kinas3 15.06.08, 11:31 wiadomosci.onet.pl/1769568,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearulezz Re: Jazda bez fotelika :( 15.06.08, 11:37 i wlasnie dlatego zawsze dzwonie na 997, 112 i mowie o idiotach, ktorzy tak wioza dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Jazda bez fotelika :( 15.06.08, 12:39 Dziecko miałoby szansę przeżyć, gdyby było w foteliku, tak- nie miało żadnej.Idioci, którzy "luzem" wożą własne dzieci, pewnie powiedzą, że im to nic się nie przytrafi, bo oni tylko kawałek , tylko jedną przecznicę, tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Jazda bez fotelika :( 15.06.08, 12:40 ale wygodnie jej bylo napewno do konca zycia nawet... szkoda slow na takich tlumokow... i niech mi ktos napisze ze jestem bezduszna - bezduszny jest debil ktory nie dba o bezpieczenstwo wlasnego dziecka przedkladajac ponad nie pseudo wygode... popatrzcie na ciaze - co chwile wacik jest "a moze by ze szpitalika na kolanaczkach"... no comment szkoda malenkiej Odpowiedz Link Zgłoś
paris4 Re: Jazda bez fotelika :( 15.06.08, 13:22 ostatnio znajoma przewiozła noworodka ze szpitala na kolankach bo to takie maleństwo..... niedawno przeniosłam się z dużego miasta do dużo mniejszego i nie wiem czy tu poziom uświadomienia jest mniejszy czy co, ale naprawdę o ile te najmniejsze dzieci jeżdżą w fotelikach o tyle ten rozmiar fotelików 9-18 kg bardzo rzadko widuję w samochodach za to całe stada dzieci 2-3- letnich jeżdżących bez fotelików Odpowiedz Link Zgłoś
s.z-n Re: Jazda bez fotelika :( 15.06.08, 13:07 No dobra debile, a co powiecie o ludziach, ktorych fotelik jest w sumie atrapa fotelika samochodowego ? Bo pasow nie ma, bo wygrzebany z pobliskiego smietnika ? By robil wrazenie fotela na wypadek kontroli drogowej ? Bo zakup jest drogi a fotel dla bezpieczenstwa dziecka zbedny ? Odpowiedz Link Zgłoś
prologica to tacy sami debile 15.06.08, 13:54 tylko ci maja zludne poczucie bezpieczenstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jazda bez fotelika :( 15.06.08, 14:01 Niestety pokutuje że niemowle w foteliku sie meczy a jak się jedzie tylko kawałek to szkoda męczyc dziecko. Biedactwo. Odpowiedz Link Zgłoś