Dodaj do ulubionych

ale jazda mnie jutro czeka... autobusem...

20.07.07, 22:18
z 10 miesiecznym terrorystasmile 2h (tylko, albo az).
czy ktoras z was tez przezyla taka podroz??? poradzicie cos??? na szczescie nie bede sama, ale i tak troche sie boje czy maly wytrzyma.
Obserwuj wątek
    • demarta Re: ale jazda mnie jutro czeka... autobusem... 20.07.07, 22:30
      weż 5 litrów mineralnej i suszarke do włosów z zimnym nawiewem. współczuję.
      • agata00123 dzieki... 20.07.07, 22:34
        liczylam na bardziej krzepiace wypowiedzi, choc dobre rady doceniam i w miare mozliwosci postaram sie je wykorzystac.
        • demarta Re: dzieki... 20.07.07, 22:42
          no to dorzucę agregat prądotwórczy, coby ta suszara zadziałała..... wink))
          • emilly4 Re: dzieki... 20.07.07, 22:50
            yyy postaraj sie usiasc w cieniusmile)..za firankasmile)
          • agata00123 Re: dzieki... 20.07.07, 22:57
            no niestety agregat sie juz nie zmiesci, suszarka dziala na baterie ( weme duzy zapas) nie wiem na ile mozna wiezyc prognozie pogody na interi ale zapowiadaja deszcz tam skad jade i tam dokad jade wiec chyba wezme tez parasolke.
            • demarta Re: dzieki... 20.07.07, 23:04
              a nie możecie się teleportować? wink)))
              • agata00123 Re: dzieki... 20.07.07, 23:25
                no niestety akurat jutro nie mogesmile a malego samego nie wyteleportuje bo mi sie zgubi jeszczesmile
    • mathiola Re: ale jazda mnie jutro czeka... autobusem... 20.07.07, 23:13
      No co ty??
      Ja jeździłam ze swoim starszym odkąd skończył 5 tygodni - Z Olsztyna do
      warszawy (3,5 godz.), z przesiadką w podmiejski (30 min) oraz z Olsztyna na
      głębokie Podlasie (5 godzin) - sama, tylko ja i on i fajnie te wycieczki
      wspominam.
      Teraz jeździmy autobusami i pociągami z dużym już starszym i małymi twixami -
      już nie sama, bo chyba by mi musiały jeszcze ze dwie pary rąk urosnąć smile
      Zaopatrz się w dużą liczbę książeczek, zabawek, drobnych przedmiotów, którymi
      zajmiesz małe rączki, ciasteczka, chrupki, picie... Dobrze będzie smile
      Ważne - gdzies na wierzchu w bagażu podręcznym trzymaj pieluchy, mokre
      chusteczki, wodę w butelce (my ostatnio wsiedliśmy w autobus z dziećmi a
      pieluchy powędrowały do bagażnika razem z plecakiem, niefajnie było)
      • agata00123 mathiola... 20.07.07, 23:23
        wreszcie ktos mnie naprawde pocieszyl, to pierwsza nasza taka wyprawa dlatego troche sie obawiam, w sumie to najbardziej balam sie upalu ale ponoc ma padac wiec musi byc dobrzesmile
    • agata00123 juz wrocilam...bylo.... 22.07.07, 23:27
      super maly w obie strony cala podroz przespal pogoda tez dopisala, suszarka z nawiewem sie nie przydalasmile a wody wystarczylo 0,5 litrasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka