monlud 03.12.04, 13:48 Czy wiecie może o jakichś stronach www, gdzie można wysłać zdjęcie dziecka np. do reklamy. Gdzie szukać informacji o castingach do reklam? Z góry dziękuję. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasiiik25 Re: Konkursy 03.12.04, 15:19 mnie tez to interesuje podciagam do gory Odpowiedz Link Zgłoś
dorota751 Re: Konkursy 03.12.04, 15:34 Przypomniała mi się taka anegdota z mojego życia. Kiedy byłam w zaawansowanej ciąży (8 m-c) pomyślałam, że skoro siedzę w domu to może ktoś potrzebuje powiedzmy "modelki" do ubrań ciążowych itp. kupiłam więc Wyborczą i dzwoniłam to tu to tam, ale nie było nigdzie takiego "zapotrzebowania". A jeden Pan z którym rozmawiałam zaproponował mi zdjęcia... erotyczne. Odmówiłam. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
cloud-ac Re: Konkursy 05.12.04, 16:41 www.dzieciecybanktwarzy.pl/ dostałam maila na ten temat jakiś czas temu(wysłałam ci na gazetowy treść) - myślałam, że wszyscy dostają... Odpowiedz Link Zgłoś
s-y-l-l-a Re: Konkursy 06.12.04, 07:03 tak, ja też dostałam tego maila i też myślałam, że wszyscy dostali... Odpowiedz Link Zgłoś