Dodaj do ulubionych

Czujecie się obserwowane?

12.09.26, 14:18
Po przeczytaniu wątku o liczbie forumek doszłam do wniosku, że prawie setka osób jedynie czyta to forum, ale się nie udziela. Poczułam się conajmniej dziwnie, jakby ktoś mnie obserwował. Macie podobnie, te które jesteście na co dzień aktywne?
Obserwuj wątek
    • m_incubo Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 14:20
      Nie.
    • marta.graca Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 14:30
      Nie mam.
    • homohominilupus Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 14:32
      Trochę.

Ps. Co słychać u ortopedy?
      • trzydziestolatka80 Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 15:12
        Okazało się że nie jestem jedyna. Świat szpitalny jest mały. Okazało się, że inny ortopeda umówił go jeszcze ze swoją koleżanką, podwójną rozwódką. Brak słów.
        • homohominilupus Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 16:19
          A no to przykro. Trzymaj się.
    • mika_p Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 14:34
      Nie. Mam świadomość, że piszę na forum otwartym.
      Zresztą, nawet na zamkniętych forach i grupach większość uczestników milczy
    • srubokretka Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 14:37
      Takie uczucie mialam kiedys po wpisach o dyskusjach na temat emamy na innych forach lub kiedy powstawaly arty po tym co pisalysmy. Wtedy zmniejszylam swoja aktywnosc.
      • simply_z Re: Czujecie się obserwowane? 13.09.26, 00:15
        Fakt
    • princy-mincy Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 14:39
      Ja czytam, udzielam się w wybranych wątkach, więc nie widzę powodu, by wpisywać się w wątek o liczeniu - to jest zupełnie niemiarodajne.
      I nie, nie czuję się obserwowana - ani na forum ani w życiu poza forum.
    • bmtm Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 14:43
      To generalnie dość ciekawe miejsce w sieci. Jeżeli najbardziej chyba aktywne forum dyskusyjne w Polsce (poza fb, ale to nie klasyczne forum dyskusyjne) czyta jedynie sto osób to chyba dowód na upadek instytucji forum internetowego.
    • szmytka1 Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 15:05
      Nie, nie przeszkadza mi też, że ktoś przez okno na nie zerknie, ani sąsiad zza plota na ogródku, ani inne takie
    • ga-ti Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 22:02
      A skąd ta setka czytających? Przecież każdy może sobie tu wejść i poczytać, bez logowania się.
      Nie czuję, przecież znam specyfikę tego forum.
    • pepsi.only Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 22:37
      Nie bardziej niż na FB, i Insta.
    • partytura2026 Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 23:17
      Jak ktoś ma taką potrzebę, to niech patrzy.
      Nie mam problemu z kamerami w pracy, nie mam problemu z kamerą w aucie, nie mam też problemu z udostępnianiem lokalizacji.
      To, że ktoś ma potrzebę podglądania świadczy o jego relacji z potrzebą kontroli.
      🤷‍♀️ na zdrowie.

• majenkirr Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 23:36
      Niech się wstydzi ten co widzi😉
    • nadkomisarz_przyzwoita Re: Czujecie się obserwowane? 12.09.26, 23:56
      Eee tam. W tamtym wątku nawet się nie wpisałam a od lat czuwam i pilnuję porządku i nikt nie wie kim jestem.
    • malaperspektywa Re: Czujecie się obserwowane? 13.09.26, 08:16
      Nie. Nie wpisuję się często i nie wpisuję niczego czego musiałabym się wstydzić.
    • kanna Re: Czujecie się obserwowane? 13.09.26, 08:31
      A masz konta na socjalach? Tam dopiero obserwacja odchodzi big_grin No, ja nie mam, to mi pozwala poradzić sobie z poczuciem bycia obserwowaną.
    • figa_z_makiem99 Re: Czujecie się obserwowane? 13.09.26, 10:05
      Nie. Odpowiada mi anonimowość, przez długi okres też tylko czytałam forum. To trochę jak odcinkowy serial, zmieniają się aktorzy. Jeśli ktoś pragnie rzeczywistej atencji, niech idzie na instagram.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka