guga74 20.01.05, 16:17 w dodatku na 17 zł w "ciocinym" rachunku. Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: 0-300 co to za połączenie? 20.01.05, 19:48 to numer 0300-900-900 czyli doładowywanie kont telefonów komórkowych na karty.Sprytnie i nielegalnie tak robią,że podpinaja sie do skrzynek tpsa i laduja sobie komórki a nieswiadomi niczego ludzie dostaja pozniej mieszkancy,dobrze,ze tylko na 17 zl.nalzey zadzwonic do tpsa i zablokowac połaczenia z tym numerem. iza Odpowiedz Link Zgłoś
guga74 Iberka dziękuję :) 21.01.05, 22:25 Cioci już przekazałam, ma zamiar zadziałać natychmiast. Ja zresztą też sobie zablokuję. Profilaktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
ewik74 Re: 0-300 co to za połączenie? 24.01.05, 23:05 Mnie też przyszedł rachunek na jakąś dziwną kwotę właśnie przez te połączenia z 0-300 i złożyłam reklamację. O dziwo TPSA mnie zaskoczyła, bo reklamację uzwględniła i to bardzo szybko. Oczywiście zablokowałam te połączenia!!! Od wielu znajomych słyszałam o podobnych problemach i co najciekawsze to nikt z nich nie wiedział za co płaci taki wysoki rachunek Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel Re: 0-300 co to za połączenie? 22.01.05, 17:23 Z tego co ja wiem to kolejne cos jakby audiotele. Kolezanka szuka pracy zadzwonila pod normalny numer stacjonarny a tam komunikat zeby zadzwonila na 0- 30 (polaczenie platne 9 zl/min). Naiwnych szukaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
aska_mama_wiki Re: 0-300 co to za połączenie? 24.01.05, 14:05 Ze stron TP SA: Linia informacyjna 0-300 to usługa z grupy usług biznesowych. Należy ona do grupy usług o podwyższonej opłacie (Premium Rate). Wysokość opłaty za połączenie jest niezależna od miejsca pochodzenia połączenia. Przychody z opłat jakie znajdą się na fakturach Abonentów są dzielone pomiędzy TP S.A. a Usługodawcę świadczącego dany serwis. Usługi te dostępne są dla Abonentów telefonii stacjonarnej TP S.A. Docelowo dostępne będą również z sieci innych operatorów stacjonarnych i sieci komórkowych. Dzwoniąc na nr 0-300 900 900 użytkownicy oferty Idea POP mogą doładowywać swoje konto. Połączenie kosztuje 9,91 zl brutto. Konto Idea, przy każdym połączeniu jest doładowywane o 10 zł. Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: 0-300 co to za połączenie? 24.01.05, 15:03 W zeszłym roku koło wakacji ktoś podłączył się do skrzynki telefonicznej w piwnicy i cały blok dostał ogromniaste rachunki.Oczywiście złożyliśmy reklamacje które uznano.Wszystkie dodatkowe numery zaczynały się na 0300! Ktoś kosztem innych doładował komórki chyba wszystkim kolegą. Bo ja dostałam rachunek na prawie 500zł Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: 0-300 27.01.05, 08:06 Jest to prosba dla chorej Asi (znana m.in. z programu "uwaga") forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16556&w=19816189 Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
miju4 Re: 0-300 co to za połączenie? 10.02.05, 14:00 Nam właśnie TPSA przysłała wezwanie do zapłaty reklamowanego rachunku,gdyż podobno nie było podstaw do przyjęcia reklamacji.Mimo iż w czsaie gdy nastąpiło podłączenie skrzynki w piwnicy były zdewastowane o którym to fakcie dowiedziałam się od pana sprawdzającego stan skrzynek po złożeniu przez nas reklamacji.W momencie sprawdzania skrzynek były one elegancko zabezpieczone.Mam prośbę do osób które były w podobnej sytuacji aby podzieliły się ze mną swoimi doświadczeniami w sytuacji gdy nie czuli się odpowiedzialni za połączenia do nr 300... Odpowiedz Link Zgłoś