agata00123 20.07.07, 22:18 z 10 miesiecznym terrorysta 2h (tylko, albo az). czy ktoras z was tez przezyla taka podroz??? poradzicie cos??? na szczescie nie bede sama, ale i tak troche sie boje czy maly wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: ale jazda mnie jutro czeka... autobusem... 20.07.07, 22:30 weż 5 litrów mineralnej i suszarke do włosów z zimnym nawiewem. współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
agata00123 dzieki... 20.07.07, 22:34 liczylam na bardziej krzepiace wypowiedzi, choc dobre rady doceniam i w miare mozliwosci postaram sie je wykorzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: dzieki... 20.07.07, 22:42 no to dorzucę agregat prądotwórczy, coby ta suszara zadziałała..... )) Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: dzieki... 20.07.07, 22:50 yyy postaraj sie usiasc w cieniu)..za firanka) Odpowiedz Link Zgłoś
agata00123 Re: dzieki... 20.07.07, 22:57 no niestety agregat sie juz nie zmiesci, suszarka dziala na baterie ( weme duzy zapas) nie wiem na ile mozna wiezyc prognozie pogody na interi ale zapowiadaja deszcz tam skad jade i tam dokad jade wiec chyba wezme tez parasolke. Odpowiedz Link Zgłoś
agata00123 Re: dzieki... 20.07.07, 23:25 no niestety akurat jutro nie moge a malego samego nie wyteleportuje bo mi sie zgubi jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: ale jazda mnie jutro czeka... autobusem... 20.07.07, 23:13 No co ty?? Ja jeździłam ze swoim starszym odkąd skończył 5 tygodni - Z Olsztyna do warszawy (3,5 godz.), z przesiadką w podmiejski (30 min) oraz z Olsztyna na głębokie Podlasie (5 godzin) - sama, tylko ja i on i fajnie te wycieczki wspominam. Teraz jeździmy autobusami i pociągami z dużym już starszym i małymi twixami - już nie sama, bo chyba by mi musiały jeszcze ze dwie pary rąk urosnąć Zaopatrz się w dużą liczbę książeczek, zabawek, drobnych przedmiotów, którymi zajmiesz małe rączki, ciasteczka, chrupki, picie... Dobrze będzie Ważne - gdzies na wierzchu w bagażu podręcznym trzymaj pieluchy, mokre chusteczki, wodę w butelce (my ostatnio wsiedliśmy w autobus z dziećmi a pieluchy powędrowały do bagażnika razem z plecakiem, niefajnie było) Odpowiedz Link Zgłoś
agata00123 mathiola... 20.07.07, 23:23 wreszcie ktos mnie naprawde pocieszyl, to pierwsza nasza taka wyprawa dlatego troche sie obawiam, w sumie to najbardziej balam sie upalu ale ponoc ma padac wiec musi byc dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
agata00123 juz wrocilam...bylo.... 22.07.07, 23:27 super maly w obie strony cala podroz przespal pogoda tez dopisala, suszarka z nawiewem sie nie przydala a wody wystarczylo 0,5 litra Odpowiedz Link Zgłoś