Gość: pysia22
IP: *.*
02.07.02, 08:51
kochane. Dostałam od Was naprawdę wiele pomocy. Jestem tak bardzo, bardzo wdzieczna i szczęśliwa, że mam ochotę wycałować Was wszystkie. Szkoda, że to niemożliwe.Zawsze wiedziałam, że moge liczyć na Waszą pomoc. Nie raz i nie dwa dałyście tego dowody.Możecie na mnie liczyć.Wasza Pysia.A gdyby ktos jeszcze miał ochote odpowiedzieć, to poniżej lista... he heWiekPłećMiasto/wieśWarszawaWykształcenieCzy śledziłaś wybory parlamentarne 2001Czy kobiety podczas wyborów były widoczneCzy była wystarczająca ilość kobiet na listach wyborczychPodaj pięć problemów, które interesują Cię najbardziej w programach wyborczych.Czy chętniej głosujesz na kobiety/mężczyzn/nie ma znaczenia, ważny jest program.Czyją kampanie wyborczą – kobiety – zapamiętałaś najlepiej i dlaczego.Czy udział kobiet w polityce jest wystarczający, czy zbyt mały.Jakie cechy charakteru u polityka są dla Was ważne.Czy u kobiety polityka ważne są inne cechy charakteru, czy nie niż u mężczyzny polityka?Czy kobiety są w polityce dyskryminowane?Czy Twoim zdaniem podczas kampanii wyborczych kobiety są ukazywane na tle rodziny częściej niż mężczyźni?Co Cię razi w kampaniach wyborczych?Wizja idealnego polityka.Pytanie ostatnie – Jakie są Wasze preferencje polityczne.