chochlik4 26.09.03, 14:08 Hej! Dziewczyny, poradźcie mi co można kupić na chrzest bratankowi? Dziewczynce to może bym coś wymyśliła (medalik, łańcuszek, etc.), ale nie mam pomysłu dla chłopca. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_wieden Re: Co na prezent? 26.09.03, 16:46 czesc, widze, ze glownie myslisz o bizuterii ? sa takie bransoletki na reke dla dzeci ( i nie tylko ) z blaszka, na ktorej mozna wygrawerowac imie, a na odwrotnej stronie ewentualnie date urodzin i chrztu itp. ja swojej bratanicy zamowilam swieczke, na ktorej bylo napisane jej imie i data chrztu, mozesz kupic srebrna ramke, czytalam tez gdzies, ze ktos kupil jakis przepiekny zbior bajek, moj synek dostal takie autko-pchacza. mozesz kupic koraliki z bursztynow, takowe nosza nie tylko dziewczynki pomyslow jest wiele, jak nic nie wybierzesz z tego co zaproponowalam to bede dalej myslec przede wszystkim, zeby bylo fikusnie zapakowane acha, super pomyslem tez sa jakies lepsze i drozsze zabawki np fischer price, poniewaz takie rzeczy nie kupuje sie " na codzien " na prezetny, ale za to sprawdzaja sie w 100% i na baaardzo dlugo, a wiem to z wlasnego doswiadczenia pozdrawiam gosia m.filipka Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik4 Re: Co na prezent? 26.09.03, 16:58 Cześć! Nie myślę tylko o biżuterii, ale akurat to mi przyszło do głowy. Troche mi już pomogły Twoje pomysły. dzięki wielkie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_wieden Re: Co na prezent? 26.09.03, 17:57 tak mi teraz przyszlo na mysl, ze pare dni temu kupilam taka podwojna ramke, w jednej jest miejsce na zdjecie, a drugie ma specjalna mase, w ktorej mozna odbic np raczke lub stopke, mozna by ewentualnie jeszcze wyryc date chrzcin i urodzin, jak chcesz to moge zrobic fotke i Ci na priva wyslac, acha, a gdybyy takiej samej nie dostala to ja w tamtym roku robilam mojemu synkowi takowa, kupilam ramke w Ikeii, szybke wyrzucilam, zrobilam mase solna ( gdzies ja mam, ale tez sie juz gdzies z tym przepisem spotkalam na ktoryms forum ) i moglabys ewentualnie sama cos takiego zrobic, jako glowny lub dodatkowy prezent - Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik4 Re: Co na prezent? 26.09.03, 18:12 Super! Mogłabyś przesłać mi zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_wieden Re: Co na prezent? 26.09.03, 18:54 spoko tylko prosze podaj mi Twoj adres zrobie zaraz zdjecie tej ramki i tez tej swieczki, bo tak myslalam, ze nie wiem czy dostaniesz ja w Polsce, ale moglabys ja sama zrobic ? Odpowiedz Link Zgłoś