asiorzynka 16.01.07, 12:23 Co Was wciąga? Mnie ostatnio " Gotowe na wszystko" i " Chirurdzy". A Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkamodras Re: seriale- ulubione 16.01.07, 12:26 "Gotowe..." od pierwszego odcinka, "ż jak żenada" i "Moda na Sukces". To ostatne jako forma samobiczowania się. Swoją drogą, ciekawa jestem ile z Was ogląda Modę? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: seriale- ulubione 16.01.07, 12:32 agnieszkamodras napisała: > Swoją drogą, ciekawa jestem ile z Was > ogląda Modę? w mojej rodzinie wszystkie kobiety powyżej 50 roku życia i mój mąż jak zapomnę wyłączyć/przełączyć TV. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkamodras Re: seriale- ulubione 16.01.07, 12:42 a no widzisz, na przykład moja mama wychodzi z pokoju choć już jest po 50. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: seriale- ulubione 16.01.07, 12:31 aktualnie powtarzają "darma i greg" na polsacie ) szkoda, że "przystanku alaska" już nie emitują.... Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: seriale- ulubione 16.01.07, 12:44 "Gotowe na wszystko"-jedyny serial,który nie traci na atrakcyjności,3 sezon lepszy nawet od 2 Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: seriale- ulubione 16.01.07, 12:43 Gotowe na wszystko-super.I jeszcze dla relaksu M jak Miłość i Na Wspólnej.Nie za ambitne ale oglądam od pierwszego odcinka i tak jakoś wciągnęło mnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: seriale- ulubione 16.01.07, 12:48 "Alaskę" puszczano - może jeszcze leci - bodajże na tv7.. Ja chętnie zobaczyłabym jeszcze raz "Miasteczko Twin Peaks" i "Robin Hooda"... Ach, Michael.... Ach, Marion.... )))) To były seriale.. A pamięta któraś japoński serial o biednej dziewczynce sprzedanej za worek ryżu? Oshin chyba? Uwielbiałam ten serial! Jak Oshin się cieszyła z ryżowych ciasteczek! Jak ciężko pracowała! A najbardziej mi zapadł w pamięć odcinek, jak gdzieś biedula przymarzła w śniegu, znalazł ją przystojny Japończyk i ogrzewał własnym nagim i apetycznym ciałem w przytulnym mieszkanku, a to taka dziesięciolatka była.. Oshin znaczy... To było szalenie erotyczne Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: seriale- ulubione 16.01.07, 12:59 też o tym serialu ostatnio myślałam, wszystkie moje babcie płakały nad losem oshin (( poza tym mam dziką cheć na "niewolnicę isaurę", myślę, że dialogi przyprawiłyby mnie o stan idiotycznej wesołości na kilka następnych tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: seriale- ulubione 16.01.07, 23:21 a ja z seriali lubie tylko "Rodzine Zastepcza" Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha9991 Re: seriale- ulubione 16.01.07, 13:07 pamietam oshin - uwielbialam hmm a NIewolnica Isaura??? - ciekawe co bym teraz o tym myslala - kiedy to ogladalam to bylam zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: seriale- ulubione 16.01.07, 23:10 Oshin ogladalam i kazalam babci uszyc mi kimono ) jadaalam ryz calymi tygodniami paleczkami (ciekawe ze ddo tej pory nie umiem jesc za pomoca patykow), pilam chinska herbate i rysowalam chinskie hieroglify ahhahaa Odpowiedz Link Zgłoś
morskie_oko Re: seriale- ulubione 16.01.07, 12:48 Gotowe na wszystko, Allo Allo, Przystanek Alaska, Hotel Zacisze, Przyjaciele Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha9991 Re: seriale- ulubione 16.01.07, 13:04 m jak milosc lalalala) oficer, oficerowie ale juz ni ma hotel zacisze, allo allo Odpowiedz Link Zgłoś
ada9611 sally spectra nie zyje 16.01.07, 13:46 chcialam wam to powiedziec,nigdzie nie zobaczylam wzminaki o tym,umarla 14 stycznia, Odpowiedz Link Zgłoś
shady27 Re: sally spectra nie zyje 16.01.07, 23:12 oooo a ja wlasnie niedawno sie smialam, ze "stara" jest niesmiertelna, ogolnie drazni mnie ten serial bleee Odpowiedz Link Zgłoś
izka100 Prison break 16.01.07, 13:56 Witam!! Serial wszchczasów to dla mnie Prison Break. Od 28 bedzie można go ogladać na Polsacie pod tytułem Skazany na śmierć. Serial - rewelacja, wciaga nie mozna sie oderwac od tv. teraz wrazenie pewnie zepsuje lektor i reklamy ale i tak bede znow go ogladac Naprawde zachecam izka Odpowiedz Link Zgłoś
mama_idalki Re: Prison break 16.01.07, 16:33 O właśnie! Jeszcze PB Nie wiedziałam, że będą to puszczać na Polsacie.. Fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
mmarusia Re: Prison break i inne 18.01.07, 11:32 Nie widzialam ,ze Prison break to Skazany na smierc.Fajnie-bede ogladac. Teraz w sumie z doskoku albo jak mi nagraja ogladam "Na Wspolnej". Regularnie Jericho i Medium,ale wkurzaja mnie na AXNie,bo wiecznie daja powtorki,a tu czlowiek czeka na jakas akcje. Obejrzalabym "Gotowe na wszystko".Ciekawe czy jest w wypozyczalniach? No i moj hit to "Six Feet Under"(szesc stop pod ziemia).Czekam z niecierpliwoscia na ostatni sezon.Czy ktos wie kiedy bedzie w TV? ----------- "idealna kobieta to taka,ktora ma idealnego meza" Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Prison break i inne 18.01.07, 13:18 24 z K.Sutherlandem, Zdesperowane (popieram 3 sezon najlepszy) Monk Bez sladu Krok od domu M jak.. NDiNZ Egzamin ja jakas maniaczka seriali jestem Odpowiedz Link Zgłoś
wiola500 Re: seriale- ulubione 16.01.07, 13:58 A ja lubię "Falę zbrodni",głównie za to,ze jest dość realistyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
etiennette Re: seriale- ulubione 16.01.07, 14:16 Chirurdzy, Detektyw Monk, Bez śladu A w soboty przy sprzątaniu powtorki z Na wspolnej, raczej z "braku laku", niż z zamiłowania. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: seriale- ulubione 16.01.07, 14:31 Ostry dyżur Bodies, Office i inne z BBC (niestety, od czasu przeprowadzki jestem odcięta od BBC, albowiem poprzedni właściciel najwyraźniej preferował bardziej swojską rozrywkę i musimy czekać na wygaśnięcie jego umowy z Cyfrą, wrrr) Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: seriale- ulubione 16.01.07, 16:21 Six feet under-rewelacja,szkoda,że tylko 5 serii Prison break też niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: seriale- ulubione 16.01.07, 16:38 M jak miłość. Tylko i wyłacznie. Reszty nie oglądam. A nie, przepraszam, jeszcze kilka razy widziałam ta jakąś tam w opałach (wersja oryginalna Grace, tej nie pamiętam) i też mi się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
maga202 Re: seriale- ulubione 16.01.07, 16:59 Z przyzwyczajenia oglądam: M jak miłość i Na Wspólnej, jeszcze Plebanię jak akurat nic nie robię. A najbardziej lubię: Lost i Rzym. Prison Break mój mąż ogląda a ja jakos nigdy nie mam okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
egoya Re: seriale- ulubione 16.01.07, 17:17 Ostry dyżur, Chirurdzy, W11 (trochę bardziej realistyczny niż Fala zbrodni), Kasia i Tomek. Moja mama Modę na sukces(nie wiem jak można to oglądać, serial nic się nie zmienił, każdy z każym cyk do łóżka...) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: seriale- ulubione 16.01.07, 17:20 W.I.T.C.H i "Odlotowe agentki" . Poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: seriale- ulubione 16.01.07, 20:54 Tylko M jak miłość, wolę pojedyncze filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: seriale- ulubione 16.01.07, 21:40 "przystanek alaska" "przyjaciele" "lost" "szpital na peryferiach" "hotel zacisze" "wojna domowa" "gotowe na wszystko" Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Zakochałam się w Monku :) /nt 16.01.07, 23:17 Ja też. Co w niczym nie zmienia faktu, że wkurza mnie przez 3/4 odcinka. Niemniej najwiekszą miłością, jeżeli chodzi o serialowych detektywów, darzyłam i po wsze czasy będę darzyć niejakiego Colombo. Pamiętacie go? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia06_73 Re: seriale- ulubione 16.01.07, 23:22 Klan bo od poczatku oglodam,Zmiennicy,Alternatywy 4,Wojna domowa,Arabella i byl kiedys taki dawno juz Spadla z oblokow.Oshin tez pamietam z dziecinstwa Odpowiedz Link Zgłoś
dorotus76 Re: seriale- ulubione 16.01.07, 23:42 'Friends'...ale notorycznie niestety brak czasu i chyba nigdy nie obejrzę całej serii... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: seriale- ulubione 17.01.07, 07:42 Kiedyś oglądałam "Na dobre i na złe", "Samo życie" każdy odcinek, ale teraz już nic nie oglądam, szkoda mi czasu na głupoty, wolę dobrą książkę, albo pobawić sie z synem Odpowiedz Link Zgłoś
limonka_3 Re: seriale- ulubione 17.01.07, 08:01 LOST - Zagubieni Prison Break - [Skazany na śmierć] Lubiłam też np.: Seks w wielkim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
asaf2 Re: seriale- ulubione 18.01.07, 01:04 www.presja.o rg/index.php?action=show &idp=48 Gdybyście "zagłosowali" na tak, będę wdzięczna do końca życia, bo strasznie to dla mnie ważne. POMOŻECIE?? Odpowiedz Link Zgłoś
maadzias1 Re: seriale- ulubione 18.01.07, 05:39 ja ostatnio uwielbiam serial "Statek miłośći". Leci o 5.25 na TVP2. I właśnie teraz go oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: seriale- ulubione 18.01.07, 07:24 Kryminalne zagadki Las Vegas Cold case bez sladu chirurdzy rzadko mam czas je ogladac, ale jak cos ogladam w TV to wlasnie jedno z tych Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: seriale- ulubione 18.01.07, 07:25 Ostry dyzur oczywiscie, ale leci w porach absurdalnych- no i nie ma nowego sezonu.... bardzo sie ciesze ze na Polsacie beda kryminalne zagadki Miami Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: seriale- ulubione 18.01.07, 13:35 4400 podobał mi się serial o tej chudej prawniczce i jej totalnie zakręconych kolegach z kancelarii podobno w polszmacie będą powtarzać Gotowe na wszystko też od końca stycznia. I lubiłam neardzo "Tango z aniołem", ale oczywiście polsat niespodziewanie zakończył emisję Odpowiedz Link Zgłoś
fiftaszek CSI Miami 18.01.07, 14:08 A nie wnerwia Ciebie Horatio? Przez jego nienaganne prowadzenie i niewzruszoną morlaność nie mogę oglądać tego serialu. Za to oczywiśćie nr 1 to Las Vegas, i Nowy Jork. Odpowiedz Link Zgłoś