CZEŚĆ eMAMUSIE!!!

TEST WYSZEDŁ POZYTYWNIE!!!! Nie byłam jeszcze u lekarza, ale ygląda na to, że BĘDZIE DRUGIE!!!!

Miesiączki ani widu (już dawno po terminie). Żeby było zabawniej - Entunia moja absorbująca jutro kończy DOPIERO siedem miesięcy!!! Matko, ja się chyba urobię do ostateczności zanim one pójdą do przedszkola...!!!

Dzisiaj znów moje dziecko nie chciało bawić się samo. Ale w ogóle - wesoło jest!!!

Liczę na Wasze wsparcie, kiedy już wpadnę w doły a jest na to szansa. Mąż bez pracy, ja bez magistra za to, - hehe - ze studiami, mieszkanko ciaśniutkie (właściwie pokój) no i na razie na utrzymaniu rodziców... (wstyd...). Jedno niemowlątko w łóżeczku a drugie, prawie trzytygodniowe, w środku... Nie starałam się o drugie, ale przyznam, że nie unikałam!

Teraz jest... No. Trochę się martwię, bo pierwsza ciąża była na podtrzymaniu, ale mam nadzieję, że jakoś to będzie. Na razie żadnych mdłości ani niczego takiego. Hm... myślicie, że test może się pomylić w tę stronę? Cóż, zobaczymy. Myślcie o mnie, bo Was teraz potrzebuję wyjątkowo!!!!!! Sunna