Dodaj do ulubionych

Prezent dla teściowej

IP: *.* 18.12.02, 16:02
ratunku co kupić teściowej na gwiazdkę ? Nie mam pomysłu .. Nie jestem specjalnie blisko z teściową i nie za bardzo znam jej gusty. Mąż nie jest pomocny, stwierdził "kup książkę jaka by Ci się podobała". Jednak wydaje mi się ,że to niezbyt dobry pomysł. Pomóżcie.Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: feratu Re: Prezent dla teściowej IP: *.* 18.12.02, 16:19
      Hm.. A może coś z kosmetyków..? :-)Jakiś zestawik lub relaksujący balsam, a może po prostu dobry krem.. :-) Oczywiście takie kosmetyki, które będzie mogła zastosować osoba, z każdym rodzajem cery :-) Bo raczej Ty, ani ja hihihi nie wiemy jaki rodzaj cery mają nasze teściowe :-)Pozdrawiam, Feratu :-)
    • Gość: misie_pysie Re: Prezent dla teściowej IP: *.* 18.12.02, 16:23
      :lol: miotłę :lol:Jutynka
      • Gość: Gabii Re: Prezent dla teściowej IP: *.* 18.12.02, 16:39
        Ja zawsze kupuje cos, co bedzie przydatne- ostatnio kupilam jej kosz na gazety- taki stojak, bo zawsze ma ich pelno i upychała po sufladach.W tym roku kupiłam jej komplet Dove- takie duze pudełko a w srodku emulsja do mycia, duzy krem do ciala i myjka- bo tego tylko uzywa a widzalam w lazience ze juz zostało jej troszke na dnie.Moze wejdź do łazienki, zobacz czego uzywa, co jej sie kończy i zrób taki prezent- na pewno bedzie zadowolona. Popatrz czego nie ma w domu a co by jej się przydało.Mam nadzieje, że pomogłam.Pozdrawiam - Gabi
    • Gość: misie_pysie Re: Prezent dla teściowej IP: *.* 18.12.02, 16:34
      A tak poważnie- może jakąś pięknie wydaną książkę kucharską albo coś z kosmetyków- np. ładnie pachnący płyn do kąpieli.PozdrawiamJutynka
    • Gość: QUELLE Re: Prezent dla teściowej IP: *.* 18.12.02, 18:29
      Ja co roku szykuje upominki zwiazane z dziecmi.Np.jakie ladne najnowsze zdiecie na kubku czy talezyku,czy kalendarz.Mysle ze takie prezenty dla dziadkow sa najleprze i najmilsze.Chyba ze nie macie dzieci to faktycznie problem,proponuje komplet kosmetykow.Zycze udanych zzakupow,pozdrawiam Agnieszka.
    • Gość: mostrowska Re: Prezent dla teściowej IP: *.* 18.12.02, 18:32
      Ja kupiłam w tym roku poduszkę ..........Taką na łóżko, fotel...ładnym materiałem jest pokryta, i do tego porcelanowy kubeczek- filizankę...Pozdrawiam MOnikamam nadzieje, ze to jej się spodoba, bo może to by ociepliło nasze stosunki :):bounce: Monika
    • Gość: iwo1 Re: Prezent dla teściowej IP: *.* 18.12.02, 20:10
      Aniu ,nie wiem czy Ci dużo pomogę ...Ja mojej teściowej kupuję zestaw witamin ,bardzo neutralny prezent ,niech myśli że mi zależy na jej zdrowiu :) :) :)Pomyślałby kto ....hi,hiPozdrawiamIWo
    • Gość: Kornelia29 Re: Prezent dla teściowej IP: *.* 18.12.02, 20:36
      Ja także podpisuje się pod „zestawem kosmetyków”, takich trochę uniwersalnych, dla każdego. Może balsam, płyn do kąpieli, a może jednak ta książka o której wspominał mąż, a w sumie czemu nie? :-)Kornelia – mama 2 szkrabów
    • Gość: 736582200070 Re: Prezent dla teściowej IP: *.* 18.12.02, 23:36
      Ja też zawsze mam problem przy kupowaniu prezentów komukolwiek,a teściowej w szczególności.Przerabiałam już kosmetyki(nie najlepiej wypadło),witaminy(całkiem nieżle),a w tym roku kupiłam dla niej srebrną broszkę z bursztynami.Wkońcu każda kobieta lubi biżuterię,no nie?Wiola.
    • Gość: JooAnn Re: Prezent dla teściowej IP: *.* 18.12.02, 23:50
      Ja kupuję podwójny prezent (teściowa+teść). W zeszłym roku dostali zestaw do fondue, w tym mam przygotowany zegar na komninek (który ładnie prezentuje się również w witrynce w regale).Pozdrawiamjo.
    • Gość: Anika Re: Prezent dla teściowej IP: *.* 19.12.02, 11:15
      Słuchaj, ja miałam problem co kupić teściowi. I wpadłam na genialny (wg mnie) pomysł. Zamówiłam mu w zakładzie reklamowym kubek ze zdjęciem wnuka. Dzisiaj odebrała, wyszedł śliczny. Kosztowało mnie to 30 zł. a prezent jedyny w swoim rodzaju, teść miszkają daleko od nas. Wiec będzie miał zdjęcie Misia bliskoAnia
      • Gość: asia_t Re: Prezent dla teściowej IP: *.* 19.12.02, 11:32
        My zrobilismy dokladnie to samo!!! Kubek z naszym wspolnym zdjeciem, tesciowi bardzo sie spodobal (niestety,juz otworzyli prezenty...) Tesciowa dostala kalendarz ze zdjeciami wnukow - mozna takie kupic do wklejania zdjec (niestety, nie w Polsce... przynajmniej ja tu nie widzialam), prezent niepowtarzalny. :-) pozdrawiamasiaT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka