Dodaj do ulubionych

PRZECZYTAJCIE TO KONIECZNIE !!!

IP: *.* 02.02.03, 23:19
Choć wiem, że to nie miejsce na tego typu ogłoszenie, ale wiem, że nie wszystkie emamy zaglądają na inne fora, więc pomyślałam, że warto skopiować ten post i umieścić go różnych miejscach, tak żeby przeczytało go jak najwięcej osób.Administratora tego forum prosiłabym o niewykasowywanie tego wątku. Mam nadzieję, że zrozumie.Pozdrawiam Was wszystkie i proszę niech przyłączy się każdy kto jest w stanie pomóc, AgnieszkaP.S. Ago M., mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że "podrzuciłam" Twojego posta na inne fora, ale jeśli dobrze rozumiem to chodzi o jego rozpowszechnienie.Drogie e-mamy.Mało udzielam się na tym forum, jestem raczej jego czytelniczką. Zapewne pamiętacie Filipka, któremu potrzebne było wsparcie finansowe ponieważ cierpiał na bardzo poważną chorobę. Dołączyłam się wraz z mężem do tej pomocy w takim stopniu w jakim tylko mogliśmy to zrobić i tym bardziej miło było dowiedzieć się, że Filipkowi się udało. Tym razem ja proszę o pomoc w imieniu małego Kubusia. Ma 3 latka i cierpi na białaczkę. Nie jestem z z tym maluszkiem spokrewniona, a dowiedziałam się o jego chorobie z naszego lokalnego radia.Dotarłam również do wiadomości o Nim w internecie. Oto jej fragment:"Kubuś jest 3 letnim dzieckiem chorym na ostrą białaczkę linfoblastyczną wysokiego ryzyka. Obecnie przebywa w Klinice Hematologii i Onkologii Dziecięcej w Poznaniu. W związku ze stanem jego zdrowia potrzebny jest wielomiesięczny okres terapii; w tym chemio- i radioterapii, na który potrzebne są pieniądze."Myślę że nie jest to wiadomość mało wiarygodna. Całość znajdziecie na stronie :http://www.101.pl/twojportal.php?strona=jakubProszę, pomóżmy temu maluszkowi, na tyle na ile jesteśmy w stanie, biorąc pod uwagę chorobę jego, jego brata i ubóstwo rodziców. Bardzo bym chciała po pewnym czasie wszystkim Wam przekazać, że całe to przedsięwzięcie przyniosło oczekiwany wynik i Kubuś bedzie mógł dorastać i cieszyc się zyciem tak, jak nasze dzieci.Każda z was jest mamą... pomyślcie co przeżywa taka matka, która nic nie może sama zrobić, może się tylko modlić, liczyć na ludzką pomoc ... i wierzyć, że pomoc nie przyjdze zbyt późno.Oto numer konta: WBK S.A. O/Kalisz09-10901128-0000000012037581z dopiskiem: Ilona Faustyniak - "Dla Kubusia"Pamietajcie, że liczy się każdy grosik, każda pomoc, która pozwoli rodzinie Kubusia przeżyć w tych "popapranych" czasach.A może Wam uda się rozpowszechnić wiadomość o tym chłopczyku ?Nie pozostawajmy obojętne na czyjś ból i cierpienie.AgaM.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_M Re: PRZECZYTAJCIE TO KONIECZNIE !!! IP: *.* 03.02.03, 08:25
      pomijając pozytywną intencję umieszczenia tego postu - ok umieszczony na emamie - ale umieściłaś go tez na prawie wszystkich forach! a to już zwykły spam, a jakieś zasady na forum obowiązująKasia adminka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka