ela1975 14.09.03, 11:38 Pytam wyłącznie z ciekawości Pozdro ER Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieczna-gosia Re: Jak zostać moderatorem? 14.09.03, 11:43 trzeba poczuc magiczna wiez z eldadem ) Miec czas ) i dobre checi )) ) Nie no serio jeszcze jakis czas na forum o edziecku wisialo ogloszenie sie sie mozna bylo zglaszac ) Odpowiedz Link Zgłoś
ela1975 Re: Jak zostać moderatorem? 14.09.03, 11:59 Ja nie chcę się zgłaszać ale ciekawi mnie np. jakie trzeba mieć wykształcenie, czy np. są jakieś testy dla kandydatów czy szkolenie i czy to ciekawa praca? Ile czasu zajmuje takie moderatowanie, trzeba mieć łącze w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Jak zostać moderatorem? 14.09.03, 14:48 ela1975 napisała: > Ja nie chcę się zgłaszać > ale ciekawi mnie np. jakie trzeba mieć wykształcenie, czy np. są jakieś testy > dla kandydatów czy szkolenie i czy to ciekawa praca? Ile czasu zajmuje takie > moderatowanie, trzeba mieć łącze w domu? Hm... zacznijmy od tego, że moderowanie forum nie jest pracą, to po prostu zaangażowana forma rozrywki Ot, po prostu wybrani użytkownicy forum od czasu do czasu trochę na nim sprzątają i tyle. Testów nie ma, Eldad, czyli nasz Wielki Admin, czytając forum nabiera orientacji, kto jest rozsądny, opanowany i coś tam jeszcze, i nadaje wybranej osobie uprawnienia do sprzątania oraz nakłada obowiązek sprzątania. Ile czasu zajmuje moderowanie ? Kilka minu więcej niż czytanie wszystkiego, co jest na danym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ela1975 Re: Jak zostać moderatorem? 14.09.03, 14:52 Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Moja ciekawość została zaspokojona. Pozdrawiam ER Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: Jak zostać moderatorem? 14.09.03, 16:53 Raczej kto . Głównodowodzący kapitan małego statku czyli admin forum eDziecko. pozdrawiam, skarolina Odpowiedz Link Zgłoś
ela1975 Re: Jak zostać moderatorem? 17.09.03, 08:36 Tak oczywiście już się zorientowałam jaki nietakt popełniłam. Przepraszam zainteresowanego. ER Odpowiedz Link Zgłoś