ania.silenter Mam dwie córki i... 18.07.06, 19:24 też były komentarze typu: "oj, nie udało się" ale to tylko znajomych i to dalszych bo przy drugiej ciąży rodzina z niepokojem czekała czy aby uda mi się donosić ciążę (starszą córkę urodziłam w 31 tc i wszyscy wiedzieli, że NAJWAŻNIEJSZE jest ZDROWIE dziecka a nie płeć). A teraz cała rodzina zachwycona naszymi panienkami - psotkami))). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia73 Re: Mam dwie córki i... 18.07.06, 19:31 Odbiegając trochę od tematu to wydaje mi sie że rodzeństwu tej same płci łatwiej się dogadać niż "parce" (okropne określenie). Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: Ciągle mi życzą syna 24.07.06, 11:58 Ja też czekam na drugie dziecko, mam juz 9 letnią córeczkę i wszyscy wróżą nam synka. Może to naturalne podejście jeśli już mamy dziewczynkę, ale faktycznie staje się męczące. Wszyscy zwracają uwagę, że wyglądam ładnie i brzuch mam inny niż przy Córce itd, itp. A ja mam 2 różne opinie na temat płci wynikające z badań usg ))I szczerze mówiąc, najważniejsze dla mnie jest,że Malec jest zdrowy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
oskarkocurek Re: Ciągle mi życzą syna 24.07.06, 12:02 to ja chyba jestem prawdziwym facetem, bo marzę o córce i będę miał córę. Odpowiedz Link Zgłoś