Dodaj do ulubionych

sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ?

IP: *.* 23.05.02, 20:23
Cześć !Czy któraś z Was korzystała z promocji sklepiku NESTLE ?Chodzi o nagrody za określona ilość kodów. Kilka dni po ukazaniu się promocji wysłałam ilość wymaganą dla otrzymania ręcznika i do dzisiaj NIC...Może macie doświadczenia w tym względzie ?PozdrawiamIza
Obserwuj wątek
    • Gość: AneczkaG Re: sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ? IP: *.* 23.05.02, 20:57
      Cześć Iza, też wysłałam już kopę czasu temu i też wielkie NIC. Może się kiedyś doczekamy? Ja się cały czas martwię, że może coś pokręciłam (w adresie, w kodach itp), że to nie przychodzi...Aneczka
      • Gość: AneczkaG Re: sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ? IP: *.* 23.05.02, 20:57
        Aha, jak Ci coś przyjdzie - daj znać!
    • Gość: guest Re: sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ? IP: *.* 24.05.02, 08:30
      A ja wysyłałam juz dwa razy i za każdym razem dostałam to, co zamawiałam.ATA
    • Gość: guest Re: sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ? IP: *.* 24.05.02, 09:00
      Bralam udzial w poprzedniej promocjiReczniczek przyszedl z duuuzym opoznieniem, ale dotarl.Jest milutki i dobrej jakosci.Czekajcie cierpliwie
    • Gość: KatarzynaP Re: sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ? IP: *.* 24.05.02, 09:33
      Hej. Ja i moja siostra wysyłałyśmy już 3 razy. Zawsze wszystko zamówione przyszło. Co prawda ostatnio z 3 miesięcznym opóźnieniem. Nawet siostra dzwoniła, czy przypadkiem nie przepadło, ale uspokoili ją, że jest wielkie zainteresowanie i tak długo trwa. Proponuję jednak listem poleconym, gdyż coraz częściej giną tego typu listy "grube od kodów". Ja wysłałam do Winiar 200 kodów i przepadły, a siostrze nie doszło 180, więc już zawsze wszystko wysyłamy poleconym. MIM, spiesz się, bo Nestle do 31 maja. Buźka :-)
    • Gość: pianeczka Re: sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ? IP: *.* 24.05.02, 11:06
      Ja tez bralam udzial w poprzedniej edycji Nestle. Dostałam torbe za 25 kodów i zatyczki do kontaktów.Poprzednia edycja była do konca listopada a wysyłka ostateczna miala byc do 15 grudnia.Ja dostałam gadżety po 4,5 miesiaca! :benetton: Artykuly sa bardzo dobrej jakosci i warto czekac :)Mysle ze nie powinni pisac ze jest to oferta wakacyja, bo przeciez od konca maja ..... i czekania 4,5 miesiaca, to bedzie polowa pazdziernika.Pozdrawiam i tez wysylam. Tym razem na recznik i osłonki przeciwsloneczne. :hello:
    • Gość: guest Re: sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ? IP: *.* 24.05.02, 13:00
      A co to za promocja i gdzie można coś znależć na ten temat?Bo mam trochę tych kodów.Próbowałam na stronie internetowej ale nigdy nie udaje mi się tam wejść.Pozdr Agnieszka
      • Gość: MIM Re: sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ? IP: *.* 25.05.02, 07:17
        Cześć Agnieszko!Spróbuj pod adresem http://www.mis.nestle.pl/promocja_sklep.html.Może masz stary adres i nie udaje ci się wejść.PowodzeniaIza
    • Gość: guest Re: sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ? IP: *.* 24.05.02, 13:00
      A co to za promocja i gdzie można coś znależć na ten temat?Bo mam trochę tych kodów.Próbowałam na stronie internetowej ale nigdy nie udaje mi się tam wejść.Pozdr Agnieszka
      • Gość: KatarzynaP Re: sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ? IP: *.* 24.05.02, 13:17
        Agnieszko spróbuj wejśc na ten adres. Wydrukuj sobie kupon zaznacz co chcesz i szybko wysyłaj. Powodzenie :-)http://www.mis.nestle.pl/index_sklep.html
        • Gość: ljoanna Mrowki IP: *.* 24.05.02, 19:21
          Moze ktos wie jak wytepic mrowki na dzialce Jot lPS Nie mam polskich liter - i nie wiem dlaczeo...
          • Gość: ljoanna Re: Mrowki IP: *.* 24.05.02, 19:22
            Bardzo przepraszam ale to mial byc nowy post - prosze mnie wywalic
            • Gość: ljoanna Mrowki IP: *.* 24.05.02, 19:24
              Prosze o porady czym wytepic mrowki na dzialce. Jot l
              • Gość: ljoanna Re: Mrowki IP: *.* 24.05.02, 19:27
                No nie - znowu to samo - chyba jestem pijana - dam sobie spokoj z tymi mrowkami - przepraszam Jotl
                • Gość: guest Re: Mrowki IP: *.* 24.05.02, 21:20
                  Joasiu nie jestes pijana(nie czuje)hihi mnie to tez sie kilka razy zdarzylo wyslac u kogos innego post.Ja tez juz nie wiem gdzie lezy moj blad co do wysylania postow.Podobo trzeba wejsc na liste forow,wybrac forum i nie ogladajac zadnego watku odrazu wyslac nowy post ale czy to dziala????Co do mrowek to polecam sprawdzony i bardzo dobry sposob.Idz do lasu poszukaj lesnej paproci i poloz ja tam gdzie jest najwiecej mrowek.Powinno zaskutkowac.PozdrowieniaMonia z Julkiem
    • Gość: MIM Re: sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ? IP: *.* 25.05.02, 07:19
      Dzięki wszystkimpozostaje nam tylko czekać !Mam nadzieję, że z dobrym skutkiemIza
    • Gość: guest Re: sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ? IP: *.* 27.05.02, 18:47
      ja wyslałąm i NIc a było to już ze 3-4 razy to kicha!
    • Gość: kocurek Re: sklepik NESTLE - czy ktoś wysyłał kody ? IP: *.* 27.05.02, 23:52
      Hej! Wysyłałam już dwukrotnie i za każdym razem wynikały jakieś problemy: za pierwszym nie przyszła mi zamówiona torba do wózka (znalazłam w wyszukiwarce ich adres d/s kontaktów z klientami i sie poskarżyłam. Dwa dni óźniej miałam od nich tel. z przeprosinami i powiadomieniem, że wysyłają drugą torbę. No i mam ją). Drugim razem wysyłałam kody na trzy rzeczy, poczta dostarczyła dwie. W ten sam sposób skontaktowałam się z nimi no i dosłali. Jedno tylko mogę powiedzieć, że przepraszali mocno. Polecam tą drogą dochodzić własnych racji. A w ogóle to mają chyba w Nestle niezły bur.el.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka