dorcia72 07.10.06, 23:58 Pytanie w stylu pani.dobrodziejki, proszę o odpowiedzi DD mój małżonek niekorzystnie by w nich wyglądał, nie ma dupki jak chipendales więc nie nosi, hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: Czy wasz facet nosi stringi? 08.10.06, 00:00 mój szef (od tygodnia były)nosi. nie to żebym je z niego zdejmowała, ale suszył pranie w zbyt dostępnym miejscu. a tak na marginesie niemiec z wiochy zabitej dechami spod francuskiej granicy. bleeeeeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia72 Re: Czy wasz facet nosi stringi? 08.10.06, 00:02 ...suszył swoje gatki w widocznym miejscu? niezłe... Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Czy wasz facet nosi stringi? 08.10.06, 00:10 taaa i tylko zmoczone, a nie wyprane, było widać )) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: Czy wasz facet nosi stringi? 08.10.06, 00:24 Moj maleszonek ma calkiem apetyczny tyleczek, ale jakbym g w stringach zobaczyla to chyba bym padla... absolutnie nie moj typ... wole go w jego codziennej bieliznie. A "banana basket" zostawmy Francuzom :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ani28 Re: Czy wasz facet nosi stringi? 08.10.06, 01:10 hehe , moj niemaz kiedys dostal w prezencie takie czarne calkiem calkiem (prezent w formie zartow od znajomych ) kiedys tak dla zartow je zalozyl jak bylismy sami i mnie zaskoczyl myslalam ze padne ze smiechu ) tak na codzien nie nosi ) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 mala poprawka 08.10.06, 08:02 Coś mi się zdaje, że styl pani.dobrodziejki jest wypadkową problemów prezentowanych na naszym forum - takie krzywe zwierciadło, nieuważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisu.tort Re: mala poprawka 08.10.06, 08:27 Zdaje się, że bardzo trafnym zwierciadłem jest Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisu.tort Re: mala poprawka 08.10.06, 08:28 Swoją droga to zadziwiające, że stringi mają albo zaciekłych wrogów, albo oddanych fanów. Chyba zalezy to jedynie od figury. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: mala poprawka 08.10.06, 08:52 >takie krzywe zwierciadło, nieuważasz? świete słowa Odpowiedz Link Zgłoś
gosia673 Re: mala poprawka 08.10.06, 09:53 a co do gatków,to stringów mój mąż nie nosi,ale kupiłam mu kiedys takie gatki - SŁOŃ co w trąbe wkłada się fiutka,są uszy,oczy itd...muszę wam przyznać,że efekt był...komiczny...myślałam,że umrę ze śmiechu...polecam dla ludzi o mocnych "nerwach" a babka mówiła,że bardzo pomocne w tych sprawach...no nie do końca...ale zabawa była! Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Czy wasz facet nosi stringi? 08.10.06, 14:40 jasne nie może sobie tylko dobrać góry, bo ma za dużo pod biustem Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Czy wasz facet nosi stringi? 08.10.06, 15:51 Na szczescie nie, bo bym padla ze smiechu. Stringi IMO sa baardzo niemeskie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.zebuszka Dorciu72 08.10.06, 16:42 > Pytanie w stylu pani.dobrodziejki, proszę o odpowiedzi DD Pani.dobrodziejka to b. taktowna i kulturalna osoba - z całą pewnością nigdy nie zadała tak niedyskretnego pytania. Ona nie grzebałaby w blieliźnie cudzych mężów. Przemyśl to sobie, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: Czy wasz facet nosi stringi? 08.10.06, 19:12 nie i zalozy je dopiero po moim trupie No wiem wiem prowokuje go do takich marzen Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Czy wasz facet nosi stringi? 08.10.06, 22:08 Moim zdaniem nawet chipendales wygląda nieciekawie w stringach. Tak wiec nie oczekuje takiej bielziny u małzona. I on na naszczęscie podziela mój gust. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_78 Re: Czy wasz facet nosi stringi? 08.10.06, 23:40 mój nie nosi nic innego..., ja nie cierpię więc on nadrabia Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Czy wasz facet nosi stringi? 09.10.06, 09:31 tylko bokserki, a dla mnie mógłby chodzić bez. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Czy wasz facet nosi stringi? 09.10.06, 09:47 mój nie cierpi stringów.ale tylko męskich.a szkoda bo jego pupiszonek bardzo zgrabnie sie w nich prezentuje))najczesciej chodzi w bokserkach ktore ja mu kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: Czy wasz facet nosi stringi? 09.10.06, 15:19 Mój mąż ma baaaardzo zgrabną dupkę, ale wolę go w slipkach. Odpowiedz Link Zgłoś