Dodaj do ulubionych

Wielkie buziaki

IP: *.* 02.07.02, 08:51
kochane. Dostałam od Was naprawdę wiele pomocy. Jestem tak bardzo, bardzo wdzieczna i szczęśliwa, że mam ochotę wycałować Was wszystkie. Szkoda, że to niemożliwe.Zawsze wiedziałam, że moge liczyć na Waszą pomoc. Nie raz i nie dwa dałyście tego dowody.Możecie na mnie liczyć.Wasza Pysia.A gdyby ktos jeszcze miał ochote odpowiedzieć, to poniżej lista... he heWiekPłećMiasto/wieśWarszawaWykształcenieCzy śledziłaś wybory parlamentarne 2001Czy kobiety podczas wyborów były widoczneCzy była wystarczająca ilość kobiet na listach wyborczychPodaj pięć problemów, które interesują Cię najbardziej w programach wyborczych.Czy chętniej głosujesz na kobiety/mężczyzn/nie ma znaczenia, ważny jest program.Czyją kampanie wyborczą – kobiety – zapamiętałaś najlepiej i dlaczego.Czy udział kobiet w polityce jest wystarczający, czy zbyt mały.Jakie cechy charakteru u polityka są dla Was ważne.Czy u kobiety polityka ważne są inne cechy charakteru, czy nie niż u mężczyzny polityka?Czy kobiety są w polityce dyskryminowane?Czy Twoim zdaniem podczas kampanii wyborczych kobiety są ukazywane na tle rodziny częściej niż mężczyźni?Co Cię razi w kampaniach wyborczych?Wizja idealnego polityka.Pytanie ostatnie – Jakie są Wasze preferencje polityczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Wielkie buziaki IP: *.* 02.07.02, 09:22
      W ramach rewanżu mogłabyś opublikować wyniki (statystyczne)Wiek 28 (?)Płeć MMiasto/wieś MWarszawa ?Wykształcenie średnie>Czy śledziłaś wybory parlamentarne 2001 T>Czy kobiety podczas wyborów były widoczne T>Czy była wystarczająca ilość kobiet na listach wyborczych T>Podaj pięć problemów, które interesują Cię najbardziej w programach wyborczych. Gospodarka, praworządność.>Czy chętniej głosujesz na kobiety/mężczyzn/nie ma znaczenia, ważny jest program.>Czyją kampanie wyborczą – kobiety – zapamiętałaś najlepiej i dlaczego. Pewnej posłanki SLD (nie pamiętam nazwiska) Kłamała w żywe oczy i prowadziła oszczerczą kampanię negatywną.>Czy udział kobiet w polityce jest wystarczający, czy zbyt mały. Wystarczający.>Jakie cechy charakteru u polityka są dla Was ważne. >Uczciwość, opanowanie, rozwaga, niepodatność na wpływy.>Czy u kobiety polityka ważne są inne cechy charakteru, czy nie niż u mężczyzny polityka? N>Czy kobiety są w polityce dyskryminowane? Głupio sformułowane pytanie - nie wiem.>Czy Twoim zdaniem podczas kampanii wyborczych kobiety są ukazywane na tle rodziny częściej niż mężczyźni?Nie wiem>Co Cię razi w kampaniach wyborczych?Obietnice bez pokrycia - oszukiwanie wyborców, robienie ludziom wody z mózgu.>Wizja idealnego polityka. W zasadzie wyszła ta wizja z wcześniejszych odpowiedzi. Dodam, że poza uczciwością musi mieć w programie liberalne podejście do gospodarki, etc. Pisałem już o tym wielokrotnie.>Pytanie ostatnie – Jakie są Wasze preferencje polityczne.Co Ty przez to rozumiesz?
      • Gość: pysia22 Re: Wielkie buziaki IP: *.* 02.07.02, 10:16
        Hej.Preferencje to preferencje. mam na mysli, czy jesteś zwolennikiem lewicy, prawicy... Ale jak pisałam wczesniej odpowiedź na to pytanie, może byc wysłana na priva, bo nie oczekuję - bo i po co - że ktos jawnie powie...lubietych, czy tych. Chyba nie miejsce na to. Oczywiscie jesli masz ochotę...I bardzo Ci dziekuje za wypełnienie mojej ankiety. Jak tylko zbiorę dane - a cały czas napływaja, to zrobie podsumowanie i Wam udostępnie. Jestem w końcu to winna.Pozdrawiam Pysia
        • Gość: guest Re: Wielkie buziaki IP: *.* 02.07.02, 14:23
          Prawda jest taka, że na to pytanie w Polskich warunkach trudno odpowiedzieć. Jedni uważają się za prawicą, a faktycznie są lewicą (AWS) inni nazywają się lewicą, a głoszą (i czasem nawet są) bardziej liberalni niż Ci którzy deklarują się prawicą (mam na myśli SLD) Nie lubię ani jednych ani drugich. Powiedzmy, że sympatyzuję z programem UPR, ale niekoniecznie z ich politykami.Ja akurat swoich poglądów się nie wstydzę, co więcej jak ktoś ma ochotę, to zawsze na ten temat podyskutuję.
          • Gość: guest Re: Wielkie buziaki IP: *.* 02.07.02, 15:08
            Widzisz, ty sie nie wstydzisz, a większość. Co do podziału polskiej sceny, to lewica, prawica nie dotyczy gospodarki i ekonomii, tylko spraw obyczajowo moralnych. I tu sie to zgadza. Skad tak w Polsce? Myslę, że nie tylko tu. W większości krajów tradycyjny podział traci sens...Ale dziekuje Ci za szczerość. To cenna rzecz. (Hi hi. Mówi to notoryczna kłamczucha, która mija sie z prawdą bez mrugnięcia okiem...)Pysia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka