Gość: guest IP: *.* 16.07.01, 14:33 Do "przed chwilą" nie umiałam robić tytch ślicznych "buziek", ale właśnie odkryłam tajemnicę i przeżywam chwile szczęścia , :crazy;, , , , , , , Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: chwila szczęścia poprawka IP: *.* 16.07.01, 14:34 Wiesia napisała/ł:> Do "przed chwilą" nie umiałam robić tytch ślicznych "buziek", ale właśnie odkryłam tajemnicę i przeżywam chwile szczęścia , , , , , , , , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia poprawka IP: *.* 16.07.01, 14:44 Wiesia!!!!Napisz jak to się robi te buźki, ja nie potrafię, a chciałabym się nauczyć!!!Może być na forum lub na priva napisz!!!Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia poprawka IP: *.* 16.07.01, 14:51 Moj sposób jest banalny - kliknij "odpowiedz na ten post" przy moim porzednim poście i "dołącz cytat", a pokaże się dokładnie to co wpisałam. Na widoku próbnym widać efekt. Zebrałam je klikając na chybił -trafił posty dziewczyn ,które używały tych "buziaczków" i zebrałam do kupki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia poprawka IP: *.* 16.07.01, 14:58 Wielkie dzięki! Pan Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia poprawka IP: *.* 16.07.01, 14:59 , , Już wynagrodził , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia Re: chwila szczęścia poprawka IP: *.* 17.07.01, 08:03 Che, ja chyba tez umiem!!!!!!Jesteś genialna a ja prawie!!!!!> , , , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia poprawka IP: *.* 16.07.01, 18:23 to i ja spróbuje:bounce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia poprawka IP: *.* 16.07.01, 19:20 Oj, za oknem początek burzy, mam głupawę... Może być stadami? sorry, strasznie mi się ten "waryjot" podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia IP: *.* 16.07.01, 14:51 Ja też, ja też, jateż chcę się nauczyć !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia - sekret :) IP: *.* 16.07.01, 16:43 Kochane dziewczyny, zdradzę wam sekret : Nalezy wejść na forum "eDziecko od kuchni", znaleźć post Kasi "Obrazki do postów" - a pod nim jest odpowiedź Marcina webredaktora - a w niej linczek , naprawdę malutki link do źródła buziek. Miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia IP: *.* 16.07.01, 17:54 Powiedzcie jak to się robi! Ja na to jeszcze nie wpadłam, znam tylko dwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia IP: *.* 16.07.01, 22:01 Lubie byc dobra...https://www.edziecko.pl/w-agora/help/en/smilies.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia IP: *.* 17.07.01, 06:59 No to ja też potrafię!!!!Dzięki!Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia IP: *.* 17.07.01, 09:06 No to teraz i ja mam wszystkie. Ale...trochę zbyt łatwo i przez to radość jakby mniejsza niż przy własnych "odkryciach".... ale ,ale, w pliku informacyjnym jest bład: to się robi inaczej, i radość powróciła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia IP: *.* 17.07.01, 10:31 sprawdzam czy umiem to umiem, ale :what nie weszło- cóż nie mozna mieć wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia IP: *.* 17.07.01, 11:41 - dwukropek na końcu ( ha, ha -drugi błąd w liście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia IP: *.* 18.07.01, 15:23 No to moze i ja sprobuje? Super! Udalo sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia IP: *.* 19.07.01, 07:26 A teraz coś, czego jeszcze nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: chwila szczęścia IP: *.* 20.07.01, 10:44 A ja umiem jeszcze takie Odpowiedz Link Zgłoś