wieczna-gosia 25.05.06, 08:17 sie napic. Ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociapolcia Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 08:19 Ja dziaisj wstalam i poczulam, ze jak sie nie napije, to zdechne... I zrobilam sobie kawe . Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 08:24 Ale Gosiu, czy miałaś ochotę na sok Kubuś czy sok Finlandia??? ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 08:24 Ja! Ja! Ja! p.s. mam nadzieję, że Panu Premierowi będzie smakowało wino, które zostanie podane na kolację Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 08:27 ja też. Cholera, na czym to polega, moge nie pić kilka lat z rzędu, a jak zakazują, bojąc się moich pijackich burd, to mnie wtedy do alkoholu ciągnie... he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Lila 1974 25.05.06, 08:33 ale z korzeniami amerykańskimi. Wszak oni tak na serio też rozpili się dopiero w czasach prohibicji... Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 nchyb 25.05.06, 08:44 ale tu nie idzie o picie, tylko o naszą narodową cechę - PRZEWROTNOŚĆ Jak w tym kawale o spadającym samolocie, w ktorym lecieli, oprócz pilota, Francuz, Niemiec i Polak. Samolot zaczął tracić wysokość i przerażony pilot uzmysłowił sobie, ze należy pozbyć się całego nadbagażu. Kazał pasażerom wyrzucić wszystko. Niestety, nie przyniosło to oczekiwanego rezultatu. Pilot stwierdził, ze musi pozbyć się również pasażerów. Mówi do Francuza: - Wyskakuj! Francuz ani myśli. Na co pilot: - Ale skakanie jest teraz najmodniejszym sportem. Francuz oczywiście skoczył. Samolot nadal spada. Pilot do Niemca. - Wyskakuj! Niemiec ani myśli. - Ale to rozkaz!!! - Jak rozkaz to skaczę! - i Niemiec wyskoczył. Samolot spada nadal. Pilot do Polaka. - Skacz! - Ani myślę! - i Polak siedzi nadal. - Ale to jest teraz modne - namawia pilot. - Mam to gdzieś. - Ale to rozkaz!!! - pilot traci cierpliwość. - To też mam gdzieś - odpowiada Polak. Pilot zrezygnowany odwraca się i idąc w kierunku kabiny mamrocze pod nosem: - No, nie skoczy, nie skoczy ... Polak to usłyszał: - Co ja nie skoczę?????? I skoczył Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: nchyb 25.05.06, 08:45 > Polak to usłyszał: > - Co ja nie skoczę?????? > I skoczył No więc się napiję... Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 08:30 no wiesz melka w koncu zakazali sprzedazy a nie picia najsmieszniejsze jest to ze w zadnym innym dniu nie zwyklam myslec o piciu o 7 rano a dzisiaj popatrz jak mnie zasuszylo. kupilam sobie Cole... W puszce Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 09:02 > no wiesz melka w koncu zakazali sprzedazy a nie picia No szkoda, żeby jeszcze picia w domu zakazali)). A dlaczego ja w restauracji nie mogę zamówić kieliszka wina do kolacji? Bo co, ja to wiadomo, że lud, i jak to lud na pewno zaraz się nachlam i będę wszczynać burdy)). Będę się jednak upierać, że podawanie naszym dostojnikom kościelnym (nie mówię o papieżu, to trochę inna bajka, to nie on decydował o prohibicji) i rządowym alkoholu w dniu w którym resztą Warszawy obowiązuje prohibicja jest jakieś takie mało... eleganckie)). No chyba, że rząd wyszedł z założenia, że politykom do wszczynania burd nie potrzebny alkohol, wszak świetnie im to na trzeźwo wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
be.em ja stawiam;)) 25.05.06, 08:29 mam zwrot z delegacji - mogę zaszaleć) dobrze że nie mieszkam na trasie przejazdu Papy - prohibicja nie obowiązuje) Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: ja stawiam;)) 25.05.06, 08:32 no jak to- to prohibicja nie obowiazkuje w calym kraju???? No a jak sie nawalisz i po pijaku do Warszawy wpadniesz? Albo do Krakowa smoka obejrzec? No zbulwersowalas mnie... chociaz... siostre mam w Gdansku moze by mi kurierem wyslala..... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 08:36 zaraz ruszam na przeszpiegi - sprawdzić czy na Dolnym Śląsku sprzedają. Jak tak, to zbieram zamówienia, kurier umyślny szybko dowiezie. Autostradą do Krakowa 4 godziny, do Warszawy ze 6 (mój mąż tyle jeździ w-ęc chyba się da). Akurat na przylot będzie - jak znalazł na czaspowitania, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 08:37 A jak będą przeszukiwać samochody??? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 08:40 Dobrze, że u Nas sprzdają ) od rana widze Panów z buteleczkami winka )) az mi się zachciało czerwonego i słodkeigo mniam, ale o tej porze chyba nie wypada co? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 08:43 co nie wypada!! wypada!! jest powód do świętowania!! Papiez przyjeżdzą!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 08:43 tak przy dziecku będę kurde mol?????? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 08:44 eee... możesz w łazience, albo pod stołem) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 08:46 to ide se łyknąć pod stół, e nie do łazienki na lepsze krążenie bossszz jaka nie dobra matka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 08:48 Dziecko niech w TV pielgrzymkę ogląda, a Ty zgodnie z sugestią Be.em, do łazienki i wychylic kielich za zdrowie Papieża. A potem na drugą nóżkę... A że stół ma cztery nogi, to sama rozumiesz, ile musisz wypić, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 08:48 Dobra ide kupic winko heheh i babki w piaku pobuduje heheh Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 08:50 a ta czkaweczka to już po ilu kieloneczkach... ep... Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 09:24 no bo u nas(slask) jutro zakaz jest ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 11:37 chloe30 napisała: > A jak będą przeszukiwać samochody??? To lej od razu do baku. I samochód i Ty będziecie mieli radochę Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 11:57 glonik napisała: >> To lej od razu do baku. I samochód i Ty będziecie mieli radochę Mam podstawić dziób pod rurę wydechową?? PPP Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 12:34 chloe30 napisała: > glonik napisała: > > >> To lej od razu do baku. I samochód i Ty będziecie mieli radochę > > Mam podstawić dziób pod rurę wydechową?? > PPP A nie, nie. Taki wężyk do baku wkładasz, zasysasz (chyba umiesz PPPP) i sprawdzasz, czy paliwo dobrej jakości jest. > > Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: przyjmuję zapisy :-) 25.05.06, 12:43 glonik napisała: > chloe30 napisała: > > > > A nie, nie. Taki wężyk do baku wkładasz, zasysasz (chyba umiesz PPPP) i > sprawdzasz, czy paliwo dobrej jakości jest. > > > > Ide szukać wężyka. PS: myślisz że piwo tez można wlać?? Bo ja taka nie-wódczana??? Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Chloe30. Nieeeeeee!!!!!!!!!! 25.05.06, 20:20 chloe30 napisała: > glonik napisała: > > > chloe30 napisała: > > > > > > > A nie, nie. Taki wężyk do baku wkładasz, zasysasz (chyba umiesz PPPP) i > > > sprawdzasz, czy paliwo dobrej jakości jest. > > > > > > > > Ide szukać wężyka. > PS: myślisz że piwo tez można wlać?? Bo ja taka nie-wódczana??? Cóż, ja też piwna jestem i se pańskim gestem kazałam: do pełna... I co? I kurna, cukier w baku, piwo prześmiardło, teraz filtruję. Jeszcze nie znam zdania wątroby na ten temat, ale chyba jej się nie spodoba. Wysokie procenty ino w bak, reszta jednak naturalną drogą. Hik...hik...: to przez tę filtrację. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: ja stawiam;)) 25.05.06, 08:42 a nie w całym w radio mowili, ale wiesz.. media mogą być ustawione i specjalnie nawoływac do grzechu) Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 08:40 a miałam wczoraj kupić sobie piwko... przez cały dzień pamiętałam, że mam coś kupić i...zapomniałam w W-wie na każdym sklepie wisi kartka, że nic z tego pogrzebię w szafkach kuchennych może coś znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: mogę Wam podać busem... ;p znajcie moje dobre 25.05.06, 08:49 Jak fajnie, że znalazłam ten wątek Myślałam, ze tylko ja mam taki odruch, że jak powiedzą nie pić, to to zaczynam mieć pragnienie A tu widzę, że nie jestem sama!!! Właśnie wróciłam z zakupów i przytargałam sobie i mężowi zapasik piwa - ale się chłopek mój zdziwił - ja nigdy nie kupuję piwa jak jestem sama na zakupach a tu proszę Ale jakbym mieszkała w stolycy, to by mnie jasny szlag trafił, że ktoś mi dyktuje czy mogę sobie golnąć czy nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em proponuję tak: 25.05.06, 08:47 1. na początek wódeczka z lodem i cytrynką schłodzona oszroniona 2. winko czerwone wytrawne hiszpańskie 3. piweczko z pianką koło południa z lodóweczki 4. subtelny drink po obiedzie z likieru miętowego z wodą sodową i cytrynką 5. przed transmisją sączymy powoli żubrówkę z sokiem jabłkowym 6. wieczorem whisky dla odprężenia 7. 2 kace i lulu) Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 wieczna-gosia 25.05.06, 09:11 nie stresuj się be.em. Zapraszam do mnie, mąż wczoraj zakupil zgrzewkę piwka, bo w sobotę grill Woże ją w bagażniku, mogę podzielić się z potrzebującą)) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: proponuję tak: 25.05.06, 08:49 a koniaczek na rozluźnienie w którym punkcie zamieściłaś, bo z trzeźwości wielkiej jeszcze nie widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: proponuję tak: 25.05.06, 08:51 @#$%*&^% jego mać!! zapomniałam o koniaczku!!! może na Anioł Pański??? ) Odpowiedz Link Zgłoś
izabela_741 Re: proponuję tak: 25.05.06, 11:57 Be.em miej litosc. W domu mam pokazny zapas niemal wszelkiech alkoholi ale dieta obliż. Nie katuj mnie, bo pobiegne na lancz cos chlapnac. Odpowiedz Link Zgłoś
begonia4 Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 08:50 Czy to są narodziny Klubu Mam - Przyszłych Alkoholiczek? To ja sie zapisuję, poprosze o jakiegos advokacika. Tak w pracy sobie chlapnąć dla lepszego smopoczucia, to i petenci będą szczęśliwsi bo sie będę do wszystkich szczerzyć. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 08:51 > Czy to są narodziny Klubu Mam - Przyszłych Alkoholiczek? He, he, a wysokoprocentowe wkupne dla Prezeski gdzie? Tak na sucho się tu chcą zapisywać, no proszę Odpowiedz Link Zgłoś
begonia4 Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 09:01 Sorrki, sorrki... Taki nietakt. A co przyjmujecie? Zastukam nogą w drzwi a w rączkach przyniosę podarki. Odpowiedz Link Zgłoś
agnick Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 09:02 trzeba zrobić zapasy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 09:12 pijcie, ja dziś stawiam! Mam urodziny! No to po maluchu! a zaraz świeczki wcisnę w tort i zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 09:15 a to najlepszego!!! Twoje zdrowie!!! chlup w ten głupi dziób!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 09:16 dzieki> No to jeszcze po kropelce!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 09:14 I po co, po co to napisałaś? Wczoraj kupiłam piwo ale tylko jedno i już nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
gruba-buba Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 09:22 Oj, baby. Naczytałam się i chętka mnie wzięla. Idę pomyszkować w barku, trzeba coś spreparować. Tak na trawienie po dobrym śniadanku . Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle AAA do kiedy???? 25.05.06, 09:24 Do kiedy jest zakaz sprzedaży ???? Chciałam w sobotę nabyć wino do niedzielnej biesiady!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Sprzedadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: AAA do kiedy???? 25.05.06, 10:03 wróciłam jaki skwar nie będe chlać wińska teraz bo sie opije hehe, a potfforkiem trza sie zająć Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: AAA do kiedy???? 25.05.06, 10:13 To se Karmi kupcie. Mocno poniewiera. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Karmi? 25.05.06, 11:43 Karmi to nie piwo. Błe, paskudztwo. Kupiłam to reklamowane, smakowe niby. Fuj, jak otworzyłam, drogetrią pomieszaną z lemoniadą mi zajechało, a w smaku było jakbym szampon piła... Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 10:16 Najbardziej spragnione zapraszam wieczorkiem do mnie. W standardzie mam duży zapas w lodóweczce. Małżonek nie pije a tego co kupuję sama nie jestem w stanie wychlać... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: gOsik 25.05.06, 10:53 > ja okolice Katowic to do siebie proszę, na DŚ autostradą parę kroczków... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 nchyb 25.05.06, 11:35 i aj nic nie wiem, ze Ty tak blisko? no ja z Sosnowca ale na piffko mogę przylecieć jak na skrzydłach Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Edycia, 25.05.06, 11:42 toć do Wałbrzycha rzut beretem, jak się rozpędzisz to razem w TV będziem oglądać, popijając winko. U nas sprzedają, więc nawet coś mocniejszego zakupić można A na Górny Sląsk i w okolice Zagłębia, to ja służbowo co 2-3 miesiące zaglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Edycia, 25.05.06, 14:53 wsiadam w na miotłe i lece heh, takbym sie napiła czegos w miłym towarzystwie a nie tylko dzieciak i dzieciak )) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Edycia, 25.05.06, 14:54 dzieciaka weź ze sobą, też się napije. Z moimi dzieciaczkami... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Edycia, 25.05.06, 15:09 no dobra, ze by nie było iż wyrodna i s esama pije ) hehehe to wpadam na weekend chcesz hihihi,,, a masz dom przystosowany do Niki? h ale już bym łykła dobrego winiaka albo pifffssskkkaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Edycia, 25.05.06, 15:12 a, widzę, że się znaczy iż już od rana świętujesz, ep... ep... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Edycia, 25.05.06, 15:20 ta świętuje,, ja mam ochote sie upić bo mnie dziecko wykńcza !!! a alkohol jakos mnie znieczuli cio? Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: gOsik 25.05.06, 10:42 o,jessu.. Ja z kawka do kompa zasiadłam ,a tu taki wątek mnie tam zakazy nie obowiązują,ale jakse tak poczytałam,to mi sie zachciało.A wiecie czego?Redsa malinowego!Ja se różne piffa kupić mogę,ale to osiągalne tylko w kraju-raju))))))))))))))) Zostanie mi pocieszyć się guinness`em z sokiem z czarnej porzeczki Odpowiedz Link Zgłoś
begonia4 Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 10:34 A jest tu jakaś pijaczyna - moczymorda z Olsztyna? Chetnie poznam, nie będę osamotniona Odpowiedz Link Zgłoś
begonia4 Re: begonia :) 25.05.06, 12:41 Chętnie, chętnie Tylko żem ja do kompa aktualnie przyklejona - bo w pracy, i tak mogę na chwilkę tu wpaść. A w doadtku jutro do pracy....Oj jak przykro. Czuję, że będe musiała smutki zatopić wieczorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 10:35 A to stąd to uczucie!!!Juz wczoraj wieczorem zaczęłam szperac po szafkach w poszukiwaniu browarka-az sie zastanwialam czy tęsknota za mężem (bom słomiana obecnie)tak sie objawia?I znalazlam..pycha piwko z Libanu. A to nie! To Polska Piękna Przekora obudziła sie we mnie już wczoraj.I mój alkoholowy głód musiał zostac zaspokojony. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 11:48 A ja mam w domu browarek i winko kalifornijskie i nawet finlandie żurawinową, ale to niestety nie do ruszenia aż do soboty, kiedy to przychodzą do nas znajmi na grila.. A po tym co napisałaś, chcę T.E.R.A.Z!!!!! Wieczna, ja Cię kiedyś utłukę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_szefusia Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 14:46 He, he.. Ja mieszkanka Warszawy mam pół skrzynki alkoholi w piwnicy (chłodzą się), bo w niedzielę moja imprezka urodzinowa na większą skalę się odbędzie. Powiem więcej. Jestem w pracy. Kumpel właśnie wrócił z delegacji zagramanicznej do kraju egzotycznego i przywiózł dla wszystkich winko. Leży w szufladzie pod dokumentami. Mamy wypić potajemnie w pon. pod koniec dnia, kiedy wszyscy z działu wrócą z urlopów. No ale w tej chwili tak mnie naszło, że chyba nie wytrzymam )) Albo nie, będę twarda i napiję się dopiero w domu ! Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 14:51 > Albo nie, będę twarda i napiję się dopiero w domu ! oglądając w TV, jak nasze VIPy z Papieżem winko piją?... Ej, tego chyba jednak w publicznej TV nie pokażą... Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Dzien Dziecka tez 25.05.06, 15:49 Sluchajcie, nie wiem czy to prawda, bo ja linku osobiscie nie widzialam, ale mowili mi w pracy, ze na dzien dziecka tez juz uchwalono zakaz sprzedazy alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 15:59 > mowili mi w pracy, ze na dzien dziecka tez juz uchwalono zakaz sprzedazy > alkoholu. A Ty myślisz, że my już zapasów nie robmy? My z Edycią to wspólnie z dziećmi pić zamierzamy w ten dzień ) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:01 No właśnie ) a co hijih...cocolino1 zajrzyj do wizytówki.. Nchyb mam nadzieje, ze sie nie wymigasz bo Ci w dupe dam Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:03 no to wlasnie miala byc moja rada, zeby zapasy zrobic)) Moj syn ma imieniny 1 czerwca w dodatku, znaczy sie nachlac porzadnie sie poprostu MUUUUUUSZE!!!!!)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:05 zapasy zapasy ja też robie już się w sklepie dziwnie na mnie lipią, cocolino wpadaj do Nas Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:08 Edycia, do wizytówki zajrzałam, czy to Ty taka śliczna?... Cholera podobasz mi się, ale Ci tego nie napiszę, bo jeden poseł z pewnej Ligi wszędzie zboczenie widzi i jak to przeczyta, to może każe mnie zabanować... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:15 a weż bo sie zaczerwienie, to było zaraz robione jak Nikite urodziłam teraz to wyglądam jak blee fuj...wiec już Ci sie nie spodobam Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:28 > wyglądam jak blee fuj...wiec już Ci sie nie spodobam Może to i lepiej ) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:18 do Was to gdzie? Na popijawke? Chętnie P.S. Dzieki za mily gest-wizytowka Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:20 Nio albo Walbrzych albo Katowice, spotkamy sie z dzieciokami i popijemyy se heheh a wizytówka ---pamiętam duzo cieplych słów od Twojej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:24 Walbrzych? Katowice? Poszlalby baby Ja z Bydgoszczy jestem(( Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:25 kurde mol no..hm a może gdzieś tak po środku dom wynajmiemy zaszyjemy sie tam i tam będziemy pic ))) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:29 albo pijącą telekonferencję urządzimy! Niech się święci i za zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:32 i Nas do pudła wsadzą, zę chlejemy przy dzieciach heheh Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:33 dziecijak się schleją, to na nas nie doniosa, a my się nie przyznamy... Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:34 no ale w dzien dziecka to bedziemy swietowac za zdrowie naszych dzieci-to chyba mozna co????? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:38 ja bym powiedziała (napisała), że nie tylko można, ale jest to wręcz konieczność Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:39 chyba tak hih, kurde atu pewnie czytają jacyś szpiedzy i po Naszych IP Nas namierzą i najazd zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:42 ja się nie ... ep... nie psssysnam... ep... a do dmuchania... ep...mnie nie smuszom... ep... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:42 ep ep ładnie ładnie ile to już koleżanka wypiła co???i smaka innym robi..za kratkami też może być fajowo Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 16:53 > za > kratkami też może być fajowo Jak dadzą pić, to będzie fajowo Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dzien Dziecka tez 25.05.06, 18:07 no chyba wode z kranu,,,ja na razie jogurty pije Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: gOsik 25.05.06, 16:18 to ja do Ciebie wpadnę na zimnego drinka,jesteśmy sąsiadkami Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka to jeszcze nic... 25.05.06, 16:53 Nam się jutro zachciało imprezę robić, męża urodziny. Browarków trochę stoi ALE czy goście porobili zapasy??? Mają coś na jutro? Bo jak nie to nam wychleją... Już kilka puszek do szafy schowałam... Wedziocha ze mnie, wiem, ale o swój interes dbam )) Odpowiedz Link Zgłoś
onika27 Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 21:10 u nas wywieszka w nowym sączu na sklepie ze 26 i 27 nie sprzedaja alkoholu wysokoprocentowego w pierwszej chwili pomyslalam ze zgłupieli) a ja sobie otworzylam buteleczke winka domowej roboty pycha)) Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: do moderatorek 25.05.06, 21:17 Zwracam sie z prośbą do moderatorek o usunięcie tego wątku i zabanowanie auterk postów!!! Wątek jest: - obrazoburczy - namawia do alkoholizmu - szydzi z Miłościwie Nam Panujących - zawiera podteksty sexualne(odnośnie urody jednej z pań) - zachęca do spotkań suto zakrapianych Co tu sie dzieje????Cholera! Już mi do garów!do telewiora!Pielgrzymkę oglądać!Gdzie są Moderatorki?????? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: do moderatorek 25.05.06, 21:49 e Ty to poważnie???? wiem zazdrościsz mi, że wpadłam nchyb w oko Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: do moderatorek 25.05.06, 22:52 Oczywiście że poważnie! Tak sie zdenerwowałam tym wątkiem ze musiałam otworzyć browca Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: do moderatorek 25.05.06, 23:06 ja szybko do sklepu poleciam bo kurde mol po 24 nie sprzedają heh Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Babsee... 26.05.06, 08:00 Ja mogę i w Tobie się zakochać, ale fotkę dawaj... Od rana zaczynamy znowu z piciem?... Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: do moderatorek 25.05.06, 21:51 babsee napisała: > > Już mi do garów!do telewiora!Pielgrzymkę oglądać!Gdzie są Moderatorki?????? Sprawdzają oraganoleptycznie, jak ominąc prohibicję???? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Naważyłyście piwa, to ... 26.05.06, 09:46 teraz je pijcie Strach do dupska zajrzał, ze jak już pielgrzymka minie, to się wywiad zajmie tymi niepokornymi, co nie uszanowali dekretu? Zresztą, nie od dziś wiadomo, że moderatorki są wredne, głuche i ślepe na prośby userek PP Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: sluszne więc były 26.05.06, 10:26 ostatnie uwagi dotyczące zmian obecnych mederatorek obecne do bani Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 babsee 26.05.06, 10:32 A może tak wystąpimy o BANIĘ dla Ciebie - bana znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
galia29 Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 22:22 Wy się tu żalicie na jednodniową prohibicję, a ja już 11 miesięcy(ciąża a teraz karmię) marzę by się alkoholowo sponiewierać!!A jeszcze trochę se pokarmie. Jak po 10 miesiącach karmienia starszego zakończyłam i wyrwałam się na wesele to piłam czystą wódkę bez popijania i jarałam 3 fajki naraz choćem niepaląca raczej a i żulewna ze mnie zwykle kiepska.Jak skończę tego karmić to położę się pod kranikiem z piwem jak Gremlin,odkręcę kurek i będę patrzeć jak mi się brzuszek wydyma. A w mądrych książkach piszą ,że matki na tym etapie snują marzenia o przyszłości swych dzieci, mam niepoprawne politycznie marzenia( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 25.05.06, 23:37 Z tego co wiem, zakazana jest sprzedaż alkoholi powyżej czy tam od 4,5 % Jest takie piwo Volt, średnio smaczne, ale smakuje jak piwo, i ma zaledwie 4,2 % Uratowało dziś paru takich, co nie wiedzieli o zakazie, małżonek w sklepie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: weszlam dzisiaj do sklepu... i poczulam ze MU 26.05.06, 08:01 > Uratowało dziś paru takich, co nie wiedzieli o zakazie, małżonek w sklepie > widział. Cholera, niemal jak w Kinggsajzie, gdy za polococtą atali... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 nchyb 26.05.06, 09:03 Chyba zaraz sie do Ciebie zbiore bo kurka nie mam nic procentowego w domu, a diecię moje tak mnie juz (;;;;; ze sie musze opic dziś Odpowiedz Link Zgłoś