florydka 13.08.03, 19:46 No wlasnie ..30...jakos mi dziwnie i nawet mi sie chce plakac niby wszystko ok -maz ok- dziecko 20 mies ok to o co mi chodzi ??? czy to juz wiek sredni??? jestem stara?jezu czemu czas tak szybko leci? ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikipati Re: Skonczylam 30 lat 13.08.03, 20:29 Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!! Co to za głupstwa chodzą Ci po głowie ???? Jesteś piękna, młoda, inteligentna i świadoma swego uroku , jestes KOBIETĄ ) pomogło? ) całusy urodzinowe od rówieśniczki ) wikipati Odpowiedz Link Zgłoś
monka12 Re: Skonczylam 30 lat 13.08.03, 21:40 Ja kończę 30-kę za półtora miesiąca i mnie również nachodzą podobne refleksje. Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
gruszka_edziecko Re: Skonczylam 30 lat 13.08.03, 21:59 Wszystkiego najlepszego Kilka miesięcy temu też obchodziłam taką okrągłą rocznicę i podobne mysli chodziły mi po głowie. Ale... naprawdę uwierzyłam, ze życie zaczyna się po trzydziestce ) Duzo dobrych i niesamowitych rzeczy się zdarzyło od tego czasu. Jak się okazuje i w tym "matuzalemowym" wieku można wiele rzeczy zacząć od początku ) Ja w każdym razie czuję się ostatnio coraz młodsza, atrakcyjniejsza i pewna siebie... I tego samego Ci życzę Odpowiedz Link Zgłoś
izabelajon Re: Skonczylam 30 lat 13.08.03, 22:09 A ja trochę Cię rozumiem. Jestem co prawda o rok młodsza ale też jakoś tak dziwnie się czuję i mam 2 dzieci 4 latka i 7 tygodniowe dzieciaki. I dopiero dzisiaj znalazłam czas żeby wejść na forum. Ale głowa do góry jesteśmy piękne, młode i cudowne. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Odpowiedz Link Zgłoś
malotki Re: Skonczylam 30 lat 13.08.03, 22:32 Dziewczyny o czym wy mówicie. To co powiecie i jak się będziecie czuły gdy skończycie 60 lat. Ja w lutym skończyłam 30 lat. Mam syna który ma 11 lat i córkę która ma 8 lat. I żeby nie czuć się staro przy tak dużych dzieciach postaraliśmy się z mężem o jeszcze jedno. Mamy synka który za dwa dni kończy roczek. Więc głowy do góry świat po trzydziestce też jest piękny. A jak was nachodzą takie myśli to przypatrzcie się na wasze dzieci jakie są szczęśliwe że mają tak dojrzałą i wspaniałą mamą. Pozdrowienia i życzenia wszystkiego najlepszego dla szystkich tzrydziestek, by popatrzyły na świat z optymizmem Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka3 Re: Skonczylam 30 lat 13.08.03, 22:38 Florydko Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, pociechy z męża i dziecka, słoneczka (chociaż tego Ci nie brakuje)). Cytrynka Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_edziecko Re: Skonczylam 30 lat 14.08.03, 11:02 Wszystkie najlepszego Witaj w klubie Jest fajnie, naprawdę fajnie, mi to zupełnie nie przeszkadza bo czuję się młodo, coraz młodziej Życie po trzedziestce jest super, bo jesteśmy już "mądre dziewczynki" i w rozwkicie swojej kobiecości. Przyjemnych wrażeń Jestem już prawie 3 lata po tym przełomowym momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabasi Re: Skonczylam 30 lat 14.08.03, 11:26 To wspaniale, możesz się wreszcie wybrać na fajne forum dla dziewczyn po trzydziestce Wszystkiego najlepszego, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
florydka Re: Skonczylam 30 lat 14.08.03, 21:14 Dzieki dzieki dzieki-normalnie juz mi lepiej no bo nie ma to jak w druzynie dzis kobieta w sklepie pyta po co mi te wszystkie rzeczy -coreczka ma urodziny ? nie ja mam odburklam a ona na to -a ktore ?a ja sobie mysle co za wscibska potwora i mowie 25 a ona -JEZU A JA MYSLALAM DZIECKO ZE MASZ GORA 20???!!!!! macie racje po 30 jestesmy piekne i jedyne co nam trzeba to uzywac zycia no to ja juz zaczynam (nie wiem co moj maz na to hihi)pozdrawiam was wszystkie ewa mama Iski Odpowiedz Link Zgłoś