mbwj88 03.03.07, 20:50 dwa poprzednie weekendy na delegacjach a jak jestem w domu to jutro goście bo świetujemy 4 urodziny Małgosi boli mnie wszyskto i tak tęsknię żeby spokojnie w domu pomieszkać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkamodras Re: padam na pysk... 03.03.07, 20:54 A co za tydzień? Jakieś szanse na ciepłe kapcie? Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: padam na pysk... 03.03.07, 21:05 ma taką nadzieję urlop mam zległy może w końcu wybiorę Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: padam na pysk... 03.03.07, 20:56 mbwj88 napisała: > dwa poprzednie weekendy na delegacjach a jak jestem w domu to jutro > goście bo świetujemy 4 urodziny Małgosi > boli mnie wszyskto i tak tęsknię żeby spokojnie w domu pomieszkać... skąd ja to znam? sama tak miałam niestety... i wiesz co? każdy wolny weekend spędzałam maksymalnie w domu z rodziną, wyłączałam komórkę i miałam pracę w nosie bo w domu właśnie ładowałam akumulatory Odpowiedz Link Zgłoś
agysa Re: padam na pysk... 03.03.07, 21:10 A ja uwielbiam żyć w takim pędzie )) Wtedy czuję, że żyję a nie egzystuje przy garach w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: padam na pysk... 03.03.07, 21:13 do czasu mi się akumulatory wyładowały Odpowiedz Link Zgłoś
agysa Re: padam na pysk... 03.03.07, 21:23 Ja szybko regeneruję wystarczy trochę snu i już jestem w formie, ale mówię o regeneracji fizycznej. Jeśli jestem wykończona psychicznie to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: padam na pysk... 03.03.07, 21:47 pewnie młodsza jesteś ja już padam fizycznie psychicznie stres mnie żre czuję sie jak bym w polu orała a dziasij pranie, sprzątanie, pieczenie gotowanie i rodzina pomaga zaraz pójdę do łazienki jak się trochę ogarnę to się lepiej poczuję Odpowiedz Link Zgłoś
agysa Re: padam na pysk... 03.03.07, 21:52 No nie wiem czy młodsza za 4 dni stuknie mi 29 lat. Kąpiel na pewno Cię postawi na nogi. Ja właśnie będe się relaksować przy filmie w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
mbwj88 Re: padam na pysk... 03.03.07, 22:08 to jesteś dużo młodsza ja w tym roku skończę 40 lat Odpowiedz Link Zgłoś