Dodaj do ulubionych

Spaprana robota

02.05.07, 13:21
www.pudelek.pl/artykul/2881/pierwsze_piersi_kraju_czekaja_na_bogatego_meza

Nie podobają mi się nowe piersi Samusionek, a Wam?

Ola i Kuba
Obserwuj wątek
    • sowa_hu_hu Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:22
      ale one nie są spaprane. ona po prostu zawsze miała mega przerwe między
      cyckami ,więc silikon tego nie zmini .musieliby jej przemieścić cały biust
      hehe smile
      • dlania Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:25
        Wygląda jak nieczłowiek. Jakies takie ma proporcje skopane.
        • sowa_hu_hu Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:29
          ale sukienka ładna ,no może dyby nie ta różowa szarfa...
    • shelmahh Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:33
      niezly joke..

ta cala samousionek ma chyba jakis problem w glowie a nie w cyckach
    • agata00123 Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:48
      naprawde skopali jej te cycki. ogolnie babka niczego sobie, ale to...
      • sowa_hu_hu Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:51
        ale dlaczego wg was są skopane? skoro laska miała mega przerwe między cyckami
        to silikon tego nie zmieni przecież...
    • syriana Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:50
      ale one chyba nie są nowe, bo już jakiś rok temu je dumnie eksponowała

wyglądają mega sztucznie, przed wszystkim przez swą idealną krągłość i rozstawienie
      • sowa_hu_hu Re: Spaprana robota 02.05.07, 13:51
        każdy silokon wygląda sztucznie wg mnie oczywiście.
        ale jak ktoś chce sobie zrobić ,jego sprawa.
    • shelmahh Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:17
      ostatnio z kazdej strony atakuja mnie piersi nieznanych mi i Zonce postaci

a to jakas herbus,ktora nie wiadomo skad sie wziela pokazala piers w jakiejs
      gazecie..teraz samosionek,ktorej rowniez nie kojarze z jakis ciekawych produkcji

wyjasnijcie mi fenomen zycia "gwiazd",ktore wziely sie jedynie z serialu

aby grac w serialu nie trzeba nic umiec..nie trzeba byc aktorem a tym bardziej
      dobrym.

skad sie bierze fenomen tych ludzi,ze nagle sa na pierwszych stronach gazet,
      widac jak sie ubieraja, gdzie baluja..ludzie znikad..bez zadnych
      kwalifikacji..czemu musimy byc atakowani z kazdej strony ich pustym zyciem? co
      mnie obchodzi to jak pani x byla ubrana tam gdzie nawet nie chcialbym pojsc? co
      sie z nami dzieje,ze mamy jako spoleczenstwo potrzebe podziwiania ludzi, ktorzy
      nic nie dokonali w swoim zyciu -> patrz fenomen braci mroczek

ladnie to podkreslila janda w programie u wojewodzkiego

"kim sa bracia mroczek? odpowiedziala pani krystyna na pytanie o ich fenomen..
      • iwles Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:34
        > "kim sa bracia mroczek? odpowiedziala pani krystyna na pytanie o ich fenomen..

hehehe

w dobie szerokiego dostępu do wszelkich informacji odpowiedź pani Jandy
        świadczy raczej o ignorancji niż inteligencji smile
        • rita75 Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:38
          > w dobie szerokiego dostępu do wszelkich informacji odpowiedź pani Jandy
          > świadczy raczej o ignorancji niż inteligencji smile
          >

ignorancji? znac braci mroczek chyba nie jest jeszcze w dobrym tonie...
          • sowa_hu_hu Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:41
            nie wiem jak w ogóle można mówić o jakimś tonie w tejże kwestii...

ci wszyscy młodzi ludzie którzy sa na okładkach potrafili sie wylansować,
            dzięki temu mają kase i dostatnie życie. ja tam do nich nic nie mam.
            choć mozna czuć przesyt np. kasi cichopek ,ale ogólnie mnie to nie rusza.
            • rita75 Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:45

> nie wiem jak w ogóle można mówić o jakimś tonie w tejże kwestii...

a jak znajdujesz fenomen szwagra Józwa brata?
              Nie mozna nazwac gwiazdy formatu Jandy ignorantką...bo kimze sa mroczkowie w
              stosunku do niej?
              • sowa_hu_hu Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:47
                mroczkom do jandy daleko -tego chyba nikt nie zakwestionuje.

ale dla mnie osobiście nie ma nic złego w tym ,że wie sie kim sa bracia
                mroczek ,cichopkowa czy samusionek...
              • iwles Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:55
                rita75 napisała:

> Nie mozna nazwac gwiazdy formatu Jandy ignorantką...

Bycie gwiazdą też wydaje mi się subiektywne.
                Ja po prostu Jandy nie lubię i dla mnie osobiście gwiazdą ona nie jest.

I o to mi chodzi.

Zgodnie z Twoją def. ignirancji świadomej - mozna ignorować świadomie coś, co
                się zna. Natomiast ignorować z zasady - bo tylko JA jestem gwiazdą - chociaż
                tak naprawdę - to nie mam pojęcia o kim mowa - jest dla mnie niskie.

I pomijam już tych nieszczęsnych braci Mroczków.

• shelmahh Re: Spaprana robota 02.05.07, 15:29
                  hmm
                  mam w domu tv ale w ogole nie ogladamy seriali..mamy dosc ciekawe wlasne zycie
                  by nie podlgadac co pan z pania rezyserka wymyslili przy sniadaniu apropos
                  nowego odcinka z gwiazdkami w rolach glownych..tance z gwiazdami tez nie dla
                  mnie bo wole bardziej techniczne bzmienia wink

i naprawde czesto lapie sie na tym,ze nie wiem o czym rozmawiaja w pracy..nie
                  wiem kim jest pani herbus, pani samusionek, bracia mroczek tez sa dla mnie
                  zupelna abstrakcja..celowo pomijamy seriale i jestesmy w tym temacie ignorantami
                  pierwszej wody :]

mi osobiscie nie przeszkadza kariera pseudo gwiazdek..taka sobie wybrali droge
                  kariery..ich sprawa..ale to,ze widac ich na kazdym rogu ulicy, w kazdej
                  reklamie, w kazdej dyskusji pada jakies imie badz nazwisko a za tym nie stoi
                  talent, zadne dokonanie artystyczne mnie osobiscie przeraza..jaki sygnal dajemy
                  mlodym ludziom w szkolach? ze nie trzeba sie uczyc a moze jedynie pokazac tam
                  gdzie trzeba cycek lub kawalek majtek? ze mozna pokazac tylek w jakims
                  badziewnym reality i bedzie sie mialo z tego wiecej niz z matury zaliczonej na
                  piec?

i tak ma byc juz zawsze?
                  • dorcia72 Re: Spaprana robota 02.05.07, 15:35
                    shelmahh napisał:

> hmm
                    > mam w domu tv ale w ogole nie ogladamy seriali..

mam tak samo, nie śledzę żadnego serialu
                    (jedynie mąż jakieś tam s-f ogląda na axn)
                    nie kupuję plotkarskich gazet, ale wiem, kto to Cichopek i bracia Mroczek smile
                    moja teściowa raczy mnie czasami nowinkami kto, gdzie z kim i jak
                    obeznana jest na maxa w tych serialachsmile

Ola i Kuba
                    • syriana Re: Spaprana robota 02.05.07, 17:30
                      hmm..

nie trzeba czytać Vivy, żeby wiedzieć kim są Mroczkowie, bo na przykład byli na
                      okładce "Polityki", kilkakrotnie w środku tegoż pisma różne artykuły na ich
                      temat się pojawiały, w Wyborczej również analizowano ich fenomen

nie, nie twierdzę, że trzeba czytać "Politykę" czy inne tzw. opiniotwórcze
                      pisma, którym daleko do plotek i "życia gwiazd"

ale szczerze powiem, w dobie internetowych dyskusji o wszystkim, informacji
                      wyskakujących z każdej strony i wizyt w supermarkecie, czy chociażby w kioskach
                      ruchu, gdzie twarze "gwiazd" są co najmniej raz w miesiącu na okładce jakiegoś
                      pisma, ciężko nie wiedzieć kim są bracia Mroczek,

a chwalenie się tą niewiedzą (czy nawet przyznawanie się do niej) dla mnie jest
                      dowodem na pewne.. hmm.. nieinteresowanie się tym, co w kraju piszczy, nawet tak
                      na wyłącznie socjologicznym poziomie piszczenia

ale to w sumie też żaden grzech
                      powód do czucia się "inteligentem nie sięgającym po tabloidy", również kiepski
          • janka007 Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:41
            Nazwisko tej Samusionek jeszcze mi się obiło o oczy, choć za cholerę nie wiem
            kto to jest i czym dysponuje oprócz biustu, ale bracia Mroczek? Ki diabeł?
          • iwles Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:44
            "ignorancja" - brak podstawowych wiadomości o czymś ("Słownik współczesnego
            języka polskiego).

Czy ja pisałam o tym, co jest w dobrym tonie, bądź nie ?
            • janka007 Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:45
              A czy wiadomości o braciach Mroczek są podstawowe?
            • sowa_hu_hu Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:45
              ty chyba nie ,ale ktoś pisał wink
            • rita75 Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:47
              > "ignorancja" - brak podstawowych wiadomości o czymś ("Słownik współczesnego
              > języka polskiego).

slowo "ignorancja" ma zle konotacje- braci mroczkow mozna by nazwac
              ignorantami, gdyby nie znali KJandy, ale odwrotnie nie uchodzi.
              • rita75 za kopalińskim 02.05.07, 14:49
                ignorancja brak wiedzy, nieświadomość, nieuctwo.
                ignorować celowo, świadomie nie zauważać; nie brać pod uwagę, lekceważyć.
                ignorant nieuk.
                Etym. - łac. ignorantia 'niewiedza' od ignorans dpn. ignorantis p.pr. od
                ignorare 'nie wiedzieć' od ignarus 'nie wiedzący; nieznany'; i- zob. in- 1;
                gnarus 'znający; znany'; por. narracja.

• renia1807 Re: Spaprana robota 02.05.07, 14:48
              wszystko co sztuczne, będzie wyglądało sztucznie i jest sztuczne i nieciekawie
              wygląda
              • veraaa1 Re: Spaprana robota 02.05.07, 15:38
                Natura nie da się poprawić. Kobiety po 40-stce, zwłaszcza te samotne, szukają
                akceptacji w różny sposób.
                • kattkak Re: Spaprana robota 02.05.07, 16:31
                  veraaa1 napisał:

> Natura nie da się poprawić. Kobiety po 40-stce, zwłaszcza te samotne, szukają
                  > akceptacji w różny sposób.

Samusionek ma 35 lat
                  • olcia029 Re: Spaprana robota 02.05.07, 17:18
                    nie wiem, czy ona nie ma lustra w domu? A może jej odpowiada taki styl....?
                    Kiecka wygląda tak, jakby miała za chwilę się zsunąć. Może Samusionek padła
                    ofiarą jakiegoś nieudanego projektu sukienki, która ładnie wygląda na manekinie
                    a jak się ją włoży to się defasonuje, przekręca albo coś w tym stylu. A jeżeli
                    ma już spaprane cycki, wiele osób tak sadzi, to po co je tak eksponuje, to
                    niesmaczne, co innego gdyby były idealne, albo normalne ale taaakie sztuczne??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka