Gość: Olunia IP: *.* 09.12.02, 10:16 Kochane emamy!Z radością "donoszę", że Justynka dzisiaj o 4.30 urodziła sliczną córeczkę Agniesię. Mała ma 54cm i waży 3600g!!!Gratulacje Justynko!!!!Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ez Re: Justynka urodziła!!!! IP: *.* 09.12.02, 11:20 Justyno gratulacje !!!!! Szykuj zdjęcia i pamiętnik.Cmok, cmok, cmokEwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoko Re: Justynka urodziła!!!! IP: *.* 09.12.02, 11:56 Gratulacje dla Nowej podwójnej mamy - Justynki.Powiem szczerze że jestem pełna podziwu dla rozmiarów dzidziusia zważając że urodziło sie w około 38 tygodniu. Kawał kobitki mozna powiedzieć.Tak trzymać.Buziaki - Justynko PS. Ja jestem chyba następna w kolejce oczekujących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bellith Re: Justynka urodziła!!!! IP: *.* 09.12.02, 13:09 Gratulacje!!!! Dużo zdrówka dla Justynki i jej córci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOKO Re: Justynka urodziła!!!! IP: *.* 09.12.02, 17:17 Justynko gratuluje. Ja synka urodziłam w niedzielę o 4. 30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ifona Re: Justynka urodziła!!!! IP: *.* 09.12.02, 19:36 Justynko Gratulacje !!!!!!Aby Agniesia była zdrową, radosną i pięknie rozwijającą się dziewczynką, a Tobie szybkiego powrotu do formy, i wszystkiego wszystkiego naj !pozdrawiam ifona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korol Re: Justynka urodziła!!!! IP: *.* 10.12.02, 09:38 Justynko to ja Addera!!!!GRATULACJE !!!!!!!Pozdrwoeienia dla Ciebie i Twojej córci.Trzymajcie się i szybciutko wracajcie do domku.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olunia Byłam u Justynki w szpitalu:))))))))))))))) IP: *.* 10.12.02, 21:46 Cześć!!!Mała Agniesia jest śliczna!!! Ma śliczne czarne włoski na malutkiej główce. Justynka wygląda przeslicznie, promiennie, jakby w ogóle nie rodziła. Bije od Niej takie szczęscie, wygląda wspaniale, aż nie mogłam oderwać od Niej oczu. Mam przekazać podziękowania dla Wszystkich, którzy ją pozdrawiali. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnetaLelonek Re: Justynka urodziła!!!! IP: *.* 10.12.02, 22:06 Justynko!! ogromne gratulacje. Ucałuj Agniesię odemnie. Życzę zdrówka wam obu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyn(k)a Re: Justynka urodziła!!!! IP: *.* 14.12.02, 13:05 Bardzo, bardzo wszystkim dziekuje za cieple slowa, gratulacje i zycznia. Jestesmy juz w domu, mala wprawdzie ma zoltaczke, ale to tylko dodaje jej uroku - wyglada jak owlosiona pomaranczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IlonaCz Re: Justynka urodziła!!!! IP: *.* 14.12.02, 18:43 Przeogromne gratulacje dla Mamy i Maleńkiej.Trzymajcie się cieplutko. Pozdrawiam, myszka. Odpowiedz Link Zgłoś