Gość: EwG IP: *.* 14.03.02, 13:09 Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś fajny ośrodek wczasowy nad morzem? Taki do pobytu z małymi dziećmi. Chcielibyśmy wybrać się w tym roku ma wypoczynek nad morze z naszym 2 letnim synkiem. Ewa mama Michała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sammy Re: Wczasy nad morzem IP: *.* 14.03.02, 13:21 przeglądnij posty w salonie i na forum regionalnym tam już był poruszany ten tematpozdrawiamsammy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaKZ Re: Wczasy nad morzem IP: *.* 15.03.02, 08:06 Ja sie wybieram w czerwcu (mniejszy ruch) do Wicia koło Darłowa. Nowy ośrodek, w lesie 200m od plaży, spokojna miejscowość, ale moje dziecko jest malutkie i nie zależy mi na atrakcjach typu karuzele i stragany z zabawkami. Pokój z aneksem kuchennym, lazienka i tarasem w czerwcu kosztuje 70 PLN za dobę. Znalazłam w internecie, ale myślę ze bedzie OK.Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonikaH. Re: Wczasy nad morzem - do AgiKZ IP: *.* 15.03.02, 10:28 Może jakiś namiar na to miejsce i jak wrócisz to koniecznie napisz jakie warunki. Mam 3-letnią córeczkę i myślimy o wyjeździe na ostatni tydzień czerwca. A może już teraz wiesz coś więcej?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś