Gość: guest IP: *.* 07.01.02, 22:32 Nie chce wczynac dyskusji na temat Rodzice.Sakura,mam tylko niewinne pytanko:czy ktos wie kiedy znowu ruszy i jak jej idzie odbudowa strony??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Sakura-niewinne pytanko:) IP: *.* 08.01.02, 07:19 Sama chętnie się dowiem, co słychać u Rodziców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Sakura-niewinne pytanko:) IP: *.* 08.01.02, 09:11 z tego co udało mi się dowiedzieć strona ruszy niebawem - największy jest kłopot z podłączeniem komputera Sakurki do netu - ona po prostu nie ma dostępu do sieci po tej awarii i w tym tkwi problem - też czekam z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Sakura-niewinne pytanko:) IP: *.* 08.01.02, 22:15 Slyszalam ze to dobra strona ,ale jak w nia mozna wejsc sakura.pl czy inaczej ,wiem ze teraz narazie nie dziala ,ale jak ruszy to dobry adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Sakura-niewinne pytanko:) IP: *.* 09.01.02, 22:35 www.rodzice.sakura.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Sakura-niewinne pytanko:) IP: *.* 12.01.02, 12:52 Witam wszystkich i przepraszam admina edziecka za postowanie tutaj o tej sprawie ale nie mam gdzie, a wiem, ze grono naszych bywalcow jest tutaj czestymi goscmi Przede wszystkim, baaaaaaaardzo spoznione ale szczere zyczenia wszystkiego najsmerfniejszego w 2002 Mam nadzieje, ze i dla nas bedzie on lepszy od 2001 (ktory w dodatku dosc pechowo sie zakonczyl)Niestety nie mam w tej chwilii stalego (a wlasciwie zadnego) dostepu do netu co stwarza problem nie tylko kontaktu z sakurowiczami, ale rowniez ew. reanimacji Rodzicow.Nie wiem tez czy w ogole jest sens stawiac wszystko od zera - w zwiazku ze strata dysku nie mamy starych postow na forum, musialabym je postawic znow puste Od Was wiec w glownej mierze zalezec bedzie czy Rodzice wroca do zycia Nie chcialabym, aby ten watek zasmiecal forum "Dziecka" wiec wszelkie opinie na ten temat przeslijcie prosze mailem na sakurka@wp.plNiestety nie jestem w stanie sprawdzac tego konta codziennie wiec z gory przepraszam, ze nie bede odpowiadac "od reki"Pozdrawiam wszystkich!sak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Sakura-niewinne pytanko:) IP: *.* 21.02.02, 12:17 Niedlugo powinna sie pojawic odpowiedz na niewinne pytanko Kelly - oczywiscie nie tutaj, bo i tak korzystam z uprzejmosci administratora edziecka Jesli ktos chcialby pomoc w reanimacji (chodzi glownie o testowanie) to prosze o kontakt na priva (sakurka@wp.pl)Pozdrawiam s. Odpowiedz Link Zgłoś