syla113 28.03.06, 19:52 czy za kazdym razem w trakcie cudownych chwil z mezem lub niemezem macie orgazm? bo ja powiedzmy na 10 razy mam 7 razy )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sofi84 Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 28.03.06, 20:25 zaskoczylas mnie myslalam ze pyta kobieta dla ktorej orgazm jak duch - slyszala o nim ale go nie widziala Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 28.03.06, 20:48 to Ty tak liczysz??? hmnnnn.... a czy to takie ważne???, ile razy?? jak jest to git jak nie ma to jest inna przyjemność he he... wielkie mi CO na literę O!!!.. kobieta to nie pralka automatyczna..czasami na 600 obrotów i jest, a czasami przy 1000 -ach nic z tego nie wyjdzie tak to już jest..... Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 28.03.06, 20:50 umnie orgazm od swieta tylko Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 28.03.06, 20:51 o jaki orgazm chodzi? ))) bo kobiety mogą kilka, podobno nawet przez całowanie dłoni) Odpowiedz Link Zgłoś
headonshoulders Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 28.03.06, 21:37 ja mam zawsze przynajmniej jeden, rekord to 6 w ciagu poltorej godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
syla113 Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 28.03.06, 21:39 jasne ze nie licze tylko tak orientacyjnie , a zapytalam bo rozmawialam ostatnio z kolezanka ktora nie miala go nigdy a jest mezatka od 5 lat i zastanawia sie czy z nia cos nie tak czy nie ten facet czy cos innego, bo podobno rozmawiala z mezem o tym ale po kilku probach efekt jest taki ze facet sie zestresowal ja tez mysle ze nie o to chodzi ze nie to jest najwazniejsze , ale po rozmowie z nia widze ze moze ona sie czuje gorsza z tego pwodu takie odnioslam wrazenie tyle Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 28.03.06, 21:40 no jak on tylko wkłada i wyciąga, to chyba niewiele zdziałą) jak używa dłoni, ust, języka to może chyba więcej? )) Odpowiedz Link Zgłoś
syla113 Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 28.03.06, 21:59 ja tam nie wnikalam jak oni to robia no ale podejrzewam ze chyba uzywa albo przynajmniej sie stara zreszta nie wiem .szkoda mi jej bo widze ze ona zle sie z tym czuje Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 28.03.06, 22:02 no to faktycznie problem ja sobie tego nie wyobrażam prawdę mówiąc oragzm fajna rzecz Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 03.04.06, 13:44 OK. Nigdy nie miałam. I szczęśliwym człowiekiem jestem Media nie złamią tego we mnie )) A mój mąż? Jest wg mnie superkochankiem i ogólnie lubię seks. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 03.04.06, 13:49 orgazm podczas stosunku jest trudny do osiagnięcia... ale łechatczkowy? myśle że jakby mąz sie postarał spokojnie by cie do orgazmu doprowadził... tylko to wymaga wiele delikatności i cierpliwości... bo nie kazda kobieta ma orgazm w ciągu 5 min... ja potrzebuje duzo wiecej czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 09.04.06, 22:51 Moja koleżanka ma po ok. 30 min. łechtaczkowy. Pewnie, pewnie, trochę Wam zazdroszczę... Chodzi o to że mnie w ogóle nie kręcą żadne gry wstępne, szczególnie długie, bo wtedy napięcie opada. Lubię szybko. Żadnych wstępów. Próbowaliśmy tak jak radzisz Sowo Hu Hu, niestety to u mnie się nie udaje Kiedyś czytałam wyznania pewnej eleganckiej pani, która najlepszy, najmocniejszy orgazm w swoim życiu miała w czasie spotkania z pewnym wiejskim osiłkiem )) W stodole )))) Wiem, to mogła byc czyjas fantazja, ale kto wie?? Nie? Ja czekam na taki moment, gdzie wydarzy się to w windzie, albo innym nieoczekiwanym miejscu gdzie trzeba uważać i się śpieszyć - to mnie kręci. A nie ciepłe łóżko, kominek, szampan świece i dłuuugi wstęp. Lubię też gierki w udawanie, np. że ja jestem panienką z dobrego domu a mój mąż który właśnie wrócił z treningu ( naprawdę trenuje) - kapitanem zwycięskiej drużyny. I tym podobne. Wiecie co, tak sobie myślę - kiedyś spróbuję w samolocie - na pewno się uda Odpowiedz Link Zgłoś
mammutka Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 28.03.06, 22:07 jeżeli jest jeden podczas jednego aktu uznajemy sex za nieudany.. raZEM JESTEśMY 5 LAT.. OSTATNIO IDZIEMy NA JAKOść NIE NA ILOSć :d czyli rzadziej a fajniej Odpowiedz Link Zgłoś
kiwaczek72 Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 28.03.06, 22:39 Raz nie miałam, ale wtedy udałam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia313 Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 28.03.06, 22:44 ale sie usmialam. dobre, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
beatkadaniela Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 28.03.06, 22:45 Zawsze, kilka, prawie codziennie ,czego innym życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
jopiec apropo's udawania;-) 29.03.06, 12:01 No to Wam opowiem,bo może nie wszystkie znacie wstawki z Kasi i Tomka znacie(ostatnio powtarzają na tvn style) Wizyta Kasi i Tomusia u psychoanalityka.Tomek:Gdzieś czytałem,że kobiety to czasem udają orgazm... Kasia:No co ty Tomuś, ja nigdy nie udaję!!! Tomek:No właśniej Kasiu,a mogłabyś tak tak czasem poudawać,bo to strasznie długo trwa..lol!!!Boskie co?!!!Uśmiałam się,bo jakbym widziała siebie z moim mężulkiem,hihihihihihhi Widziałyście ten odcinek?pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
natiania Re: apropo's udawania;-) 29.03.06, 12:31 nie za każdym razem ale często, szczególnie gdy mam wielką ochotę na seks wtedy wystarczą dwie minuty i odpływam, udawać nie udaję, bo poco, bez orgazmu też czasami jest spoko(chociaż z lepiej). Odpowiedz Link Zgłoś
anetina za każdym razem i to nie raz 29.03.06, 12:44 aż nie moge się doczekać powrotu do domu Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: za każdym razem i to nie raz 29.03.06, 13:13 Z jednym wyjątkiem (jak koleżanka udawałam) zawsze. Zwykle po kilka. Ostatnio miałam 4 oragazmy, w tym dwa w czasie snu. Snił mi się dziki sex o dziwo również z mężem Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolaja7 Re: za każdym razem i to nie raz 01.04.06, 17:59 Ale się uśmiałam powyższymi wątkami, więc odniosę sie do kilku powyższych postów: -wątek z pralką -rewelacja, ha,ha - poza tym skąd koleżanka może wiedzieć że nie osiągnęła orgazmu skoro nie ma na to definicji, może ta przyjemnośc mniejsza to był mniejszy orgazm, a ta większa przyjemność to ten większy orgazm???? Ja myslałam że miałam dotąd fajne orgazmy, ale dopiero 30 -tka na karku pokazała mi CO TO JEST PRAWDZIWY ORGAZM nie sadziłam że może być tak fantastycznie, poza tym częstotliwośc została zwiększona o jakieś 300%, ale to podobno normalne w tym wieku ufff oby nigdy nie minął - ten wiek..... Odpowiedz Link Zgłoś
mmarusia a statystyki mowia... 01.04.06, 19:14 ...ze 70% kobiet nie ma orgazmu podczas stosunku....Z tego co tu czytam,to chyba tylko te 30% kobiet tu napisalo. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: a statystyki mowia... 01.04.06, 19:56 o jesssu,biedne te 70 %.Dla mnie to niewyobrażalne.Zdarza mi się czasem ,że mimo starań i długiego aktu dojść nie mogę.Ale wtedy przyjemność czerpię z długości i różnorodności.Czasem rzeczywiście dwie minuty i po sprawie...Ale żeby wcale to sobie nie wyobrażam Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu dzoaann 02.04.06, 23:30 ja sie biedna ani gorsza nie czuje , wprost przeciwnie! jest jeszcze cos takiego jak orgazm łechtaczkowy... no a stosunek mimo ze nie doprowadza mnie do orgazmu przynosi ogromna przyjemność... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: a statystyki mowia... 02.04.06, 23:28 ja nie mam podczas stosunku Odpowiedz Link Zgłoś
wena27 Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 02.04.06, 20:28 ....7 lat w zwiazku, 5 po slubie - orgazmu podczas stosunku nie mialam ani razu! Niestety! Uprzedzając pytania wyjasniam, że podczas stosunku nie, ale we snie owszem. Snów nie pamietam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu wena27 02.04.06, 23:31 a łechtaczkowy??? jezyk , palce...? tak tez nie miałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia86 Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 02.04.06, 23:04 Ja miałam pierwszy raz dopiero po chyba 2 latach małżeństwa i nie dlatego że mąż się nie starał- jakoś nie działałam jak trzeba, przez przypadek odkryliśmy jak robić żeby wychodziło. Teraz mam często, ale tylko w jednej pozycji. Inne też lubię ale po prostu nie mogę i już. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu bo rozmawiacie na takie tematy!!! 02.04.06, 23:27 grzesznice obrzydliwe dziwie sie że jeszcze po was nie pojechały święte krowy Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Sowo 03.04.06, 11:15 Słyszałam ,że nie powinno się różnicować orgazmów na łechtaczkowe i pochwowe.To wprowadza niepotrzebne kompleksy.Orgazm masz sama(we śnie lub przez masturbacji) lub z partnerem.A jak ten partner to zdzialał-palcem,językiem,czy inaczej(hihi) to zupełnie nieistotne.Gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: orgazm we śnie??? 03.04.06, 11:39 podczas snu?? .., hmnnnn, wolę w realu, p.s. Muszę zapytać ten we snie to tak na serio?? jest????, czy tylko się sni??, że jest Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: orgazm we śnie??? 03.04.06, 13:48 nie sni sie. jest naprawde!!! i jest to rewelacyjne uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: orgazm we śnie??? 03.04.06, 13:52 kurcze sowa na serio we snie jest naprawdę mokro?? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Sowo 03.04.06, 13:47 ja nie wprowadzam podziałów... ale jakoś nazwac to trzeba prawda? ustosunkowałam sie tylko do tego co napisała jedna z dziewczyn apropos orgazmu podczas stosunku... nie znam kobiety ktora ma kompleksy dlatego że ma taki a nie inny orgazm... byłoby to dla mnie conajmniej dziwne... ty masz takie kompleksy? bo ja absolutnie nie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Sowo 03.04.06, 14:03 mam taki i taki, ale sennych nie znam buuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Sowo 04.04.06, 00:17 Ja kompleksów dot. seksu nie mam(raczej inne hihi).Ale czytałam,że sa kobiety ,kktóre np.czują się gorsze z tego powodu,że podczas stosunku z facetem muszą dodatkowo pobudzać łechtaczkę,bo inaczej nie dojdą.Dla mnie to głupota,bo orgazm to orgazm.Nawet ten we śnie jest milutki Odpowiedz Link Zgłoś
krtek7 Re: Sowo 09.04.06, 22:59 To ja wam jeszcze opowiem coś ciekawego: moja mama twierdzi, że bez orgazmu nie można zajść w ciąże - oto jakie wyobrażenie o wielkim "O" maja niektóre kobiety: dla nich podniecenie sekdualne podczas zbliżenia to orgazm )) Więc może niektóre z Was, które piszą np.o kilku razach dziennie, po prostu czerpią zwykłą "nieorgazmową" przyjemność z seksu? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 03.04.06, 20:14 Ja nie GUS, nie prowadzę statystyk. Mam gdzieś czy 7/10 czy 1/100. Poza tym dla mnie nie jest to największa przyjemność na "pe" Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: czy za kazdym razem macie orgazm?? 04.04.06, 00:21 syla113 napisała: > czy za kazdym razem w trakcie cudownych chwil z mezem lub niemezem macie > orgazm? hmm, troche podejrzane, to, co piszesz - a seks z kochankiem to co? gorszy? Odpowiedz Link Zgłoś