mathiola 16.11.07, 16:16 Bo my w domu siedzimy. I w sumie to nie wiem czy czy A niech się nasi rodzice bawią, my sobie dzieci popilnujemy... ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yola.d Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 16:23 Mathiola , my tez i dla mnie to Bardzo lubie sylwestrowe "sam na sam" z malzowinkiem . Ale to pewnie dlatego , ze nigdy za bardzo tanczyc nie lubilam Milego sylwestra ... mimo wszystko z Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 16:33 My w tym roku jedziemy na Sylwestra do Piły. Mamy fajną paczkę przyjaciół i w tym roku zorganizowaniea Sylwestra podjęła się para z Piły własnie. Będziemy więc na balu z prawdziwego zdarzenia. Za wczasu przepraszam mieszkańców tego miasta, jeśli bladym świtem zerwą ich na równe nogi wycia wyjców - nasi mężowie uważają, że potrafią śpiewać Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Re: co robicie w Sylwestra? 17.11.07, 13:05 Znaczy mieszkańcy Szczecina mają szansę na spokojny sen)) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sphinx Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 16:41 Idę na weselisko!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rogalowa-1 Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 16:52 Siedzimy w domku mam malutką córeczkę (7 m-cy) i nie mam z kim jej zostawić. Nie powiem żebym bardzo ubolewała nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 16:59 trwają u nas jeszcze negocjacje w tej sprawie. ja marzę o tym, zeby wyrwać się z domu (gdziekolwiek!), mąż, żeby spędzić wieczór przed telewizorem w błogim nicnierobieniu. ciekawe jaki kompromis wypracujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 17:07 A my chyba jakąs imprezke w domu zrobimy Odpowiedz Link Zgłoś
egoya Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 17:21 a ja z dziećmi, mąż pewnie w tym roku musi popracować... Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 17:31 siedzę do 18 w pracy, a potem w domku, chyba dziecko jakąś psiapsiółkę zaprosi, to będę mieć oko, żeby mi chałupy w perzynę nie obróciły Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 17:46 Ja to samo robie od 4 lat,siedzę w domu,bo mąż pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jola9932 Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 18:33 jedziemy do znajomych jakieś 300km od nas, poznaliśmy się przez neta i jakoś tak wyszło że dobrze się dogadujemy, spotkaliśmy się juz na wczasach i było ok więc pewnie teraz też tak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 18:45 Ja jade do Barcelony. Maz z synem w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
majmajka Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 18:54 Wypad w gory ze znajomymi. No i z dziecmi oczywiscie. Nawet sie ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 19:16 W lesniczowce, dzicz, buzujacy kominek, pachnaca choinka, snieg do kolan (przynajmniej w zeszlym roku byl), cisza, rozgwiezdzone niebo, grzane wino, pysznosci na stole, jazzik, i kreacja dzinsowo- polarowa. Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 19:47 ale cudnie my albo u znajomych, którzy mają nowy domek i chyba będą robić imprezkę, albo u drugich znajomych, którzy mają córcię w wieku naszej i razem sobie posiedzimy Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 20:24 Na razie szukamy wśród znajomych kozła ofiarnego, który zgodzi sie zorganizowac imprezę. A bedzie ludzisków jak zwykle sporo, bo znajomi przyprowadzaja znajomych, a tamci znowu kolejnych znajomych... Jakie to szczęście, że mamy malutkie mieszkanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 20:55 moze uda sie robic nic, ewentualnie moge jechac na narty - Sylwester bleee Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: co robicie w Sylwestra? 16.11.07, 21:04 prawdopodobnie spędzę go w pracy ( albo noc albo następny dzień ), i wcale mi nie żal Odpowiedz Link Zgłoś
kameroon Re: co robicie w Sylwestra? 17.11.07, 01:32 piąty z kolei sylwester bez męża... drugi z kolei ...prawdopodobnie samotnie w domu Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: co robicie w Sylwestra? 18.11.07, 00:25 Ze znajomymi na nartach, my w jednym pokoju, dzieci w drugim - mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
mamab26 majmajka.... 17.11.07, 16:35 majmajka napisała: > Wypad w gory ze znajomymi. No i z dziecmi oczywiscie. Nawet sie ciesze To może my razem jedziemy ? Nasza ekipa to 10 osób dorosłych i 4 dzieci ,więc co jak co ,ale nudno nie będzie ...Wypad narciarsko-snowbordowo-sylwestrowy )) Ogólnie chętnych było jeszcze więcej ,ale niestety znalezienie noclegu na tyle osób graniczyło z cudem... Bo my zamiast jak normalni ludzie zając się tym wcześniej ,to szukaliśmy dopiero w zeszłym tygodniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: co robicie w Sylwestra? 17.11.07, 08:03 Zapewne będę siedzieć sama w domu, mąż znowu w pracy, jak przez ostatnie kilka Sylwestrów. Żeby chociaż miał z tego parę zeta ekstra, a gdzie tam, cholera Będę czuwać nad snem dziecka i przerażonym psem, on od zmysłów po prostu odchodzi od fajerwerków. A że w tv pewnie znów będzie bryndza i jak zwykle durny Kevin to pewnie będę siedzieć na forum Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: co robicie w Sylwestra? 17.11.07, 08:14 Siedzimy w domu.Młodsza będzie miała dopiero skończone 7 miesięcy.Najlepsza mama do utulenia,gdy o północy obudzi ją huk armatni. Dla nas to Mąż pewnie będzie pracował do 18.00,a gdy wróci,to pewnie starszej córce urządzimy małą dżampreskę z piccolo,odpalimy parę rac,uśpimy niewiasty i pójdziemy pa. Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: co robicie w Sylwestra? 17.11.07, 13:34 Ostatnio bawiłam się 99/200)r z mężem i znajomymi w górach i był to najlepszy Sylwester jaki wspominam, ssidzieliśmy tam 5 dni ech... potem co rok sama w domu, mąż jest akustykiem i rok w rok musi nagłaśniać Sylwestrową imprezę w mieście i co roku prosi o wolne i nie dostaje ((((((((( W tym roku prosił o wolne już we wrzesniu b zostaliśmy zaposzeni do znajomych zabawa dla 20 osób i znowu mu nie dali wolnego, poryczałam sobie, a potem zadzwoniły 2 kumpele z forum i chyba do mnie przyjadą z dzieciarnią )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagniatko Re: co robicie w Sylwestra? 17.11.07, 13:47 Idziemy do innej ciężarnej pary na parapetówkowego sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: co robicie w Sylwestra? 17.11.07, 14:16 Nie wiem bo nie znam jeszcze grafika męża - plany emigracyjne jego współpracowników wprowadzają niemałe zamieszanie. Jedno jest pewne na bal nie pójdziemy bo nie będzie już miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
zapracowana6 Re: co robicie w Sylwestra? 17.11.07, 14:40 My z córką zawieziemy mężowi dobrą kolację do pracy, a potem wrócimy i pójdziemy spać. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co robicie w Sylwestra? 17.11.07, 14:55 szczerze mowiac nie mam pojecia znajomi chca nas na sale wyciagnac z tancami, a mnie sie nie bardzo widzi bardzo lubie spedzac sylwestra w domu od paru lat wlasnie w domu jestesmy - zawsze pare osob tez wpadalo, wiec i tak jest wesolo mlody baluje po rowno, cieplo jest i nie ma huku w tym roku chyba te w domu tym bardziej, ze w tym roku ani sie w dopasowana kreacje nie wbije, ani nie popije, ani nie potancze dziko jakbym lubila Odpowiedz Link Zgłoś
gardeniaa Re: co robicie w Sylwestra? 18.11.07, 09:57 prawdopodobnie zostaniemy w domu, jakoś w tym roku nie mam ochoty na huczne zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 tak to juz bywa-... ja tam jade do Rzymu 19.11.07, 22:25 wspolczucia tym co SIEDZA w domu,,,, z dziecmi,,,,czy bez,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: tak to juz bywa-... ja tam jade do Rzymu 19.11.07, 22:33 oj , ja tam zazdroszcze tym co siedza w domu... nie cierpie sylwestra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: tak to juz bywa-... ja tam jade do Rzymu 19.11.07, 22:35 a_pola napisała: > oj , ja tam zazdroszcze tym co siedza w domu... nie cierpie > sylwestra!!! jaaaasne, zycie ucieka, przecieka przez palce tym siedzacym w domu ja tez siedzialam kilka razy i postanowilam nigdy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: tak to juz bywa-... ja tam jade do Rzymu 19.11.07, 22:56 tak no wybitnie ucieka, jak sie te jedna noc w domu przesiedzi. mielismy siedziec w domu, ale posiedzimy w chacie bez pradu i wody w Beskidzie Niskim, za to z wesola kompanija tam tez jak mniemam bedzie uciekac Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: tak to juz bywa-... ja tam jade do Rzymu 20.11.07, 12:12 znaczy ,ze jak nie pojde na impreze 31.12 to moje zycoe jest bezbarwne nijakie i zmarnowane, tak??? oj Lipcowa Lipcowa , kiedy Ty rozumu nabierzesz w koncu??? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: tak to juz bywa-... ja tam jade do Rzymu 20.11.07, 16:19 a_pola napisała: > znaczy ,ze jak nie pojde na impreze 31.12 to moje zycoe jest > bezbarwne nijakie i zmarnowane, tak??? oj Lipcowa Lipcowa , kiedy Ty > rozumu nabierzesz w koncu??? napewno ZANIM strzele sobie bachorka Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: tak to juz bywa-... ja tam jade do Rzymu 21.11.07, 07:41 oj Lipcowa Lipcowa , kiedy > Ty > > rozumu nabierzesz w koncu??? > > napewno ZANIM strzele sobie bachorka Brzmi obiecujaco,aczkolwiek nie sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: tak to juz bywa-... ja tam jade do Rzymu 20.11.07, 08:53 Jeszcze rok temu pisałaś ze to wieczór jak kazdy inny.... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: tak to juz bywa-... ja tam jade do Rzymu 20.11.07, 08:55 rok minal to i opinie sie zmieniają Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: tak to juz bywa-... ja tam jade do Rzymu 20.11.07, 16:19 moofka napisała: > rok minal > to i opinie sie zmieniają jak najbardziej bardzo mi sie zycie zmienilo Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: tak to juz bywa-... ja tam jade do Rzymu 20.11.07, 16:31 Co to bedzie jak urodzisz dziecko)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: tak to juz bywa-... ja tam jade do Rzymu 20.11.07, 16:43 gryzelda71 napisała: > Co to bedzie jak urodzisz dziecko))))) wlasnie nie wiem az sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Jak zawsze śpię 20.11.07, 06:12 Nigdy nie chodzę na Sylwestra, bo lubię spać. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Jak zawsze śpię 20.11.07, 12:52 Zebra, jakie ty fascynujące życie prowadzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 A jakoś tak 21.11.07, 05:23 wogóle mnie nigdzie nie ciągnie. Jestem zmęczona. W sumie do ludzi nie wychodzę jak nie muszę. Chyba, że do sklepów. Też się przymuszam. Najchetniej bym cały dzień siedziała w domku. Ale praca wzywa co rano. I zauważyłam, że w takie klimaty popadam tylko właśnie, gdy pracuję. Często wtedy nawet nie odbieram telefonów i nie otwieram drzwi jak ktos dzwoni. Odpowiedz Link Zgłoś
adas03 Re: co robicie w Sylwestra? 20.11.07, 06:55 mam nadzieję, że nie na porodówce - termin mam na 25.12 , ale... Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: co robicie w Sylwestra? 20.11.07, 08:13 My w domku jak zawsze Wolimy isc na wieczorek w czasie karnawalu Za kase ktora bysmy wydali na Sylwka, to 2 razy na wieczorku bedziemy. Lepsza imprezka Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: co robicie w Sylwestra? 20.11.07, 08:26 w domu, niestety... drugi rok z rzędu - nie ma z kim Juniora zostawić Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Zebry! 20.11.07, 12:53 No i teraz która Zebra jest która?? Nie możecie innych nicków sobie sprawić? Te cyferki nie zapadają mi w pamięć. Myślałam, że Zebra na forum jest tylko jedna Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: Zebry! 20.11.07, 12:57 no jest to problem... trza się chyba przelogować Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: co robicie w Sylwestra? 20.11.07, 12:14 Będę jak co roku (od 5 już lat) leczyła mojego syna. Jakaś taka złośliwość losu. Może przyjdą znajomi z dzieciakami. Odpowiedz Link Zgłoś
fra_mauro Re: co robicie w Sylwestra? 20.11.07, 13:02 Bede zapewne siedziec w domu i trzymac nogi "na krzyz" coby za szybko nie odpalic mego trzeciego juz z kolei fajerwerka. Co prawda tp. mam na 2 polowe stycznia ale cos czuje ze tak dlugo nie wytrwam. A wiec raczej z hucznej imprezy w tym roku nici. Moze w przyszlym jakos to sobie zrekompensuje z nawiazka Odpowiedz Link Zgłoś
w_ania Ide na InWenTuRę 20.11.07, 14:26 Ktos u nas w firmie wymyslił inwenturę w Sylwka i muszę wstać o 5 rano tak ze do wieczora padnę. Zrobimy sobie bal w kreacjach sylwestrowych z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes0101 Re: co robicie w Sylwestra? 20.11.07, 14:40 Dwa lata pod rząd spędzałam sylwestra w domu. Pierwszy poniekąd z przymusu, dzidzium miał zaledwie miesiąc, rok temu w domu z wyboru. Mimo to było super, wytańczyliśmy się z dzieckiem całą noc. Tym razem jednak jedziemy w góry do uroczej wioski niedaleko Białki Tatrzańskiej. Odkryłam to miejsce w czerwcu tego roku, byliśmy tam na weekend i zakochałam się w tym miejscu. Miejsce jeszcze nie skarzone do końca turystyką, więc i tanio stosunkowo i dbają o wczasowiczów, a jednocześnie blisko w miarę do Zakopanego, gdybyśmy chcieli przypomnieć sobie jak to jest u "miastowych". Niby wyjeżdżamy w okresie sylwestrowym, ale to czy będziemy bawić się tej nocy będzie zależało od tego jakie tam będzie towarzystwo. Aha i nasz trzylatek obowiązkowo musi uczestniczyć w imprezie, chyba że wcześniej padnie, ale to się zobaczy. Jakby co gospodyni powiedziała że będzie miała oko na śpiące ewentualnie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkasweetie Re: co robicie w Sylwestra? 20.11.07, 14:52 Po raz pierwszy od lat chyba zostaniemy w domu. Strasznie jestem po ostatnim roku wykończona, wiele się wydarzyło i zupełnie mi się nie chce gdzieś łazić. Do tej pory zawsze gdzieś Sylwestra świętowaliśmy, najczęściej ze znajomymi w knajpce. Od kilkunastu lat żadnego Sylwestra nie odpuściłam, ale tym razem chyba tak zrobię. Może jeżeli coś nagle wypadnie, to pójdziemy, kiecka jakaś się znajdzie. A jak nic nie wyjdzie, to nie organizuję na siłę, raz jeden sobie odpuszczę i już. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: co robicie w Sylwestra? 20.11.07, 15:39 Jadę w góry z grupą przyjaciół, na kilka dni, w tym oczywiście Noc Sylwestrowa. Przewidziane atrakcje to kulig, pieczenie kiełbasek, staropolskie jedzenie i sztuczne ognie. No i oczywiście szampańska zabawa do białego rana. Już się cieszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
semida Re: co robicie w Sylwestra? 20.11.07, 17:14 No muy po raz pierwszy zostawiamy młodą(2 latka) i śmigamy na bal)))))))))))))Już się doczekać nie mogę,boo przez ostatnie 3 lata w domu siedzieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś