mama007 04.10.06, 16:42 kozakach na obcasie ofkors, nie takich plaskich z kozuchem takich nieocieplanych? w chlodniejsze dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriana Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 16:46 ja jeszcze w japonkach pomykam choć dziś już poczułam, że trochę po sezonie pozostaje martensy wyciągnąc Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 16:47 no ja tez dzis w klapkach wyskoczylam,ale sie dziwnie poczulam, natomiast moja trendna somsiadka jnabyla trencz w krate, duuuuza torbe i kozaki pod kolor i tak sie na osiedlu juz od kilku dni lansuje,,,, znaczy sie pora nabyc kozaki Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 16:49 jeszcze nie wdziewałam ale chyba trza sie powoli przymierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 16:51 no wlasnie ja widzialam panne w kozakach, dlatego mnie natchnelo. rzecz w tym, ze ja mam wyjsciowe buty na obcasie sztuk 2 - albo kozaki (nieocieplane, ale prawie do kolan), albo sandalki zrobione z a) obcasa, b) podeszwy, c) skorzanych paskow, d) powietrza - najwiecej jest w nich chyba pwoietrza. w sobote mam egzamin i zastanawiam sie czy zabrac ze soba do krakowa kozaki czy pantofle z powietrza Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 16:55 w Krakowie dużo dziewczyn w kozakach chodzi jak zaobserwowałam wieź dwie pary, dostosujesz się do okoliczności Odpowiedz Link Zgłoś
twarz2 Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 16:56 ja w sandałach dzisiaj paradowałam, ale poza mną nikogo w takim obuwiu nie zauwazyłam Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 17:00 ja w japonkach i kozakach na przemian. klapki mam tak wygodne, ze chyba do grudnia się z nimi nie rozstanę. a jak mi się zużyją to się z a ł a m i ę. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: no co Ty, ja jeszcze w sandałkach chodzę ! 04.10.06, 17:17 w kozakach ???? yyyy jestem obecnie u rodzicow w gorach i tu smigamy w krotkim rekawku, czasem i krotkich spodenkach i sandalach Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Iwles 04.10.06, 17:48 oj tak ..... ale dziś sobie zajekupiłam buty zakryte i jutro, byc może się w nie ubiorę. Ale to się jeszcze zobaczy bo może siłą przyzwyczajenia jutro rano znów nałożę sandałki Odpowiedz Link Zgłoś
mika3102 Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 17:17 Ja juz chodze od 2 tygodni,a do spodniczki wyglada super Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 17:50 w zyciu Romana kozaka/ów nie założe.., a kysz!!!!, a fujjj Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 18:01 kurcze to ile jest u Was stopni, ze zakladacie kozaki ? bo tu 24c !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
berlin30 Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 18:29 nieee klapeczki, japonki jeszcze cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 18:33 Hmm a ja się dziś zdziwiłam chyba jestem nie na topie-widziałam dziś dziewczynę w krótkich spodniach(niby rybaczki ale do kolan)i kozakachTak się teraz chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 19:20 zuzia_i_werka napisała: > Hmm a ja się dziś zdziwiłam chyba jestem nie na topie-widziałam dziś dziewczynę > > w krótkich spodniach(niby rybaczki ale do kolan)i kozakachTak się teraz > chodzi? Chodzilo sie. W zeszlym roku byl szal, w tym to tylko echo minionego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
mika3102 Re: chodzicie juz w kozakach? 05.10.06, 15:59 To moze mnie widzialas wczoraj mialam kozaki i spodnie rybaczki, teraz taka moda ze kazdy ubiera co chce wszystko modne Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 19:22 ja ciągle w klapkach ale juz wypatrzylam sobie ładne półkozaczki na obcasie wiec do konca tygodnia moze juz sie przestawie tak mam, ze inne buty mnie obrzydzeniem napawają prosto z klapek w kozaki prosto z kozakow w klapeczki 2 sezony butowe rozrozniam niby jaks tam klasyczne czolenka na wieksze wyjscie zalegają w kolorach kilku ale zakladam je tylko kiedy musze no i jeszcze adidasy na fitnes godzine moge zniesc bez obcasa Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 21:30 Przyznam ze mnie ciary przechodza jak Was czytam.Japonki?klapki?wy z Polski piszecie?U nas we Wrocku dzis padalo caly dzien i bylo max 15 stopni-zimno jak diabli.Ja od 2 tygodni w cichobiegach(tak mowie na wszelki polbuty typu mokasyny)! ps.L.e.a?ty w polskich górach???? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: babsee slonko 04.10.06, 22:19 Znaczy wakacje?fajnie...u nas zimno i ochydnie deszczowo. Zycze milych spacerów i nadal pieknej pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: babsee slonko 04.10.06, 22:22 niebadzo wakacje, latam po lekarzach, mam tu na miejscu komputer i internet, wiec dzis mialam tez dyzur w pracy do 19 a jutro trzymaj kciuki, czeka mnie niestety operacja ... a pogoda piekna jak podasz na maila adres to Ci kartke wysle Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 21:34 Ja jeszcze nie Ale widzę ,że już biegają Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: chodzicie juz w kozakach? 04.10.06, 21:45 ja biegam w takich czerwonych półbutach, kozaków na obcasie nie założe bo latając za Niki bym nogi połamała hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: chodzicie juz w kozakach? 05.10.06, 14:26 w mokasynach chodzę na gołe nogi, wczoraj jeszcze w japonkach pomykałam w kozakach będę chodzić, jak chwyci mróz PS. mazowieckie Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: chodzicie juz w kozakach? 05.10.06, 14:56 Ja bardzo chętnie wdziałabym jakies gustowne kozaczki. Mam obsesję na punkcie takowych. A jak na razie jedyne buty jakie dam radę nosic to rozciapciane klapki,w dodatku na goła stopę( Ale juz niedługo poszaleję po sklepach i cos sobie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: chodzicie juz w kozakach? 05.10.06, 15:08 wiecie co, tak mnie dziw wygwizdalo na dowrze, ze mam w nosie czy sie chodzi czy nie chodzi. wyciagam kozaki zaraz z szafy .... dzieki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: chodzicie juz w kozakach? 05.10.06, 15:13 nie, za cieplo mi by bylo. chodze w pantoflach. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: chodzicie juz w kozakach? 05.10.06, 15:34 Ja własnie dziś wybiegłam w kozaczkach - ale nie ocieplanych...do tego rybaczki......no - siuperek się czułam Odpowiedz Link Zgłoś
polka79 Re: chodzicie juz w kozakach? 05.10.06, 15:53 ja w laczkach - pelne przody, wolny tyl Odpowiedz Link Zgłoś