Dodaj do ulubionych

czy to ruchy?

IP: *.* 06.06.01, 08:00
witam! jestem w 18 tyg ciazy,wczoraj wieczorem poczulam jakby trzepotanie w brzuchu trwalo to pare sekund i do dzis sie nie powtorzylo,czy to byly pierwsze ruchy? jesli tak to kiedy sie znow powtorza?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: czy to ruchy? IP: *.* 06.06.01, 08:02
      To moga byc ruchy. Wsluchuj sie w siebie, bo ruchy dziecka to naprawde wspaniale uczucie. Tego nigdy nie zapomnisz ;)
    • Gość: guest Re: czy to ruchy? IP: *.* 06.06.01, 09:58
      To na pewno są ruchy ja również odczuwałam je jako trzepotanie. To naprawdę jest fantastyczne uczucie czuć tego małego mieszkańca w brzuszku.
    • Gość: guest Re: czy to ruchy? IP: *.* 06.06.01, 11:39
      Gratulacje ! Jestem przekonana, ze powyzej 19-20 tygodnia bedziesz juz pewna, ze to Twoje malenstwo. Najlepiej beda odczuwalne mniej wiecej 20-30 min. po jedzeniu :)))Pozdrawiam
    • Gość: guest Re: czy to ruchy? IP: *.* 06.06.01, 13:33
      To na pewno ruchy. Na poczatki przypominaja trzepotanie motyla ;-) lub lekkie sensacje zoladkowe ,-)
    • Gość: guest Re: czy to ruchy? IP: *.* 08.06.01, 18:24
      Aga, może się tak zdarzyć, że przez najbliższe dni będziesz czuła coraz mocniejsze ruchy a potem przez kilka następnych będzie przerwa...:( Nie martw się, na tym etapie to normalne i świadczy tylko o tym, że Twoja pociecha zbiera siły aby przypuścić nowy atak! Baw się dobrze, wierzgające maleństwo w Twoim brzuchu, to cudowne uczucie.Jaga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka