Dodaj do ulubionych

Jacy są Wasi faceci?

02.03.05, 17:17
Mój jest ogólnie ok,pracowity, uczciwy itd...Jednak wkurzył mnie strasznie i
musze sie wygadać...
Przyszła wczoraj do nas moja koleżanka.On siedział przy kompie, my tuż obok
sobie piliśmy kawke, on z nami rozmawiał i....drapał sie po jajach!!!
Tak,tak!!!Myślałam że sie wściekne, głupio mi było mu zwracac przy niej
uwagę.Myślałam, ze zaraz przestanie, jednak on sobie w ogóle nie robił z tego
sprawy.W ogóle nie myślał, że nie jestesmy sami i ttrzeba sie jakoś zachować.
Starałam sie jakoś go zakryć i dać mu do zrozumienia by przestał.Udało sie,
jarnął sie o co mi chodzi.Było mi strasznie wstyd przed koleżanką, mam
nadzieję, że tego nie widziała...
Gdy wyszła to "opieprzyłam" go straszliwie,a on na to: "zachowywałem się
chociaż naturalnie, a nie tak jak ty udawałaś przed nią wielką Panią".
buuuuuuu, ale jestem wściekła na niego!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • madelaine6 Re: Jacy są Wasi faceci? 02.03.05, 17:23
      Okropnosc sad(
      Przezylam cos podbnego ostatnio,kiedy to maz
      kolezanki powital nas w rozciagnietych kalesonach
      (bialych)..Na jej proby,zeby sie ubral,nie reagowal..
      Do tej pory mam opory,zeby odwiedzic ja znowu.
    • arras-k Re: Jacy są Wasi faceci? 02.03.05, 19:01
      mój jest dobrym, kochanym mężulkiem, jest pracowity, odpowiedzialny i ma mało
      wad
      • joasiiik25 Re: Jacy są Wasi faceci? 02.03.05, 19:10
        sam miodzik z mojego mezasmile

nie pije, nie pali, pracowity , kochajacy, oddaje cala wyplate itp
        ma swoje zdanie i nie jest pantoflarzemsmile
        oj duzo by bylo pisac
        • jemma Re: Jacy są Wasi faceci? 02.03.05, 19:31
          Mam takiego szwagra,który "przy gościach"potrafi paradować w wyciągniętych
          gaciach,w dziurawej,obleśnej koszulce,dziurawych skarpetach.Ogólnie wszystko
          olewa,a gdy siostra zwraca mu uwagę aby się ubrał,przebrał oburza sie.Właściwie
          to dziwne,bo nie jest typowym brudasem,myje się,paznokcie czyste,ogolony,ale co
          do ubrania-odrzuca mnie.Nie wyobrazam sobie mojego męża w takiej akcji.Co do
          drapania się po jajach w towarzystwie ,w wykonaniu szwagra nie zdziwiłoby mnie
          to raczej.Swoją drogą nie jestem pewna czy juz tego nie robi-muszę
          zaobserwować.Mam nadzieję,że Twoja koleżanka tego nie zauważyła.Pozdrawiam.
      • afryka11 Re: Jacy są Wasi faceci? 02.03.05, 21:02
        mój jest wspaniały, tylko....łazi po domu w majtkach ( nie bokserkach)i
        podkoszulku(jak kiepski) a jak jest zimno to w kalesonach!!!!na zewnątrz zawsze
        super ubrany.no i tłumaczę mu, że jak chce się jeszcze ze mną kiedys kochać to
        ma inaczej się ubierać. Nie mogę na to patrzeć. Podoba mi się ale może sięto
        zmienić jak nie przestanie mi w tych okropnościach się pokazywać. On w tych
        majtkach drzwi otwiera ludziom!!!!!!u licha, ja nie chodzę po domu w sexi
        sukience ale bez przesady. Jakbym mu tak w bawełnianych rajstopach i staniku
        babci pobiegać???może zrozumie. Nie był taki. Od kiedy synek się urodził to mu
        się odmieniło.
    • ankasza Re: Jacy są Wasi faceci? 02.03.05, 19:21
      Mój jest fantastyczny,a drapie się po jajach.Kurczę,jak on to robi,że mimo to
      to jest taki wspaniały?
      A tak swoją drogą,zazdroszczę facetom,że nie przejmują się drobnostkami.O ile
      życie wtedy jest prostsze i przyjemniejsze wink
    • mamadwojga Powolniaki :-) 02.03.05, 20:46
      Zaraz mi się kojarzy taki facet z Powolniakiem z serialu "Co ludzie powiedzą".
      Mój mąż jaki jest taki jest ale wstydzić się za niego nie muszę i baaaaardzo go
      kocham. Nie zamieniłam bym go nawet na Brada Pita, hi hi.
      • klemensik2 Re: Powolniaki :-) 02.03.05, 20:53
        No mój nieraz tez lubi sie tam smyrnąć ale ogolnie to bardzo go kocham!!!
    • kalina_p Hehehe... 02.03.05, 21:55
      fajny ten Twój! Ale się uśmiałam...A może po prostu nie lubi sztywniactwa i
      kreowania się na kogoś innego? Hehe.
    • ledzeppelin3 Re: Jacy są Wasi faceci? 02.03.05, 22:07
      Daj mu już spokój, nie warto z g... robić problemu. Może koleżanka przeżyje tę
      traumę
    • suffo Re: Jacy są Wasi faceci? 02.03.05, 23:12
      Moj z tych co w gaciach, kalesonach, obowiazkowo dziurawych skarpetach. Moze
      sie zapomniec i podrapac w tylek, czy gdzies tam. Ale my luzaki ogolnie, nasi
      znajomi wiedza z czym sie moga spotkac i prosto z mostu walimy przy gosciach
      (wyjatek moi rodzice): nie drap sie po d... bo kulturalni ludzie przyszli.
    • natiz Re: Jacy są Wasi faceci? 03.03.05, 10:28
      Mój jest w porzo.Co do gaci , skarpetek i powyciąganych podkoszulków - nie mogę
      tego wyplenić. Potrafi otworzyć drzwi wejściowe w gaciach jak ktoś zadzwoni!
      Wiem, po kim tak ma - teściu mi też czasami otwiera drzwi w negliżu (brrr,
      nieprzyjemny widok - zflaczałe, blade ciałko). Jak zwracam uwagę mężowi, żeby
      się ubral, bo jajka mu się wylewają (nasza córcia rośnie, wiele rzeczy
      rozumie), to mówi, że on ma przecież zgrabne nóżki. A mój ś.p. Tato nigdy przy
      mnie nie chodził w gatkach!Aha, na codzień chodzi w byle jakich majtasach, ale
      jak wieczorem zakłada jakieś extra bokserki tzn. że ma ochotę... (no wiecie na
      co) - przynajmniej tyle z jego strony.
      • lola211 Re: Jacy są Wasi faceci? 03.03.05, 19:59
        Bylam kiedys z mezem u jego znajomego, pewnej waznej persony, i ten przyjal nas
        luzacko, w bokserkach i koszulce, jak siedzial to mu sie z tych gaci jajka
        wylewaly, obrzydlistwo, do dzis czuje niesmak.
    • maggs1 Re: Jacy są Wasi faceci? 03.03.05, 11:22
      Mój mąż jest świetnym facetem i jesli chodzi o gatki to tez na szczęscie nie mam mu nic do zarzucenia. Chodzi przeważnie w takich bokserkach-obciślaczkach (bardzo sexy), zwykłe gatki miał na sobie może z 5 lat temu, po prostu nie lubi. W domu chodzi ubrany, nawet jak się roznegliżuje to raczej od pasa w górę. A drapanie po jajkach itp - tez mu się zdarza czasem, faceci chyba juz tak mają
      wink pozdrawiam.
    • arras-k Re: Jacy są Wasi faceci? 03.03.05, 19:30
      Mojemu tez czasem ise to zdarzy wink)) Jednak ogólnie jest super, kochany ,
      czuły, troskliwy, dba o mnie i o nasze dziecko.
      • arras-k Re: Jacy są Wasi faceci? 03.03.05, 19:31
        Dwa razy sei wpisałam pod tym samym watkiem...och ta pamieć wink)
    • gepart_czester moj maz 03.03.05, 20:18
      teraz wklejam we wlasciwe miejscesmile

to przede wszystkim sila spokoju (w przeciwienstwie do mnie) smile)). Tworzymy
      bardzo zgrany zespol i dobrze sie rozumiemy tzn. jesli ja jestem jak ogien to
      on jak woda - rozni a jednak podobnibig_grinDD.
      Jest delikatny i czuly. Oczywiscie zachowuje sie rowniez jak typowy facet -
      musi byc poglaskany, musze podawac mu syropek jak boli go gardzilko itp.
      Uwazam, ze te jego zachowania sa przeslodkie. Uwielbialm jak puka mi w
      brzuszek i mowi: eeee bobas, jestes tam? Mam wrazenie, ze chcialby
      sprowokowac synka, zeby mu odpowiedzial, no pewnie ojciec, ze tam jestembig_grinDD.
      Jest moim najwiekszym szczesciem, ktoremu ufam i na ktorym polegam, aha
      jeszcze moge dodac, ze to moj najwiekszy przyjaciel i niesamowity kochanek
      (hihihi). Uwielbiam sie z nim kochac (teraz jest to niestety baaardzo
      utrudnione, z powodu ciazysad, ale mam nadzije, ze niedlugo ostro
      zaszalejemybig_grinDD).
    • gepart_czester Re: Jacy są Wasi faceci? 03.03.05, 20:26
      jesli chodzi o gatki..., bo dopiero teraz zauwazylam, ze temat dotyczy gl
      meskiej bieliznybig_grin
      moj maz nigdy nie paraduje przy gosciach w kalesonach, ani majtkach i nie
      drapie sie po jajkach. Oczywiscie czasem przy mnie biega po domu w bokserkach
      np jak sie ubiera albo jak sprzata lazienke. Jak zaczyna sprzatac lazienke (to
      w ogole jest niesamowity widok) to rozbiera sie jak do rosolu, zostaje tylko w
      koszulce i bokserkach nawet skarpetki sciaga. Mowi, ze to dla tego ze uzywa
      domestos - wierzcie mi padam ze smiechu: duzy facet w bokserkach, koszulce, w
      gumowych rekawicach po lokcie ze szczotka do kibelka i domestosembig_grinDD.
    • jordanka1 Re: Jacy są Wasi faceci? 03.03.05, 22:52
      Mój mąz jest najukochańszy pod słońcem!!!czasami zostawi skarpetki, podrapie
      się tu i tam, czasami coś "trzepnie" bez zastanowienia, ale te drobnostki nijak
      się mają do całokształtu. Kocham go najbardziej na świecie...
    • iwcia75 Re: Jacy są Wasi faceci? 04.03.05, 10:01
      moglabym w tym temacie ksiazke napiasac,ale nie bede obgadywac swojego meza-
      wystarczy,ze on sie naslucha ode mnie,co mysle o jego wygladzie, ubieraniu sie
      itp
    • 18lipiec Re: Jacy są Wasi faceci? 04.03.05, 10:10
      Mój jest kulturalny, nie musze się za niego wstydzić, dobry, z poczuciem
      humoru ,dba o mnie itp....właściwie nie ma wad.
    • atlantis75 Re: Jacy są Wasi faceci? 04.03.05, 11:37
      A mój ma wady, tak jak i ja smile Bez wad życie byłoby takie nudne wink
      Przyznam, ze zachowuje się kulturalnie i po jajkach drapie się pewnie w
      samotności. Nie chodzi tez w gaciach po domu, chyba, ze w sowich ulubionych
      bokserkach w sobotę rano. Najbardziej przeszkadza mi jego beztroska w
      rozrzucaniu ciuchów po mieszkaniu: tam skarpetki, tak koszulka, o... a tam w
      kącie spodnie wink Wady są równowazone wspaniałymi zaletami jak: opiekuńczość,
      inteligencja i zaradność.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka