Dodaj do ulubionych

Skonczylam 30 lat

13.08.03, 19:46
No wlasnie ..30...jakos mi dziwnie i nawet mi sie chce plakac
niby wszystko ok -maz ok- dziecko 20 mies ok to o co mi chodzi ???
czy to juz wiek sredni??? jestem stara?jezu czemu czas tak szybko leci?
ewa
Obserwuj wątek
    • wikipati Re: Skonczylam 30 lat 13.08.03, 20:29
      Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!
      Co to za głupstwa chodzą Ci po głowie ????
      Jesteś piękna, młoda, inteligentna i świadoma swego uroku , jestes KOBIETĄ smile)
      pomogło? smile)

całusy urodzinowe od rówieśniczki smile)
      wikipati
    • monka12 Re: Skonczylam 30 lat 13.08.03, 21:40
      Ja kończę 30-kę za półtora miesiąca i mnie również nachodzą podobne refleksje.

Wszystkiego dobrego!
    • gruszka_edziecko Re: Skonczylam 30 lat 13.08.03, 21:59
      Wszystkiego najlepszego smile
      Kilka miesięcy temu też obchodziłam taką okrągłą rocznicę i podobne mysli
      chodziły mi po głowie. Ale... naprawdę uwierzyłam, ze życie zaczyna się po
      trzydziestce smile) Duzo dobrych i niesamowitych rzeczy się zdarzyło od tego
      czasu. Jak się okazuje i w tym "matuzalemowym" wieku można wiele rzeczy zacząć
      od początku wink) Ja w każdym razie czuję się ostatnio coraz młodsza,
      atrakcyjniejsza i pewna siebie...
      I tego samego Ci życzę
    • izabelajon Re: Skonczylam 30 lat 13.08.03, 22:09
      A ja trochę Cię rozumiem. Jestem co prawda o rok młodsza ale też jakoś tak
      dziwnie się czuję i mam 2 dzieci 4 latka i 7 tygodniowe dzieciaki. I dopiero
      dzisiaj znalazłam czas żeby wejść na forum. Ale głowa do góry jesteśmy piękne,
      młode i cudowne. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
      • malotki Re: Skonczylam 30 lat 13.08.03, 22:32
        Dziewczyny o czym wy mówicie. To co powiecie i jak się będziecie czuły gdy
        skończycie 60 lat. Ja w lutym skończyłam 30 lat. Mam syna który ma 11 lat i
        córkę która ma 8 lat. I żeby nie czuć się staro przy tak dużych dzieciach
        postaraliśmy się z mężem o jeszcze jedno. Mamy synka który za dwa dni kończy
        roczek. Więc głowy do góry świat po trzydziestce też jest piękny. A jak was
        nachodzą takie myśli to przypatrzcie się na wasze dzieci jakie są szczęśliwe że
        mają tak dojrzałą i wspaniałą mamą.
        Pozdrowienia i życzenia wszystkiego najlepszego dla szystkich tzrydziestek, by
        popatrzyły na świat z optymizmem
    • cytrynka3 Re: Skonczylam 30 lat 13.08.03, 22:38
      Florydko
      Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, pociechy z męża i
      dziecka, słoneczka (chociaż tego Ci nie brakujesmile)).
      Cytrynka
    • kicia_edziecko Re: Skonczylam 30 lat 14.08.03, 11:02
      Wszystkie najlepszegosmile
      Witaj w klubiewink Jest fajnie, naprawdę fajnie, mi to zupełnie nie przeszkadza
      bo czuję się młodo, coraz młodziejsmile Życie po trzedziestce jest super, bo
      jesteśmy już "mądre dziewczynki" i w rozwkicie swojej kobiecości. Przyjemnych
      wrażeńsmile Jestem już prawie 3 lata po tym przełomowym momencie.
    • mamabasi Re: Skonczylam 30 lat 14.08.03, 11:26
      To wspaniale, możesz się wreszcie wybrać na fajne forum dla dziewczyn po
      trzydziestce wink

Wszystkiego najlepszego, Gosia
      • florydka Re: Skonczylam 30 lat 14.08.03, 21:14
        Dzieki dzieki dzieki-normalnie juz mi lepiej no bo nie ma to jak w druzynie
        dzis kobieta w sklepie pyta po co mi te wszystkie rzeczy -coreczka ma urodziny ?
        nie ja mam odburklam a ona na to -a ktore ?a ja sobie mysle co za wscibska
        potwora i mowie 25 a ona -JEZU A JA MYSLALAM DZIECKO ZE MASZ GORA 20???!!!!!
        macie racje po 30 jestesmy piekne i jedyne co nam trzeba to uzywac zycia
        no to ja juz zaczynam (nie wiem co moj maz na to hihi)pozdrawiam was wszystkie
        ewa mama Iski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka