Dodaj do ulubionych

Ankieta o forum

22.05.06, 01:02
Które lubicie najbardziej i dlaczego, ktore najmniej i dlaczego.
Piszcie, ot taki obraz nam powstanie i może coś nowego się odkryje.

Ja zaczynam... albo nie, moze jest jakas odważna?
Obserwuj wątek
    • mama_kotula Re: Ankieta o forum 22.05.06, 02:15
      pandziora napisała:

> Które lubicie najbardziej i dlaczego, ktore najmniej i dlaczego.
      > Piszcie, ot taki obraz nam powstanie i może coś nowego się odkryje.

Nie sądzę, aby taka ankieta wyłoniła obraz "najfajniejszego forum" bądź
      "najgorszego forum", bo chyba o to Ci chodzi?

Quot homines, tot sententiae, IMHO.

No bo jak to sobie wyobrażasz?
      Dajmy na to napiszę. Najbardziej lubię moje własne forum KMW, bo czuję się tam
      swojsko, niemalże jak w domu big_grinDD. Najmniej lubię forum "owłosione kobiety" ;-P,
      bo piszą tam zboczeńcy i dewianci. Taka odpowiedź cię satysfakcjonuje?
      • pandziora Re: No i własnie 22.05.06, 06:32
        że fajna odpowiedż,bo raz że te co niewiedziały to się dowiedzą że masz swoje
        forumsmile, i ze musi być tam fajnie skoro "czujesz się jak w domu"
        dwa, forum "owłosione kobiety" (chyba takie nie istnieje, co? niewiem bo
        nienadążam) to napewno niejedną by zaintrygowało, i z samej ciekawości by tam
        weszła.
        I to wcale nie chodzi aby miec obraz najfajniejsze/najgorsze, to raczej i tak
        powoinnam to nazwać :najciekawsze, mniej ciekawe, hehe ale dziwnie brzmi.

Akurat czytam KMW i choć nie czuję sie tam jak w domu (chyba że takim do którego
        mam zakaz wstępu) ale to w końcu Twoja charwira, to uważam że jest bardzooo
        ciekawe i interesujące smile, ale "grzeczne" panie mogłyby być urażone czytając
        coniektóre wypowiedzi, bo nie są one ciche i pokornego serca, znaczy ich
        autorki, są zawsze wyraźne, ot co. Koniec wazeliniarstwa.
        Lubie też forum etata - choć ruch kiepskawy, tam głosu nie zabieram, ja czytuję.
        No i lubie emamę, szczególnire jak jakaś aferka w powietrzu.
        najmniejciekwae dla mnie, to fora o karmieniu piersią, bo ja tego NIENAWIDZĘ. I
        wszystko jasne.
        • mama_kotula Re: No i własnie 22.05.06, 08:38
          pandziora napisała:

> forum "owłosione kobiety" (chyba takie nie istnieje, co? niewiem bo
          > nienadążam) to napewno niejedną by zaintrygowało, i z samej ciekawości by tam
          > weszła.

Hehe, takie forum istnieje realnie, ale przyznam, że nie wiem, co się tam
          dzieje, bo jest ukryte big_grinDDDD
          Podałam dla przykładu, chciałam wybrać jakieś kontrowersyjne, głupie, czy
          wreszcie niesmaczne forum (myślałam jeszcze o forum "palenie w odbycie", też
          realnie istniejącym ;-P).
      • niutaki Re: Ankieta o forum 22.05.06, 08:50
        Najmniej lubię forum "owłosione kobiety" ;-P
        > ,
        > bo piszą tam zboczeńcy i dewianci.
        mamo_kotulasmile czuję się urażona, wyzywam Cię na spotkanie na ubitej ziemi,
        odrzuć rękawicęsmile
        • mama_kotula Re: Ankieta o forum 22.05.06, 08:52
          niutaki napisała:
          > mamo_kotulasmile czuję się urażona, wyzywam Cię na spotkanie na ubitej ziemi,
          > odrzuć rękawicęsmile

Upsss.
          Uzasadnienie podałam teoretycznie dla przykładu wink, osobiście jestem przeciw
          wtłaczaniu kogoś w ramki "zboczeniec" tylko dlatego, że ma inne upodobania niż
          ja wink
          To co, bijemy się? W kisielu, w błocie, co proponujesz? ;-P
          • niutaki Re: Ankieta o forum 22.05.06, 08:55
            w makaronie na gołe klatysmile
    • gotha_martik Re: Ankieta o forum 22.05.06, 08:44
      każde z forów ma coś co nas przyciąga, przykuwa naszą uwagę i nie tak prosto
      ocenić jakie jest najlepsze.
      Ale tak szczerze to właśnie najbardziej lubię KMW, czytam od jakiegoś czasu i
      naprawde jest chyba najlepsze! są tam fajni ludzie, dobre tematy, do pośmiania,
      czasem poplakania, doradzenia i dowiedzenia się też niektórych rzeczy wink
      szkoda tylko że nie przyjmują noVych sad no ale marzenia czasem się spełniają smile
    • zona_mi Pijpulkowo jest najfajniesze :) Oraz MMiS. 22.05.06, 09:35
      I jeszcze kilka innych też bardzo lubię.
    • moofka Re: Ankieta o forum 22.05.06, 09:41
      autentycznie uwielbiam robótki na drutach i dlugie piersią karmienie ukryte smile)
      jak sie beda w rankingu plasowac?
      • maniusza Re: Ankieta o forum 22.05.06, 09:54
        a ja uwielbiam moje forum o hafcie krzyzykowym - dlaczego? bo tam jest tak
        przyjacielsko, są same podobne hobbystki i wariatki na punkcie krzyzyków jak
        ja, pomagamy sobie radzimy nawzajem..
        nikt nikogo nie opluwa jadem, nie wkurza się za pytania po raz któryś o to
        samo..

Jesli chodzi o forum "kuchnia" czy "galeria potraw" to traktuje je tylko jako
        źródło przepisów, generalnie jest to kółko wzajemnej adoracji - ale przepisy
        bywają fajne smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka