wobbler 21.05.07, 20:08 Niektore z Was zdazyly przeczytac...Sama jestem w domu,bo M>w szpitalu,a mala czasowo u tesciow.Kaszanke sobie usmazylam z pomidorkiem.Znowu winko kupilam...Staczam sie.Coraz gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babka71 Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 20:35 Tak z poniedziałku zaczynamy OK moze być.. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 20:41 Jeszcze w leba sie walłam....prałam w misce i wychodzac z lazienki o futryne sie grzmotnelam brwia. Cus przegibane mam od wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 20:43 no widzisz, chłop cię na chwilę z oka spuści, a ty plastikową rurka jestes w stanie sobie sobie żyły podciąć )))) Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 20:47 Wobbler zlituj się, nie ma nic gorszego jak picie solo i kaszankę jesz na noc oj, nie zdrowo się odżywiasz Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 20:47 kaszanka z pomidorkiem jest out of time. teraz kaszankę smaży się z dymką . i napewno nie winko do tego jeno piwko co by waliło w berecik(do opadnięcia antenki). Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 20:57 Out,out...jeszcze z porem byla ta kaszanka... Herbatke teraz robie pachnaca. Kotek zly na mnie jak cholera.Za picie sie kot obraza? Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 21:02 moze tez by chcial, nie pij sama, daj kotu kot tez czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 21:32 kot nie człowiek, pies prawie. kot winka nie pije, pies tak. tym sposobem udowodniłam wyższość rasy psiej nad kocią. dlaczego nie funkcjonuje w naszej cywilizacji pojęcie "hundenjammer" jeno "katzenjammer"? myślałyście kiedykolwiek w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 21:32 Co prawda nie wiem o so chozi z tymi mnożącymi się wątkami o wobbler Ale się wtrącę, że samotne picie koi duszę jak balsam najlepszy )) Byleby nie przegiąć W kwestii żywieniowej degrengolady się nie wypowiem, bo właśnie ananasa będę jadła ) A poza tym się odchudzam, bo spasłam się niemiłosiernie Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 21:44 a Ty myślisz,że ja wiem o co chodzi? tak się podłączyłam bez przywitania nawet,sorry . potwierdzam:"samotne picie koi duszę jak balsam najlepszy". nie przeginając of course. ananasy powodują spadek cholesterolu jakiegoś. a alkohol emulguje tłuszcze co jest pozytywne dla organizmu. tak mnie uczył pan od chemii. mathiola > Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 21:46 > a alkohol emulguje tłuszcze co jest pozytywne dla organizmu. > tak mnie uczył pan od chemii. łał )) No to ja idę pić ))) Trochę sobie tłuszcze poemulguję Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:03 ostrzegam,proszę zbytnio nie emulgować. szczególnie winem słodkim albo jakąś paskudą korzenną typu vermouth. mathiola > Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:06 o nie, nigdy więcej wermutha, jak się z mężusiem emulgowaliśmy 2 tygodnie temu martini to do dzisiaj jeszcze czuje ten ból glowy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 21:51 off_nick napisała: > a alkohol emulguje tłuszcze co jest pozytywne dla organizmu. > tak mnie uczył pan od chemii. > panowie od chemii widać lubią alkohol nasz ze szczegółami tłumaczył jak się pędzi bimber Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola hehe :-) 21.05.07, 21:54 Ja co prawda miałam panią od chemii, ale fakt - lubiła alkohol. Co sie wyrwaliśmy z klasą do jedynej knajpy w mieście, to przy stoliku obok siedzialo nasze uczycielstwto, z panią od chemii na czele )) Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 21:35 napiję sie z Tobą, cobyś do lustra nie piła Winko mam pyszna. Za kaszanke dziękuje, bom jaroszka. Za Twoja samotność! Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:00 sama nie wiem co z tymi watkami o Wobbler.Smutno mi samej i nudno,to namnazam rozne djela.Pocieszcie mnie nim sie schleje na smutno i upadne geba na panele z Komfortu...Heh,niefajno mi dziewczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:04 ale czemu niefajnie? Siedzisz sobie sama w domku, masz duuuużo czasu, nikt Ci doopy nie truje. Zazdroszczę jak cholera! Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:10 Eeee...Hexi,to sie tylko tak wydaje....Smutno jest bez Mlodej,bez M. i w ogole...Ryczec mi sie chce prawde mowiac.( Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:12 > Eeee...Hexi,to sie tylko tak wydaje....Smutno jest bez Mlodej,bez M Aaaa to juz mnie teraz zaintrygowałaś. Powiedz co, bo się mi szukac nie chce ) Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Aaaaaa 21.05.07, 22:31 już doczytałam hie hie, jakoś mi się wcześniej w oczy nie rzuciło gdzie masz rodzinę ) a co mężowi jest? Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:13 kupiłam dziś w tesco mięciutkie chusteczki, chcesz? Nie pękaj W końcu wrócą! A może to nie jedyny powód, co? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:06 a czemu ci smutno i nudno i samotno? Bo ja nie w temacie? Może być w skrócie Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:12 a komu kurna fajno. jak by było fajno to było nie było postów takich. o smietanie do zupy ,bez sensu,wolę sobie przy gorącym kubku Heideggera poczytać. a panele z przeproszeniem stopień (s)zcieralności jaki mają?. Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:19 off_nick napisała: > a panele z przeproszeniem stopień (s)zcieralności jaki mają?. ;DDDD nie wiem, ale pewno wyższy niż papier dodupny Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:19 AC 5.Holenderskie Allocki.Podwojny zamek aluminiowy.Podobno "dozywotnia gwarancja".Ciekawe jakiego zycia to dotyczy. Mam dwie warstwy paneli,bo mieszkam na parterze.Jak mi sie te AC-Piatki wytra tto zdejme i bede miala te pod spodem.(AC-3,Meritum).) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:34 a co tam, good night and good luck; www.youtube.com/watch?v=frXuvPGW9QU&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:28 Chcialabys Spojrz na przyklad na Britney Spears. To dopiero jest studium upadku Kaszanka z winem to nie staczanie a wino jak czerwone to na serce i na mozg dobreP Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:36 Oxy,wino takie czy owakie-mozgu to chyba juz nie mam.Debilna jestem z tego picia 3ci dzien.... Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: degrengolada wobblera.. 21.05.07, 22:42 się wtrącę, wino tylko białe,czerwone ferment robi w mózgu a z serca kapeć. te robaki to może "ze dwa"? oxy > Odpowiedz Link Zgłoś