maria220 18.02.08, 14:30 kobieta.wp.pl/gid,9663136,img,9663138,kat,26405,galeriazdjecie.html?rfbawp=1203341299.708 ktora wg was ma piekna osobowosc i wyjatkowa urode? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxxt Re: viva najpieksniejsze 18.02.08, 14:41 wg mnie: uroda- jednak foremniak (choc jest zbyt szczupła juz, wrecz wychudzona). zastanawiałam sie nad liszowska i moze gdyby podarowali sobie te zenujace zdjecia podrasowane photoshopem to byłoby lepiej w mych nowtowaniach. intelekt- bezapelacyjnie Anita Werner (uroda dla mnie zbyt "ciezka") Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: viva najpieksniejsze 18.02.08, 15:34 Zaklinanie rzeczywistosci.. Polowa z nich nie powinna sie w tym rankingu znaleźć, ale prawdziwe zaskoczenie przynosi lista kandydatow meskich- ło matko, kto ich typował? Co tu robi facet o wzroscie wyrosnietego 10 latka? Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: viva najpieksniejsze 18.02.08, 15:53 Zagrobelny jest ok , bo go nie widac Dorociński niczego sobie , ale ogólenie nie ma ( moje zdanie ) za dużego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: viva najpieksniejsze 18.02.08, 18:10 fotoszop, ojj niestety na tych podrasowanych zdjęciach Liszowska jest bardzo ładna, Steczki nie trawię, Olejnik jest bardzo elegancka i stylowa, ale przybrała dziwną pozycję dalej, uważam że Doda jest ładna, a na pewno na tym zdjęciu, Urbańska jest ładna, Foremniak nawet-nawet, tylko przeraźliwie chuda, Okupnik jest całkiem fajna babka moja i Mężowa faworytka - Danuta Stenka. moim zdaniem Ostaszewska i Warchulska w ogóle nie powinny startować, ale to tylko moje zdanie no, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: a faceci? 18.02.08, 18:17 faworyt - Sebastian Karpiel - Bułecka, dalej Tomek Makowiecki, Piotr Adamczyk, Szymon Bobrowski ma w sobie to 'coś' Borys Szyc - nawet nawet, ale wolę ciemnowłosych i 'nieco' wyższych mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: viva najpieksniejsze 18.02.08, 19:00 Dla mnie Anna Maria Jopek i Alicja Bachleda. Myślę, ze Doda w tym rankingu to nieporozumienie, wygląda jak produkt Matel. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: viva najpieksniejsze 18.02.08, 19:29 Bachleda i Jopek,ze starszych-Stenka i Herman,reszta wyskakuje z lodówki(Doda,Cichopek,Włodarczyk) Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: viva najpieksniejsze 18.02.08, 19:38 an_ia5 napisała: > Bachleda i Jopek,ze starszych-Stenka i Herman,reszta wyskakuje z > lodówki(Doda,Cichopek,Włodarczyk) pomyłka-Jopek też do starszych należy Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: viva najpieksniejsze 18.02.08, 19:42 Bardzo lubię Katarzynę Herman. Podoba mi się też Anna Maria Jopek. A z facetów ciekawy jest Tomasz Karolak . Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: a to mnie rozbawilo :))) 18.02.08, 20:49 oglądam,ale nie dotrwam chyba do końca-żenada Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: a to mnie rozbawilo :))) 18.02.08, 21:21 dobrze, że krótko trwało jedyne co jako tako ratowało to Szyc z Karolakiem i duety (nie wszystkie) Reszta drewniana jak sąg drewna Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: viva najpieksniejsze 18.02.08, 21:01 włączyłam, ale nie wiem o co chodzi, kto głosuje, nie wierzę że ludzie ich wybrali, taki wybór a wygrała Natasza??? i ta sukienka... Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: viva najpieksniejsze 18.02.08, 21:27 ktokolwiek byle nie kasia cichopek! blagam!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: viva najpieksniejsze 19.02.08, 00:07 Natasza Urbańska ma nienaturalnie białe zęby - bez jednej malutkiej plameczki. za bardzo wybielone, fuj. [uprzedzając pytanie - tak, jestem zazdrosna. cholernie )))] Mateusz Damięcki jest przystojny, ale oschły i to taki podlotek no... [uprzedzając pytanie - oczywiście że mój mąż jest grubszy, i nie ma takiego seksownego pieprzyka ))] nie, nie podobała mi się gala. Odpowiedz Link Zgłoś
mawikt Re: viva najpieksniejsze 19.02.08, 11:53 Ja z tych niezorientowanych, więc nie wiem kim jest Jakub Przebindowski, ale jego zdjęcie z termoforem i na stołeczku na gałgankach mnie rozwaliło! Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: viva najpieksniejsze 19.02.08, 12:12 Wszystkie ladnie wygladaja, kazda jest inna, ale dla mnie numer 1 jest bezapelacyjnie Steczkowska. Co za wspaniala kobieta! Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: viva najpieksniejsze 19.02.08, 15:55 Monika Olejnik, Anna Maria Jopek, Danuta Stenka- te przynajmniej retuszu nie potrzebują, a i w główce poukładane mają sensownie. Odpowiedz Link Zgłoś