Dodaj do ulubionych

się wkurzyłam!!!!!

19.01.07, 09:19
Kupiłam sobie fajną kiece ze sztruksu i wrzuciłam ją do prania (co za sierota
ze mnie) z czarna cholerną durna głupią farbującą bluzką ,cholera jasna!!!!
Obserwuj wątek
    • onak1 Re: się wkurzyłam!!!!! 19.01.07, 09:23
      o cholera! znam to wrzuciłam nową pościel kiedyś do prania Drewex śliczna jasna
      zieleń, do tego wrzuciłam spodnie cieniutkie brązowe, nie wiemdziałam ze one
      farbują.Wyjęłam pościel kremową, ale cholera jaka brzydka była. Kupiłam ace i
      wlałam dwie nakretki na 1/5 wanny wody.wrzuciłam pościel poleżała 15 minut i
      wyjęłam nowiutką czysciutka pościel! udało mi się. Ale nie wiem jak ze
      sztruksem.Ale masz wyjscie teraz? spróbuj.Tylko nie polewaj ace, ale wlej do
      wody, wymieszaj i wrzuc spodniczkę, powinno zejsc.
    • soemi Re: się wkurzyłam!!!!! 19.01.07, 10:11
      upsssssss......
      • agnes123 Re: się wkurzyłam!!!!! 19.01.07, 10:16
        wow ;/
    • mamahani2 Re: się wkurzyłam!!!!! 19.01.07, 10:19
      Też zrobiłam sobie kiedyś taką niespodziankę. Prałam jasne rzeczy, właściwie
      samą bieliznę i dorzuciłam do tego żółtą koszulkę - myślę sobie jasna przecież
      to może być. Ostatecznie okazało się, że jednak nie bardzo, bo wyciągnęłam z
      pralki wszystko w żółtym kolorze. Płakać mi się chciało! Niestety niczym nie
      szło tego wybielić i tak staliśmy się posiadaczami pięknej kolekcji żółtej bielizny.
      • agnieszkamodras Re: się wkurzyłam!!!!! 19.01.07, 10:50
        my tak mielismy na studiach, mieszkalismy w czworke: dwoch chlopakow w jednym
        pokoju i my we dwie w drugim; no i jednemu z nich mama dała żółtą koszulkę...
        potem cala czworka miala wszystko zoltawe smile tylko że wtedy to po prostu
        poszedł brecht i tyle smile
    • lola211 Re: się wkurzyłam!!!!! 19.01.07, 10:38
      Jest specjalny srodek do ratowania zafarbowanej odziezy, dziala, aczkolwiek
      moze zmiec pierwotny kolor odziezy- no ale plamy zlaza i mozna ciuch nosic.
    • agatelek2 Re: się wkurzyłam!!!!! 19.01.07, 10:46
      Nie dziwota!Najgorsze,że sama ją do tego prania wrzuciłaś bo jakby mąż albo
      niemąż,to chociaż miała byś się na kim wyżyć....... ;o))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka