Dodaj do ulubionych

jestem zmeczona.......

IP: *.* 27.07.01, 18:00
i juz nie mogę doczekac się urlopu. I płakac mi sie chce ze zmęczenia - czy to normalny objaw? Nie chodzi i płacz z przyczyn emocjonalnych, tylko taki fizyczny. Tak samo płakałam po obudzeniu sie z narkozy JA nie, tylko moje ciało...aha, czy ktos zna sposób na zespół napiecia przedmiesiączkowego?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: jestem zmeczona....... IP: *.* 27.07.01, 20:01
      Upij sie, mnie pomaga (choc dawno tego nie robilam bo primo karmie, secundo nie mam miesiaczki) :lol:
      • Gość: guest Re: jestem zmeczona....... IP: *.* 27.07.01, 20:53
        Ja tam po paru drinkach robiłam się jeszcze bardziej upierdliwa.A teraz... już nie pamiętam jak smakuje alkohol :sweat:
        • Gość: guest Re: jestem zmeczona....... IP: *.* 27.07.01, 21:18
          A bo to trzeba sie zalac i pasc ;)
    • Gość: guest Re: jestem zmeczona....... IP: *.* 28.07.01, 17:43
      Ula,to prawda ze dobry drink pomaga na napięcie, oby nie za dużo bo kac + napięcie to już wogóle jest do bani. Ja sama brałam Deprim, albo tabletki ziołowe typu Kalms, bo mnie tak nosiło ze ho ho.Właściwie to nic samo nie przejdzie, trzeba sobie troche pomóc. A jak trzeba to walnąć czymś - to pomaga napewno....Pozdrawiiam Anja
    • Gość: usia Re: jestem zmeczona....... IP: *.* 30.07.01, 08:11
      Dzieki, kochane. Przeszło. Bylismy w przyrodzie, rąbnęłam 2 piwka (mąż 0)i reszta wędkarzy patrzyła na mnie cokolwiek dziwnie, znalazłysmy z Laurą purchawkę - ona mówiła pulchatek - i odpoczęłam. A gdy Darek złapał karpia, piszczała tak radośnie, że wszyscy sie smiali. Mam wspaniała rodzinę, aczkolwiek bywa cokolwiek upierdliwa...
      • Gość: asia_t Re: jestem zmeczona....... IP: *.* 30.07.01, 14:15
        Ula, dobrze,ze przyroda pomogla. Bo chcialam poradzic lody czekoladowe z polewa czekoladowa... :-) podobno czekolada ma hormon szczescia? :-) a moze troche seksu z mezem? :-) tez czasem pomaga...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka