę, to w przypadku tego oblecha nijak nie rozumiem o co chodzi
      • llllllolllllipop Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 11:22
        Właśnie, nieważne jak wygląda, liczy się czyn wobec matki tego dziecka, samego dziecka i tego, że najpierw stworzył rodzinę, potem ją opuścił.. i uznał, że matka nie jest warta ślubu.
        Ja już nie wchodziłabym w taki związek, żal byłoby mi bardzo niesprawiedliwie potraktowanej dziewczyny ( skoro potrafił zrobić tak z matką swojego dziecka, potrafiłby też z każdą inną w różnych sytuacjach) oraz przede wszystkim tego chłopca, który stracił poczucie bezpieczeństwa i wychowywania się na co dzień z ojcem w pełnej rodzinie.
        Później takie dziecko może obwiniać o rozpad swojego świata właśnie kolejną partnerkę ojca.
    • primula.alpicola Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 16:19
      Na tym zdjęciu mają vibe Rosati i Weinsteina.
      • moni_485 Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 19:46
        primula.alpicola napisała:

> Na tym zdjęciu mają vibe Rosati i Weinsteina.

A ty na zdjęciu w plastikowych koralikach masz vibe 65-letniej halyny na weselu. A w kostiumach do ćwiczeń z Temu masz vibe Borata.
        • primula.alpicola Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 10:42
          moni_485 napisała:

> A ty na zdjęciu w plastikowych koralikach masz vibe 65-letniej halyny na weselu
          > . A w kostiumach do ćwiczeń z Temu masz vibe Borata.

S p i e r d a l a j s f r u s t r o w a n a s u k o smile
    • aagnes Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 16:26
      Antypatyczna para i ona i on i ta kościółkowość, dziewczyna od nastoletnich lat wije sie na scenie półnaga a tutaj znienacka w niedziele do kosciółka -to takie typowe wioskowe zakłamanie.
      • moni_485 Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 19:47
        aagnes napisał:

> Antypatyczna para i ona i on i ta kościółkowość, dziewczyna od nastoletnich lat
        > wije sie na scenie półnaga a tutaj znienacka w niedziele do kosciółka -to taki
        > e typowe wioskowe zakłamanie.
        >

Bo ci z miasta to zakłamani nie są, tylko ci z wioski.
      • llllllolllllipop Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 11:13
        No bo w tej branży wije się najczęściej dla OLiS, a potem pa pa xD
        Nigdy nie kryła się z mentalnością, robiła kościelne nagrywki już jako dziecko.
        Nie wiem, czy 'półnaga', wtedy raczej jak przeciętna nastolatka.
        Największą trudnością jest tu raczej dziecko z poprzedniego związku.
        Tak sobie wybrała i to bardzo młodo.
        Dlatego obstawiam, że to prawdziwe uczucie, przynajmniej na teraz.
        Inaczej nikt by się nie decydował na 'nadbagaż ', mając naście.
      • bujakajamajka Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 16:29
        aagnes napisał:

> Antypatyczna para i ona i on i ta kościółkowość, dziewczyna od nastoletnich lat
        > wije sie na scenie półnaga a tutaj znienacka w niedziele do kosciółka -to taki
        > e typowe wioskowe zakłamanie.
        >

Ja też latem, gdy jest gorąco czasami chodzę półnaga, a jestem osobą wierzącą. Nie należę do sekty religijnej, by ubierać się w określony przez guru sposób. Zresztą sam materiał na habit siostry zakonne kosztuje 300 zł, o kosztach uszycia nie wspominając. Ja ubieram się za promil tej kwoty.
    • moni_485 Re: Kewin & Roksi 23.08.26, 19:50
      zeldazonk napisała:

>nie byłby to mój wymarzony zięć.

Ty na 100% byłabyś jego wymarzoną teściową. Nie martw się, żaden pan pokroju Kevina, czyli z kasą, znajomościami i ustawiony w branży muzycznej na twoją córkę nawet by nie spojrzał 😀.
      • husky_cat Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 08:51
        Mhm, a skąd wiesz jaka jest córka Zeldy, może jest piękna, mądra i wartościowa, kilka poziomów wyżej od Kewinka ☺
        Ale właściwie to sama przyznałas,że uważasz, że ten oblech jest z Roxi z wyrachowania ☺
    • lauren6 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 09:10
      Ocenianie człowieka po wyglądzie jest bardzo słabe.
      Facet nie jest red flagiem z powodu wyglądu, ale z powodu tekstów nt. matki swojego dziecka. Np mówił, że przed Roxi żadna jego partnerka nie "zasłużyła" na ślub z nim.
      No debil.
      • takiktos123 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 12:06
        Ktoś na pudelku pisał, że z Malwiną ( matką jego dziecka) był szczęśliwy i ucieszył się że gdy dowiedział się że będzie ojcem. Był z nią 4 lata i obiecywał jej że wezmą ślub.
        • llllllolllllipop Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 12:55
          Szok.. potworne.
    • takiktos123 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 11:53
      ...
      • takiktos123 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 11:54
        ..
      • cudko1 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 13:00
        dajcie jakiegos linka czy jakies objasnienia bo nie mam najmniejszego pojecia kto to jest wink
        • lauren6 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 13:04
          Tutaj nie ma wiele do objaśnienia.
          Jest Kevin i jego patchwork: ex Malwina, z którą ma dziecko i next Roxi. Z Roxi ma ślub, z Malwiną nie miał.
          • cudko1 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 13:56
            ale kim jest ten Kevin i roxi ze o nich na pudlu pisza :p tego nie wiem wink
            • cudko1 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 14:01
              cudko1 napisała:

> ale kim jest ten Kevin i roxi ze o nich na pudlu pisza :p tego nie wiem wink

juz sie douczylam wink
    • partytura2026 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 15:56
      Dziś Malwina ma 26 lat. Dziecko urodziło się w styczniu 2020 czyli Malwina miała 20 lat.

To chyba nie był dojrzały, stabilny związek tylko taki typowy młodociany.

Jechanie po wyglądzie uważam za niskie i dziwię się, że nadal tyle kobiet nie ogarnia, że ładna miśka jeść nie da oraz że prędzej gruby schudnie, niż głupi zmądrzeje.
      • takiktos123 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 16:25
        Malwina ma 28 lat ( jest z lipca 1998).

Dlaczego powiedzenie ładna miska jeść nie daje jest kierowane tylko do kobiet? Dlaczego od kobiet oczekuję się mają brać mężczyznę, który nie jest dla nich atrakcyjny fizycznie, a mężczyzna może wybierać tylko te kobiety, które są młode, ładne, szczupłe sam mając sporą nadwagę? Dlaczego typ nie wybrał dziewczyny o podobnej fizjonomii ( nadwadze) co on, a nie szczuplutką nastolatkę ?
        • partytura2026 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 16:52
          Nie wiem czego oczekuje się od Ciebie. Wiem z jakim hejtem i obśmiewaniem spotyka się żona Pierca Brosnana na przykład pierwszy z brzegu.
        • llllllolllllipop Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 17:08
          Zgadzam się w pełni.
          Roxi natomiast straciła szansę na międzynarodową karierę ruchami swojego ojca ( określone punkty w umowie) oraz ślub w wieku nastu lat( pożegnała spory target).
          Ogólnie, źle pokierowała swoją karierą, jako zwyciężczyni Eurowizji miała mnóstwo możliwości, by zaistnieć pełniej i wszędzie.

Czytałam już wcześniej o jej podejściu, chciała prędko założyć rodzinę.
          Takie ma priorytety i to Jej wewnętrzna sprawa.
          Choć ja nie zakładałabym swojej na ruinie czyjejś.

Ogólnie, kobiety nie są równorzędnie i z respektem traktowane.
          Mamy często zadowolić się byle czym.
          A to kobieta wybiera partnera, musi mieć na uwadze także to, żeby wybrać jednocześnie potencjalnego ojca dziecka, jeśli wiąże z kimś większe plany.
          Dla Roksany natomiast ten Kewin jest atrakcyjny i mają podobne fenotypy.
          On jest wadliwy ale osobowościowo przede wszystkim.
          • mmmmmkmm [...] 24.08.26, 18:07
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • demodee2 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 18:32
              > No właśnie kobieta ma akceptować przeszłość mężczyzny i to, że ma dziecko z inną

Ale jest takie prawo w Polsce?

To dziwne, bo ja znam wiele przypadków małżeństw, w których kobiety poślubiły mężczyzn bezdzietnych.

• demodee2 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 18:08
            > On jest wadliwy ale osobowościowo przede wszystkim.

W jakim sensie?
            • llllllolllllipop Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 18:25
              Zapładnia i porzuca, wcześniej deklarował szczęście i Miłość z inną.
              Tylko to i aż tyle.
              Dlatego przed byciem ze sobą każdy powinien często przebywać ze sobą minimum 2 -3 miesiące, w różnych okolicznościach, żeby potem nie było takich tragedii dziecka.
              • llllllolllllipop Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 18:25
                Z partnerem*
          • demodee2 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 18:37
            > Roxi natomiast straciła szansę na międzynarodową karierę ruchami swojego ojca ( określone punkty w umowie) oraz ślub w wieku nastu lat( pożegnała spory target).
            Ogólnie, źle pokierowała swoją karierą, jako zwyciężczyni Eurowizji miała mnóstwo możliwości, by zaistnieć pełniej i wszędzie.
            Czytałam już wcześniej o jej podejściu, chciała prędko założyć rodzinę.

Skoro tak, to osiągnęła swój cel.

Założyła rodzinę z mężczyzną, który sprawdza się jako ojciec, ma własne pieniądze, zrobiła karierę jako piosenkarka. Bardzo rozsądna młoda kobieta, pozazdrościć tylko.
            • mmmmmkmm Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 19:58
              Jego ex ma inne zdanie:
              • demodee2 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 20:01
                Ja nie rozumiem, o co tej eksi chodzi?

Że Roksana i jej mą obnoszą się ze swoim szczęściem po pudelkach?
                • mmmmmkmm Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 20:09
                  Aktorka skomentowała kreowanie przez Węgiel Kevina jako idealnego ojca.

Jeśli rzeczywiście Kevin spełniałby swoją rolę i sytuacja wyglądałaby tak dobrze, to prawdopodobnie nie byłoby takiej potrzeby, aby to podkreślać w każdym wywiadzie. Wówczas fakt ten mógłby być oczywisty bez konieczności ciągłego akcentowania. I dlatego warto czasem zastanowić się, czy publiczny wizerunek odzwierciedla rzeczywistość i tutaj pozostawię trzy kropki - skomentowała dla ShowNews Dubowska.
                  • demodee2 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 20:27
                    > Jeśli rzeczywiście Kevin spełniałby swoją rolę i sytuacja wyglądałaby tak dobrze, to prawdopodobnie nie byłoby takiej potrzeby, aby to podkreślać w każdym wywiadzie.

No ale matka dziecka ma jakieś konkretne zastrzeżenia do ojca dziecka, czy po prostu zazdrości Roksanie? Jak ma, to niech napisze, jakie.
            • llllllolllllipop Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 20:01
              Tak.
              Szkoda jedynie tej międzynarodowej kariery.
              • demodee2 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 21:14
                > Szkoda jedynie tej międzynarodowej kariery.

Spróbowała, czym jest showbusiness i nie chciała więcej tego "miodu".
            • mmmmmkmm Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 20:29
              Rozsądne jest wychodzenie za mąż w wieku 19 lat za typa, który deklaruje się jako głęboko wierzący katolik, mając nieślubne dziecko z inną? Z matką swojego dziecka rozstał się kiedy jego syn miał zaledwie 2 lata.
              Rozsądne jest pakowanie się w rolę macochy- czyli jedną z najtrudniejszych ról jakie można pełnić w tak młodym wieku.
              Tylko pozazdrościć, tak zwłaszcza tej roli macochy 🙃.
              • demodee2 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 20:46
                > Rozsądne jest wychodzenie za mąż w wieku 19 lat za typa, który deklaruje się jako głęboko wierzący katolik

Jeśli się jest wierzącą katoliczką - tak.

> Rozsądne jest pakowanie się w rolę macochy- czyli jedną z najtrudniejszych ról jakie można pełnić w tak młodym wieku.

"Macocha" to żona ojca, wcale nie zastępcza matka. To dziecko ma biomatkę, Roksana w ogóle nie musi mieć z nim nic do czynienia.

> który deklaruje się jako głęboko wierzący katolik, mając nieślubne dziecko z inną?

Jako katolik, Kewin zgrzeszył uprawiając seks przed ślubem, ale to nie jest grzech, który wymagałby jakichś specjalnych religijnych zabiegów poza głębokim żalem, że to zrobił, i mocnym postanowieniem, że więcej seksu pozamałżeńskiego uprawiać nie będzie.

> Z matką swojego dziecka rozstał się kiedy jego syn miał zaledwie 2 lata.

Jak mieli być nieszczęśliwi, to dobrze, że się rozstali, nieprawdaż? On ułożył sobie życie z inną, ona też ma taką szansę. A ojcem podobno jest dobrym, chociaż dochodzącym.
      • alpepe Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 16:29
        Ale oblech odnosi się nie tylko do ciała, a do całokształtu. Jego wypowiedzi, jego postępowanie są oblesne.
        • husky_cat Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 18:03
          Dokładnie tak.
          I o ile jeszcze byłabym w stanie zrozumieć nastolatke, która czasowo oszalała na punkcie ciacha z takim charakterem to w tym przypadku jest tylko WTF
          • mmmmmkmm [...] 24.08.26, 18:21
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • demodee2 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 18:34
              > która jak sam pisał na swoim Instagramie nie zasłużyła, żeby zostać jego żoną.

A czym ona mu tak podpadła napisał?
              • mmmmmkmm Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 20:20
                Dokładnie napisał, że żony nigdy nie miałem, bo żadna nie zasłużyła xd.
                To było przed ślubem z Roksaną.
                • demodee2 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 20:28
                  No to prawdę napisał - żony nie miał. A spotkał taką, którą uznał za godną obrączki i się ożenił.
                  • mmmmmkmm Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 20:51
                    Matka jego dziecka nie była godna by być żoną głęboko wierzącego katolika za to zasłużyła by spłodził jej dziecko, a potem porzucił. "Wspaniały" mężczyzna nie ma co, tylko bronić takiego trzeba🤦.
                    Nastolatka była godna obrączki ? Wiadomo nastolatka jest idealnym materiałem na żonę można ją jeszcze ukształtować. Przecież oto chodzi takim cwaniakom.
                    • demodee2 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 20:58
                      > Matka jego dziecka nie była godna by być żoną głęboko wierzącego katolika za to zasłużyła by spłodził jej dziecko,

Nie wiemy, czy dziecko było planowane. Myślisz, że facet specjalnie uczynił ciężarną kobietę, z którą nie zamierzał się żenić?

> a potem porzucił.

Jak to porzucił? Rozstał się z nią, obowiązki ojcowskie spełnia.

> Wiadomo nastolatka jest idealnym materiałem na żonę można ją jeszcze ukształtować.

Roksana chyba była pełnoletnia, jak wychodziła za mąż, więc się nie czepiaj.
                      • mmmmmkmm Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 21:26
                        Dlaczego tak usilnie bronisz tej relacji ?
                        Czyżbyś sama była taką dziewczyną dla której mężczyzna porzucił matkę swojego dziecka i dlatego próbujesz zracjonalizować jego winę?
                        Była nastolatką, kiedy go poznała ( miała 17 lat), a 19 lat kiedy brała ślub, a nie od dziś wiadomo że nastolatki są łakomym kąskiem dla starszych mężczyzn, bo są już "legalne" i stosunkowo łatwe do ukształtowania. Mogę się założyć Kevin wybrał ja między innymi dlatego.
                        Skąd wiesz że obowiązki ojcowskie spełnia, a nie jak tylko ma okazję podrzuca syna swojej matce ?
                        Wielu mężczyzn nie ma problemu spłodzić kobiecie dziecko, nie chcąc się wobec niej zobowiązać ( nie chcą brać ślubu).
                        Nie popieram takich związków. Dla mnie to nic innego jak wykorzystywanie kobiety. Kobieta z dzieckiem ma marne szanse na stały, poważny dla wielu mężczyzn jest postrzegana jak 🚩🚩. Natomiast ojciec dziecka takiej kobiety szybko znajduję sobie nową pannę na ogół ( znacznie) młodszą i bezdzietną i wtedy już ten problem z brakiem chęci do zobowiązania się wobec takiej kobiety "magicznie" znika.
                        • llllllolllllipop Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 21:55
                          Kobiecie z dziećmi rzeczywiście trudniej jest znaleźć kogoś do stworzenia stałego związku.
                          A kiedy kariera Roksany się skończy, być może znów poszuka nastolatki i zostawi ciężarną (żonę tym razem).
                          Zapowiada się typ w stylu Michała Wiśniewskiego, być może.
                          A w branży rozrywkowej czyha wiele pokus.
              • husky_cat Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 22:20
                Nie ma tyle kasy co Roxi i nie jest równie sławna

demodee2 napisała:

> > która jak sam pisał na swoim Instagramie nie zasłużyła, żeby zostać jego
                > żoną.
                >
                > A czym ona mu tak podpadła napisał?
    • demodee2 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 16:04
      Ale ten Kevin na swojego syna płaci alimenty i się z nim widuje?
      • partytura2026 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 16:10
        Tak, podobno tak.
        • demodee2 Re: Kewin & Roksi 24.08.26, 16:19
          No to nie wiem, o co ten wątek.

Bo gdyby żona utrudniała mu kontakty z synem albo coś, to by było o czym pisać. A tak, to nuuuda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka