czajkax2 25.11.06, 15:26 Czas zakonczyc błogi urlopik macierzysnki i wrócic do obowiązków moderatora ) Wiem ze tęskniłyscie,tak wiec juz nie wylewajcie łez,bo oto jestem hehe Dziękuje Sofi za zastępstwo,na pewno z miła chęcia odpoczniesz od forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: Wracam po urlopie 25.11.06, 15:27 no witamy witamy i zapraszamy do robienia porządków ) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Wracam po urlopie 25.11.06, 15:28 Oh edyciu az miĘ palce swierzbią zeby tu posprzatac) Strzeżcie sie bo nozyce ida w ruch..................ale dopiero wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Wracam po urlopie 25.11.06, 15:30 Hhehe no sprzatanka troszke masz ) hehe A jak dzidziuś? zaraz mnie tu o wazelinowanie posądzą) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Wracam po urlopie 25.11.06, 15:32 No ba, pewnie ze lizus z ciebie Ale za to będziesz miała fory ,wiesz przeciez ze ja "swoim" nickom krzywdy nie zrobie hehe (to zart-dla niezorientowanych). ma;la cudna i rozkoszna,ale ja nie jestem w tej kwestii obiektywna Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Wracam po urlopie 25.11.06, 15:34 dobra koniec tego dobrego bo to prywata będzie. Fajnie, że wróciłąś. A sofi też fajna babka Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: Wracam po urlopie 25.11.06, 15:37 dziękuję ))) życzę Ci miłej pracy chciałabym jeszcze na pożegnanie po raz ostatni na czerwono ucałować wszystkie foremki nawet te, które mnie znielubiły w tak krótkim czasie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Sofi nie tak prędko :) 25.11.06, 16:22 Ja chętnie skorzystam z pomocy, jeśli nie masz nic przeciwko Zbliża się dla mnie goracy okres, więc chciałabym Cię poprosić, byś jeszcze podyżurowala troszkę, możesz? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Czajeczko :))) 25.11.06, 21:50 Lilus no miło mi strasznie ze az taki okrzyk radosci Odpowiedz Link Zgłoś
jusienka Re: Wracam po urlopie 25.11.06, 17:06 Gratuluje dzidziusia ) Tez mam na imie Dagmara. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re:Lila1974 25.11.06, 20:56 A gdzie Ty sie wybierasz?ja nie wiem czy sie zgadzam... ps.Witaj Czajko.Mam nadzieje ze Mała zdrowa i tłusta Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 babsee 25.11.06, 21:13 Nic się nie bój, nałóg to nałóg, będę czyli Tylko mam nadzieję, ze będzie mnie mniej, bo mi się piętrzą zaleglości na studiach i muszę się z nimi uporać przed egzaminami, ktore już zaczynają wystawiać nos zza węgla Tak, że jak zobaczysz, iż się tu nieprzyzwoicie często kręcę, to mnie wyślij do książek, ok? Miło, że się interesujesz A co tam u Cię? Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re:Lila 26.11.06, 20:18 U mnie "dołowato"Mąz wyjechal znow do pracy i siedze sobie samiutka Wroci dopiero na Swieta. ps.Ucz sie ucz!bede Cie poganiac! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re:Lila1974 26.11.06, 02:56 babsee napisała: > A gdzie Ty sie wybierasz? Jak to gdzie, rodzić idzie przecież, wszak terminy z Czajką uzgodniły już dawno ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Wracam po urlopie 25.11.06, 21:55 czajka widzę, ze ty w dobrym nastroju, napisz jak się ma mała. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Ah moja mała:) 25.11.06, 22:03 No tak. o niej nic nie napisałam. Ale co ja moge napisac oprócz tego ze mozna patrzec i patrzec na nia -tak jest cudna. Ma ciemne włoski i oczka. I faktycznie szybko przybiera na wadze. dzisiaj skonczyla 6 tyg i przybrala prawie 2 kilo. Jest słodka ale i wrednowata. Lubi byc ciągle ze mną,co mnie czasem męczy. Nie ehce spac w łózeczku tylko obok mnie. A ja na razie nie protestuje Pasuje tu bardzo wyświechtany frazes - jest moim skarbem teraz wiem ze mozna kochac 2 dzieci,nie ujmując miłosci zadnemu z nich. Tego sie najbardziej bałam jako mama jedynaczki. Ogólnie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: A starsza siostra, jak? 25.11.06, 22:16 Starsza siostra zaskoczyla mnie mega pozytywnie. No jest po prostu idealną starsza siostrą. Do małej jest zawsze ok. kocha i całuje i pomaga bardzo duzo. Naprawde jest mi pomocna. I widze ze ubóstwia dagmarke. wzrusza mnie starsznie jej stosunek do malutkiej. Kochana jest bardzo bardzo. Ciekawe po kim taka fajna? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Czajeczko sprowadzić Cię na ziemię? 25.11.06, 22:19 Zobaczysz co się będzie dzialo za rok dwa Twoje dziewczynki dzielą 3 lata, tak jak moje, mówię Ci bój się ) Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Czajeczko sprowadzić Cię na ziemię? 25.11.06, 22:21 między mną a moją siostrą jest 6 lat różnicy i swego czasu trzeba było nas kijem od siebie odganiać, to fakt, ale..... to będzie kiedyś, fajnie, że dzisiaj jest... fajnie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Demarta :) 25.11.06, 22:26 Moje dziewczyny sa na etapie prmanentnego darcia kotów, idą w ruch zęby i paznokcie, a łupem Nelki padaja pukle wlosów Koniczyny - jakoś nie moge uwierzyć, że kiedyś się to skończy Tli się we mnie taka nadzieja tylko dlatego, że śpią przytulone Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: Demarta :) 25.11.06, 22:30 aaaaa, no widzisz, ten sen przytulony, to dobry znak, ja bym mojej siostry kiedyś nawet przez sen nie tknęła patykiem...... a rywalizacja o względy mamy i wszystkich innych to dobry trening na przyszłosć. twoim córom może wyjść tylko na dobre ))) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Demarta :) 25.11.06, 22:38 Żeby o mnie tak walczyły, to bym się nawet słowem nie zająknęła Niestety, to walka o wszelkie skarby i najczęściej stroną atakującą jest to mlodsze stworzenie. Koniczyna przegrywa z kretesem i najczęściej wychodzi poszkodowana ze stacia. A wrzask "To moooooooooooje!!!!!!!!" sprawia, ze mi się wątroba kurczy i wlos staje dęba wrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 O nieeeeeeeeeee 25.11.06, 22:43 posżly precz łajzy jedne:p U mnie tak nie bedzie,nie nie nie. Zostawcie choc strzepki nadzieji........ Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: A starsza siostra, jak? 26.11.06, 02:59 czajkax2 napisała: > > Ciekawe po kim taka > fajna? No jak po kim, po mamie przecież Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Wracam po urlopie 25.11.06, 22:28 witam z radoscia i raz jeszcze gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 koło adoracji świętuje? :-D 26.11.06, 00:14 rozumiem, że żeby nie zostały wywalone całuski w pośladki dla użytkownika forum, użytkownik musi sam założyć wątek? gdzieś wyparował watek dotyczący oxygen, w którymś jakas forumowiczka chciała podzielić się sympatią do innej forumowiczki. poleciał w kosmos? przepraszam, ale dlaczego nie można powiedzieć że się kogoś lubi jeśli nie jest to pani moderatorka, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: koło adoracji świętuje? :-D 26.11.06, 00:26 może jeśli tytuł był do oxy ktoś go potraktował jako prywatę? Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: koło adoracji świętuje? :-D 26.11.06, 00:28 sofi84 napisała: > może jeśli tytuł był do oxy ktoś go potraktował jako prywatę? może powinien zajrzeć do środka? Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: koło adoracji świętuje? :-D 26.11.06, 00:34 poczekaj na odpowiedź tego co ciachnął Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: koło adoracji świętuje? :-D 26.11.06, 00:37 czekam zatem, pogodnie zapadając wchóralne pienia zen! Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: koło adoracji świętuje? :-D 26.11.06, 14:32 cóż odpowiedzi brak wątku na oślej ławce nie ma tak stare porządki mają się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: koło adoracji świętuje? :-D 26.11.06, 15:59 poczekaj chwilke śledztwo trwa )) dziś niedziela wyluzuj dzień święty święcić Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 kosheen4 26.11.06, 21:33 Dziękuję, że byłaś tak łaskawa i naświetliłaś problem oraz dałaś mi czas na wyjaśnienie sprawy. Co do Twojego pytania: > przepraszam, ale dlaczego nie można powiedzieć że się kogoś lubi jeśli nie jest to pani moderatorka, hm? Wszelkie wątki wyrażające sympatię do innych foremek (ale adresowane do osób trzecich a nie konkretnie do tej uwielbianej) są mile widziane, a mówiące o sympatii do moderatorek wręcz pożądane, ale tego to akurat nie muszę Ci tłumaczyć, wszak uzewnętrzniasz swą sympatię do nas przy każdej nadażającej się sposobności. Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: kosheen4 27.11.06, 00:29 lila1974 napisała: > Wszelkie wątki wyrażające sympatię do innych foremek (ale adresowane do osób > trzecich a nie konkretnie do tej uwielbianej) są mile widziane, a mówiące o > sympatii do moderatorek wręcz pożądane bardzo się cieszę że napisałaś te słowa; cieszy mnie również, że pofatygowałaś się sprawdzić że usunięty wątek był skierowany do osób trzecich a nie bezpośrednio do jego bohaterki. brawo. brawo. bez względu na to czy przywrócenie wątku jest wynikiem naprawiania błędów własnych czy też powstrzymywania innych nadgorliwych nożyc, dobrze że to nastąpiło. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Wracam po urlopie 26.11.06, 02:53 czajkax2 napisała: > wiesz przeciez > > ze ja "swoim" nickom krzywdy nie zrobie hehe (to zart-dla niezorientowanych). > Ha, no to hulaj dusza, jutro założę pięć wątków łamiących regulamin, a niech się żółć uleje jednej takiej osobie, a co. I w ogóle to witaj Czajnicku Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Jak miło :) 26.11.06, 22:21 I co, fajnie się urlopuje? Wegatka, gdzieżeś te lizusowskie posty nasmarowała? Chcę się dopisać! Odpowiedz Link Zgłoś