Dodaj do ulubionych

Co na prezent?

26.09.03, 14:08
Hej!
Dziewczyny, poradźcie mi co można kupić na chrzest bratankowi? Dziewczynce to
może bym coś wymyśliła (medalik, łańcuszek, etc.), ale nie mam pomysłu dla
chłopca. Pozdrawiam Gosia
Obserwuj wątek
    • gosia_wieden Re: Co na prezent? 26.09.03, 16:46
      czesc, widze, ze glownie myslisz o bizuterii ? sa takie bransoletki na reke
      dla dzeci ( i nie tylko smile ) z blaszka, na ktorej mozna wygrawerowac imie, a
      na odwrotnej stronie ewentualnie date urodzin i chrztu itp.
      ja swojej bratanicy zamowilam swieczke, na ktorej bylo napisane jej imie i
      data chrztu, mozesz kupic srebrna ramke, czytalam tez gdzies, ze ktos kupil
      jakis przepiekny zbior bajek, moj synek dostal takie autko-pchacza.
      mozesz kupic koraliki z bursztynow, takowe nosza nie tylko dziewczynki smile
      pomyslow jest wiele, jak nic nie wybierzesz z tego co zaproponowalam to bede
      dalej myslec smile przede wszystkim, zeby bylo fikusnie zapakowane smile acha, super
      pomyslem tez sa jakies lepsze i drozsze zabawki np fischer price, poniewaz
      takie rzeczy nie kupuje sie " na codzien " na prezetny, ale za to sprawdzaja
      sie w 100% i na baaardzo dlugo, a wiem to z wlasnego doswiadczenia smile
      pozdrawiam
      gosia m.filipka
      • chochlik4 Re: Co na prezent? 26.09.03, 16:58
        Cześć! Nie myślę tylko o biżuterii, ale akurat to mi przyszło do głowy. Troche
        mi już pomogły Twoje pomysły. dzięki wielkie Pozdrawiam
        • gosia_wieden Re: Co na prezent? 26.09.03, 17:57
          tak mi teraz przyszlo na mysl, ze pare dni temu kupilam taka podwojna ramke, w
          jednej jest miejsce na zdjecie, a drugie ma specjalna mase, w ktorej mozna
          odbic np raczke lub stopke, mozna by ewentualnie jeszcze wyryc date chrzcin i
          urodzin, jak chcesz to moge zrobic fotke i Ci na priva wyslac, acha, a gdybyy
          takiej samej nie dostala to ja w tamtym roku robilam mojemu synkowi takowa,
          kupilam ramke w Ikeii, szybke wyrzucilam, zrobilam mase solna ( gdzies ja mam,
          ale tez sie juz gdzies z tym przepisem spotkalam na ktoryms forum ) i moglabys
          ewentualnie sama cos takiego zrobic, jako glowny lub dodatkowy prezent smile-
          • chochlik4 Re: Co na prezent? 26.09.03, 18:12
            Super! Mogłabyś przesłać mi zdjęcie?
            • gosia_wieden Re: Co na prezent? 26.09.03, 18:54
              spoko smile tylko prosze podaj mi Twoj adres smile
              zrobie zaraz zdjecie tej ramki i tez tej swieczki, bo tak myslalam, ze nie
              wiem czy dostaniesz ja w Polsce, ale moglabys ja sama zrobic ?
              • chochlik4 Re: Co na prezent? 27.09.03, 12:28
                napisałam do Ciebie na priva

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka