pandziora 22.05.06, 01:02 Które lubicie najbardziej i dlaczego, ktore najmniej i dlaczego. Piszcie, ot taki obraz nam powstanie i może coś nowego się odkryje. Ja zaczynam... albo nie, moze jest jakas odważna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: Ankieta o forum 22.05.06, 02:15 pandziora napisała: > Które lubicie najbardziej i dlaczego, ktore najmniej i dlaczego. > Piszcie, ot taki obraz nam powstanie i może coś nowego się odkryje. Nie sądzę, aby taka ankieta wyłoniła obraz "najfajniejszego forum" bądź "najgorszego forum", bo chyba o to Ci chodzi? Quot homines, tot sententiae, IMHO. No bo jak to sobie wyobrażasz? Dajmy na to napiszę. Najbardziej lubię moje własne forum KMW, bo czuję się tam swojsko, niemalże jak w domu DD. Najmniej lubię forum "owłosione kobiety" ;-P, bo piszą tam zboczeńcy i dewianci. Taka odpowiedź cię satysfakcjonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pandziora Re: No i własnie 22.05.06, 06:32 że fajna odpowiedż,bo raz że te co niewiedziały to się dowiedzą że masz swoje forum, i ze musi być tam fajnie skoro "czujesz się jak w domu" dwa, forum "owłosione kobiety" (chyba takie nie istnieje, co? niewiem bo nienadążam) to napewno niejedną by zaintrygowało, i z samej ciekawości by tam weszła. I to wcale nie chodzi aby miec obraz najfajniejsze/najgorsze, to raczej i tak powoinnam to nazwać :najciekawsze, mniej ciekawe, hehe ale dziwnie brzmi. Akurat czytam KMW i choć nie czuję sie tam jak w domu (chyba że takim do którego mam zakaz wstępu) ale to w końcu Twoja charwira, to uważam że jest bardzooo ciekawe i interesujące , ale "grzeczne" panie mogłyby być urażone czytając coniektóre wypowiedzi, bo nie są one ciche i pokornego serca, znaczy ich autorki, są zawsze wyraźne, ot co. Koniec wazeliniarstwa. Lubie też forum etata - choć ruch kiepskawy, tam głosu nie zabieram, ja czytuję. No i lubie emamę, szczególnire jak jakaś aferka w powietrzu. najmniejciekwae dla mnie, to fora o karmieniu piersią, bo ja tego NIENAWIDZĘ. I wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: No i własnie 22.05.06, 08:38 pandziora napisała: > forum "owłosione kobiety" (chyba takie nie istnieje, co? niewiem bo > nienadążam) to napewno niejedną by zaintrygowało, i z samej ciekawości by tam > weszła. Hehe, takie forum istnieje realnie, ale przyznam, że nie wiem, co się tam dzieje, bo jest ukryte DDDD Podałam dla przykładu, chciałam wybrać jakieś kontrowersyjne, głupie, czy wreszcie niesmaczne forum (myślałam jeszcze o forum "palenie w odbycie", też realnie istniejącym ;-P). Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Ankieta o forum 22.05.06, 08:50 Najmniej lubię forum "owłosione kobiety" ;-P > , > bo piszą tam zboczeńcy i dewianci. mamo_kotula czuję się urażona, wyzywam Cię na spotkanie na ubitej ziemi, odrzuć rękawicę Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Ankieta o forum 22.05.06, 08:52 niutaki napisała: > mamo_kotula czuję się urażona, wyzywam Cię na spotkanie na ubitej ziemi, > odrzuć rękawicę Upsss. Uzasadnienie podałam teoretycznie dla przykładu , osobiście jestem przeciw wtłaczaniu kogoś w ramki "zboczeniec" tylko dlatego, że ma inne upodobania niż ja To co, bijemy się? W kisielu, w błocie, co proponujesz? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
gotha_martik Re: Ankieta o forum 22.05.06, 08:44 każde z forów ma coś co nas przyciąga, przykuwa naszą uwagę i nie tak prosto ocenić jakie jest najlepsze. Ale tak szczerze to właśnie najbardziej lubię KMW, czytam od jakiegoś czasu i naprawde jest chyba najlepsze! są tam fajni ludzie, dobre tematy, do pośmiania, czasem poplakania, doradzenia i dowiedzenia się też niektórych rzeczy szkoda tylko że nie przyjmują noVych no ale marzenia czasem się spełniają Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Pijpulkowo jest najfajniesze :) Oraz MMiS. 22.05.06, 09:35 I jeszcze kilka innych też bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Ankieta o forum 22.05.06, 09:41 autentycznie uwielbiam robótki na drutach i dlugie piersią karmienie ukryte ) jak sie beda w rankingu plasowac? Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: Ankieta o forum 22.05.06, 09:54 a ja uwielbiam moje forum o hafcie krzyzykowym - dlaczego? bo tam jest tak przyjacielsko, są same podobne hobbystki i wariatki na punkcie krzyzyków jak ja, pomagamy sobie radzimy nawzajem.. nikt nikogo nie opluwa jadem, nie wkurza się za pytania po raz któryś o to samo.. Jesli chodzi o forum "kuchnia" czy "galeria potraw" to traktuje je tylko jako źródło przepisów, generalnie jest to kółko wzajemnej adoracji - ale przepisy bywają fajne Odpowiedz Link Zgłoś